T titt8 משתמש מתחיל 1 0 נק' מוניטין: 0 0 1 0 12/6/26 #1 גובה 1.83 משקל 86 אין כמעט מסת שריר מבלבד שומן אני עצמות בידיים הרבה שומן בבטן ובצדדים בעיקר לאן אני צריך לכוון מבחינת תפריט? קלוריות כמה? חלבון? במה אני צריך להתרכז? הורדתי מאז שהפסקתי פחמימות פשוטות וקולה 7 עד 8 קילו החודש אבל אין שינוי ויזואלי
גובה 1.83 משקל 86 אין כמעט מסת שריר מבלבד שומן אני עצמות בידיים הרבה שומן בבטן ובצדדים בעיקר לאן אני צריך לכוון מבחינת תפריט? קלוריות כמה? חלבון? במה אני צריך להתרכז? הורדתי מאז שהפסקתי פחמימות פשוטות וקולה 7 עד 8 קילו החודש אבל אין שינוי ויזואלי
Mike Bikov מנהל אתר 103,264 12,423 מנהל נק' מוניטין: 58,700 0 103,264 12,423 12/6/26 #2 נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך. הכותרת נערכה. יש כאן מדריך בשבילך: איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף המדריך השלם לחיטוב, והורדה באחוז השומן תוך כדי שמירה על מסת השריר. שיטות, טכניקות, נוסחאות לחישוב BMR ועוד! אז איך לרדת במשקל? כנסו! lbs.co.il Upvote 0 Downvote
נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך. הכותרת נערכה. יש כאן מדריך בשבילך: איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף המדריך השלם לחיטוב, והורדה באחוז השומן תוך כדי שמירה על מסת השריר. שיטות, טכניקות, נוסחאות לחישוב BMR ועוד! אז איך לרדת במשקל? כנסו! lbs.co.il