שאלה לגבי אבקת חלבון

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
אני מתכנן לקנות אבקת חלבון פשוט יוצא יותר משתלם ממעדני הפרו בכל מקרה השאלה היא כזאת נגיד בבוקר אני אוכל ארוחת בוקר עם האבקת חלבון הכל טוב רגיל
ובאותו יום של אימון אני מכניס אחרי האימון גם אבקת חלבון חשוב לציין שאני עושה חימום של 10 דקות בהליכון 100 קלוריות בערך אז יוצא בדיוק שאני מחזיר את הקלוריות האלו מהאבקת חלבון אבל בימי מנוחה אני לוקח רק בארוחת בוקר אז יוצא לי יום עם 170 גרם חלבון לדוגמה ובימי אימון יוצא לי אותו ערכים אבל 190 גרם חלבון וזאת השאלה בגדול האם יש עדיפות להישאר באותה כמות או שמה שקורה במצב כזה זה לא כזה קריטי ?

אני מתכנן לקנות אבקת חלבון פשוט יוצא יותר משתלם ממעדני הפרו בכל מקרה השאלה היא כזאת נגיד בבוקר אני אוכל ארוחת בוקר עם האבקת חלבון הכל טוב רגיל
ובאותו יום של אימון אני מכניס אחרי האימון גם אבקת חלבון חשוב לציין שאני עושה חימום של 10 דקות בהליכון 100 קלוריות בערך אז יוצא בדיוק שאני מחזיר את הקלוריות האלו מהאבקת חלבון אבל בימי מנוחה אני לוקח רק בארוחת בוקר אז יוצא לי יום עם 170 גרם חלבון לדוגמה ובימי אימון יוצא לי אותו ערכים אבל 190 גרם חלבון וזאת השאלה בגדול האם יש עדיפות להישאר באותה כמות או שמה שקורה במצב כזה זה לא כזה קריטי ?
אם אתה עומד ביעד הקלוריות אז הכל תקין. חלבון םשוט משביע יותר מכל מזון אחר אז אין בעיה.

נשמע תקין אחינו
וכן אבקת חלבון זה מקור החלבון הכי זול שיש
סקופ חלבון ממאי פרוטאין עולה גרושים
5 קילו (200 מנות) עולה כ219 שח עכשיו שזה שקל וקצת למנה!

נשמע תקין אחינו
וכן אבקת חלבון זה מקור החלבון הכי זול שיש
סקופ חלבון ממאי פרוטאין עולה גרושים
5 קילו (200 מנות) עולה כ219 שח עכשיו שזה שקל וקצת למנה!
כפרע אתה לא מעודכן
5 קילו עולה כ - 260 עם 50 אחוז הנחה
עם 40 אחוז זה בערך 280
וכו'

חשוב לציין שאני עושה חימום של 10 דקות בהליכון 100 קלוריות בערך אז יוצא בדיוק שאני מחזיר את הקלוריות האלו מהאבקת חלבון
זה לא עובד ככה ואין סיכוי שב10 דק' חימום אתה שורף 120 קל'.
חוץ מזה שזה ממש לא משהו שחשוב לציין.
אבל בימי מנוחה אני לוקח רק בארוחת בוקר אז יוצא לי יום עם 170 גרם חלבון לדוגמה ובימי אימון יוצא לי אותו ערכים אבל 190 גרם חלבון וזאת השאלה בגדול האם יש עדיפות להישאר באותה כמות או שמה שקורה במצב כזה זה לא כזה קריטי ?
עדיף שתאכל אותן קלוריות ולפחות תהיה עם כיוון כללי במאקרוס בכל יום
ולא תנסה לקלוע להוצאה הקלורית שלך עצמאית פשוט כי זה על גבול הבלתי אפשרי, ולא רלוונטי.

אין סיבה להחשיב אירובי ולהוסיף על חשבון זה אוכל.

אישית, וזה רק אני כן, אני לא מאמין במ"עדכני פרו" האלה.. לא יותר הסתכלתי בערכים התזונתיים,
ואתה מוזמן להסתכל בעצמך, אני לא בטוח לגבי איכות החלבון שמה.

אבקת חלבון מ-IHERB תסדר אותך קל.

תביא תמונה הוכחה או זה כבר לא קיים
מה יש להוכיח?
40% הנחה באתר
10% מקוד
15% קוד משתמש חדש
מתמטיקה לא מורכבת - 65% הנחה. 5 קג אבקת אימפקט עולה 489 -> אחרי הנחה בערך 219 -> עובר מכס.
אישית, וזה רק אני כן, אני לא מאמין במ"עדכני פרו" האלה.. לא יותר הסתכלתי בערכים התזונתיים,
ואתה מוזמן להסתכל בעצמך, אני לא בטוח לגבי איכות החלבון שמה.

אבקת חלבון מ-IHERB תסדר אותך קל.
החלבון במאי פרוטאין ידוע כאיכותי. גם כשר בית דין לונדון.

• פותח/ת השרשור

ולא תנסה לקלוע להוצאה הקלורית שלך עצמאית פשוט כי זה על גבול הבלתי אפשרי, ולא רלוונטי.

לא הבנתי אז איך זה עובד בדרך כלל אירובי חימום יוצא 100 קלוריות רשום לי שמה בהליכון או שזה לא ככה לא הבנתי את הכוונה שלך אשמח להסבר תודה מראש

• פותח/ת השרשור

אני התכוונתי שאני עושה חימום נגיד באירובי 10 דקות בערך ויוצא לי שריפה של 90-100 קלוריות ופלוס אימון משקולות אז אני מעריך שיוצא בערך שריפה של 150-200 קלוריות סך הכל כמובן שאני לא יכול לדעת במדוייק אני מעריך שבערך ככה יוצא תקן אותי אם אני טועה ואשמח להסבר ממך תודה מראש גבר

"רוצים לא להיחסם? תשתמשו בשכל במקום בטמטום"
טיפ טוב אחי , תותח 111
אבל הם רואים שאתה משתמש באותו כרטיס, כמה כרטיסים יש לך?
או שאתה עושה את החד פעמי הזה של הדואר?
"רוצים לא להיחסם? תשתמשו בשכל במקום בטמטום"
טיפ טוב אחי , תותח 111

נכון הוא חכם?
איינשטיין הבא

אבל הם רואים שאתה משתמש באותו כרטיס, כמה כרטיסים יש לך?
או שאתה עושה את החד פעמי הזה של הדואר?
אם לי ולכלל מכריי זה עבד, ובעצתי גם לאנשים בפורומים ובמדיות שונות כנראה שיש אמת כלשהי בדבריי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית