הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדידת ערך תזונתי בשר / דגים.

• פותח/ת השרשור Tocayo
  • פורסם בתאריך

Tocayo

משתמש מתחיל
154
12
נק' מוניטין:
-9
154
12
4 ימים. מתאמנת חדשה
למה מודדים ערך תזונתי של בשר / דגים
לפני בישול / צלייה וכו..?

עד כה אני שוקלת ומודדת לאחר בישול
יש לזה באמת איזו הוכחה
שעדיף לשקול את הבשר שהוא עוד חי?

הרי בבישול וכו.. הבשר מאבד מהערך תזונתי לא ?

מודדים את הערך הקלורי של המוצר תמיד לפני בישול.
בבישול/צלייה/אידוי המוצר מאבד נוזלים ולכן 'לכאורה' המוצר ישקול פחות אבל הערך הקלורי נשאר זהה.

• פותח/ת השרשור
בבישול/צלייה/אידוי המוצר מאבד נוזלים ולכן 'לכאורה' המוצר ישקול פחות אבל הערך הקלורי נשאר זהה.
אבל מדוע צריך לפני לשקול?
אני לא מבינה ..

כן אבל לדוגמא באפליקציה אני מזין 100 גרם חזה עוף לאחר בישול= 170 קלוריות.
100 גרם חזה עוף טרי לפני בישול= 130 קלוריות לערך. לרוב בערך המזון מאבד כרבע מהמשקל שלו בבישול, ככה שלדעתי זה מתקזז סך הכל לא?
זאת אומרת שאת ה-170 קלוריות שאני מקבל מהחזה עוף אחרי בישול, כנראה שלפני בישול הוא היה בערך 130 גרם לדוגמא, ואז אם אזין 130 גרם חזה עוף טרי גם ככה זה יהיה 170 קלוריות בערך..

את יכולה לשקול אחרי בישול, ככה אני עושה גם הכנות תחרותיות והכל בסדר.
תעשי מה שנוח לך.

היא עולה כסף ?
לא. מי שרוצה יכול לקנות משתמש בכמה שקלים לחודש וזה נותן לו עוד כמה דברים אקסטרה אבל בכללי לא צריך את זה. הממשק עצמו הוא באנגלית אבל בחיפוש של המאכלים את יכולה לרשום בעברית ויש כמעט את כל המאכלים שקיימים. בנוסף יש שם אופציה לסרוק את הברקוד של המוצר ואז ישר זה לוקח אותך לערכים שלו וכו', ואת פשוט מוסיפה את זה ליומן האכילה היומי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית