הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לקצר אימון

• פותח/ת השרשור Extsi8
  • פורסם בתאריך

Extsi8

משתמש מתחיל
57
2
נק' מוניטין:
2
57
2
מה קורה? בזמן האחרון אין לי הרבה זמן והאימונים שלי ארוכים מדי,אני רוצה לקצר אותם קצת. אני בספליט AB.
A
לחיצת חזה 4 סטים
לחיצת חזה שיפוע עליון 4
פרפר 4
לחיצת כתפיים 4
הרחקות כתפיים 4
כתף אחורית במכונה 4
טרייספ פושדאון 4
יד אחורית מאחורי הראש 4
מקבילים 4
B
לג פרס 4
סקוואט בסמית 4
לג אקסטנשנס 4
האמסטרינג קרל 4
תאומים במכונה 4
לאט פולדאון 4
חתירה פולי תחתון 4
מתח רחב 4
כפיפות מרפקים בשיפוע 4
Preacher curls ez bar 4
האמר קרל 4
אני מסתדר עם זה אבל זה ארוך מאוד. אם יש לכם תנו לי דרך לקצר קצת

אז בעצם הייתה לך טכניקה גרועה אז במקום לעבוד על הטכניקה ולהשתפר בטכניקה החלטת לעבור לסמית' משין?
כל הכבוד לך.

• פותח/ת השרשור
אז בעצם הייתה לך טכניקה גרועה אז במקום לעבוד על הטכניקה ולהשתפר בטכניקה החלטת לעבור לסמית' משין?
כל הכבוד לך.
מה אני אעשה,לא מרגיש שם את הארבע ראשי כמו שצריך והמטרה שלי היא פיתוח גוף לכן החלטתי לעבור לסמית' במקום להתרכז בלייצב את המוט
לא הבנתי למה אתה עושה סקווט בסמית' משין
גם הבקוואט רגיל,תמיד השריר של הבטן היה כואב לי ממש

מה אני אעשה,לא מרגיש שם את הארבע ראשי כמו שצריך והמטרה שלי היא פיתוח גוף לכן החלטתי לעבור לסמית' במקום להתרכז בלייצב את המוט

גם הבקוואט רגיל,תמיד השריר של הבטן היה כואב לי ממש
כל מה שכתבת פה זה תירוצים. תירוצים זה למוצצים.

• פותח/ת השרשור
סופר סטים
העלאת משקל על חשבון סטים
דרופ סט
מה זאת אומרת העלאת משקל על חשבון סטים,לשים יותר משקל בכל סט? אני עושה כמה משקל שאני יכול ל4 סטים. לגבי סופרסט כן אתה צודק אני אתחיל לעשות סופרסטים לרגליים,אני אעשה האמסטרינג ביחד עם ארבע ראשי אני מניח
כל מה שכתבת פה זה תירוצים. תירוצים זה למוצצים.
איזה יתרון יש לי אם אני עושה סקוואטס רגיל? רציני תענה לי כי יכול להיות שיחליף. באמת,אני פשוט מרגיש בסמית' את הארבע ראשי הרבה יותר

מה זאת אומרת העלאת משקל על חשבון סטים,לשים יותר משקל בכל סט? אני עושה כמה משקל שאני יכול ל4 סטים. לגבי סופרסט כן אתה צודק אני אתחיל לעשות סופרסטים לרגליים,אני אעשה האמסטרינג ביחד עם ארבע ראשי אני מניח

איזה יתרון יש לי אם אני עושה סקוואטס רגיל? רציני תענה לי כי יכול להיות שיחליף. באמת,אני פשוט מרגיש בסמית' את הארבע ראשי הרבה יותר
זה לא משנה אחי, הוא סתם אידאליסט

מה זאת אומרת העלאת משקל על חשבון סטים,לשים יותר משקל בכל סט?
נניח אתה עושה 4 סטים עם 100 קילו, אז לעשות 3 סטים עם 102.5 קילו.
לפיתוח גוף אין באמת יתרון משמעותי לסקוואט עם מוט, לפעמים אפילו חיסרון. תמשיך עם הסמית'.

עוד דרכים שלא ראיתי שהציעו לך:
  • שימוש במכונות כמו פולי שאפשר להחליף בהם משקל מהר שלא כמו בסמית' למשל שאתה צריך להתחיל להתעסק עם פלטות ובכל צד בנפרד. לא דווקא את כל הסטים, אבל להחליף חלק מהסטים למכונות.
  • שימוש בואריאציות קשות יותר מה שיגרום לך להשתמש בפחות משקל, מה שיאפשר לך להתחמם פחות, ובמשקל חופשי גם להתעסק פחות עם הפלטות.
  • לעשות רסט פאוז או דרופ סטים בשביל לבצע את אותו נפח בפחות זמן (שים לב להיזהר עם שיטות אינטנסיביות כאלה).
  • לסדר את התרגילים ככה שתרגילים שבחדר כושר שלך נמצאים קרוב יהיו אחד אחרי השני.
  • פיצול ליותר מ4 ימים אם יש לך.

• פותח/ת השרשור
נניח אתה עושה 4 סטים עם 100 קילו, אז לעשות 3 סטים עם 102.5 קילו.

לפיתוח גוף אין באמת יתרון משמעותי לסקוואט עם מוט, לפעמים אפילו חיסרון. תמשיך עם הסמית'.

עוד דרכים שלא ראיתי שהציעו לך:
  • שימוש במכונות כמו פולי שאפשר להחליף בהם משקל מהר שלא כמו בסמית' למשל שאתה צריך להתחיל להתעסק עם פלטות ובכל צד בנפרד. לא דווקא את כל הסטים, אבל להחליף חלק מהסטים למכונות.
  • שימוש בואריאציות קשות יותר מה שיגרום לך להשתמש בפחות משקל, מה שיאפשר לך להתחמם פחות, ובמשקל חופשי גם להתעסק פחות עם הפלטות.
  • לעשות רסט פאוז או דרופ סטים בשביל לבצע את אותו נפח בפחות זמן (שים לב להיזהר עם שיטות אינטנסיביות כאלה).
  • לסדר את התרגילים ככה שתרגילים שבחדר כושר שלך נמצאים קרוב יהיו אחד אחרי השני.
  • פיצול ליותר מ4 ימים אם יש לך.
תודה רבה. אני מת לפצל ליותר ימים כדי לתת יום נפרד לרגליים. אני רוצה לעבוד טוב עליהן ועל כל החלקים שלהן אבל זה מתיש ואז עוד לעשות גב ויד קדמית אחרי זה,זה די חרא .

תודה רבה. אני מת לפצל ליותר ימים כדי לתת יום נפרד לרגליים. אני רוצה לעבוד טוב עליהן ועל כל החלקים שלהן אבל זה מתיש ואז עוד לעשות גב ויד קדמית אחרי זה,זה די חרא .
זה באמת מתיש ופחות נוח, אם אתה יכול לדעתי ממש כדאי לך לפצל עוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית