הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בשר וחלב.

מצב
השרשור נעול

IronStone

משתמש מתחיל
114
45
נק' מוניטין:
34
114
45
בעבודה שלי יש איזה אחד שטוען שאכילת בשרי וחלבי ביחד פוגעת בספיגה של החלבון. נניח ואכלתי 200 גרם חזה עוף ואז שתיתי נס/אפקת ניפוח עם חלב וכו... לפי מה שהוא אומר, הכל יוצא בשירותים ואין כמעט שום ספיגה של החלבון. האם קיים מחקר אמין כלשהו לגבי זה?. לא שאני מאמין לו, רוצה פשוט להוכיח לו אחרת.

זה בבל״ת שנשמע כמו משהו שרבי יוטיוב בשקל וחצי היה אומר באחד הסרטונים שלו כדי לשכנע בורים לשמור כשרות.

במקום לנסות להוכיח לו משהו שלא קיים, בקש ממנו שיראה הוכחות לטענות ההזויות שלו.

• פותח/ת השרשור
זה בבל״ת שנשמע כמו משהו שרבי יוטיוב בשקל וחצי היה אומר באחד הסרטונים שלו כדי לשכנע בורים לשמור כשרות.

במקום לנסות להוכיח לו משהו שלא קיים, בקש ממנו שיראה הוכחות לטענות ההזויות שלו.
האמת שזה לא קשור לכשרות. זה לא מעניין אותו בכלל. הוא טוען את זה נטו מבחינת ספיגת חלבון. יש לו כלמיני מחקרים או מאמרים ברוסית אבל לא יודע כמה זה אמין בכלל.

תן לי "רב" (לצורך הדיון- מישהו עם חליפה וכיפה) אחד שיודע שיש קהל יעד שזה מידע שמעניין אותו?
זה בכלל חוקות הגויים....
עריכה חוקוס' הגויים....

תן לי "רב" (לצורך הדיון- מישהו עם חליפה וכיפה) אחד שיודע שיש קהל יעד שזה מידע שמעניין אותו?
זה בכלל חוקות הגויים....
עריכה חוקוס' הגויים....
הטבעים השתנו, היום בשר ודג לא גורמים צרעת, כנראה שבשר וחלב הפסיקו לגרום לשיתוק מיידי.
בעבודה שלי יש איזה אחד שטוען שאכילת בשרי וחלבי ביחד פוגעת בספיגה של החלבון
זה נספג בגוף, אבל הנשמה לא סופגת אותם כלל.
יתרה מזאת, לפי הרבה מהראשונים זה סותם את הלב הרוחני, זה רע מאוד.

לשיעור כללי בשבוע הבא 😉

לא שאני מאמין לו, רוצה פשוט להוכיח לו אחרת.
הוא זה שצריך להראות לך ראיות שתומכות במה שהוא אמר, לא ההיפך.
ואם תתחיל לשאול אותו קצת שאלות, כמו "מה בדיוק מתקלקל בתהליך הספיגה של החלבון?" או "איזה רכיבים במזון פוגעים בספיגה של החלבון?", רוב הסיכויים שהוא יתחיל לגמגם

• פותח/ת השרשור
הטבעים השתנו, היום בשר ודג לא גורמים צרעת, כנראה שבשר וחלב הפסיקו לגרום לשיתוק מיידי.

זה נספג בגוף, אבל הנשמה לא סופגת אותם כלל.
יתרה מזאת, לפי הרבה מהראשונים זה סותם את הלב הרוחני, זה רע מאוד.

לשיעור כללי בשבוע הבא 😉
דווקא הלב הרוחני שלי הרבה יותר שמח לאכול פיצה עם פפרוני מאשר עם עוד תוספת משעממת כמו פטריות/זיתים 😏

אתה מוזמן לחפש מחקרים במקום להטיל את הנטל הזה על חבר שלך,
לא מאמין שיהיה משהו מאוד ספציפי לנושא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית