עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז איך אם הגוף לא מקבל מספיק חלבון הוא עדיין מאשפר לי להרים יותר?אין קשר למשקלים
חלבון זה נפרד
אבל החלבון לא מרים לך את המוט..אז איך אם הגוף לא מקבל מספיק חלבון הוא עדיין מאשפר לי להרים יותר?
אז איך אם הגוף לא מקבל מספיק חלבון הוא עדיין מאשפר לי להרים יותר?
אז אני שואל שוב
אם אני הצלחתי להרים יותר
עדיין יתכן שאני בהתקדמות מזויפת והשריר לא גדל כי לא אכלתי מספיק חלבון?
שים לב שהתקדמות לא מודדים באימון אחד, אם הצלחת באימון מחרתיים להרים קצת יותר כבד, אבל אחרי 3 אימונים חזרת למשקלים הקודמים או פחות כנראה שיש כאן כשל כלשהו. בגלל זה מודדים התקדמות בטווח ארוך יותר (לא בהשוואה לאימון שהיה שלשום, אלא לזה שהיה לפני שבוע או יותר)
בגדול, אחרי מספיק זמן עם יד על הדופק בכל מה שקשור למזון אתה יכול לשחרר ולא לספור קלוריות וחלבון. רוב הסיכויים שאחרי תקופה רציפה תוכל לדעת בסוף היום אם אכלת מספיק כי הכמות מתנרמלת וזה הופך להיות הרגל.
אני אישית עושה בראש חישוב גס של חלבון וקלוריות. מבין שניה גם אם אני רעב וצריך לאכול יותר.
בנוסף האימונים זה לא מרכז חיי ואני לא מתכונן לתחרות, אז אני גם יכול להרשות לעצמי.
אם בטווח הארוך יש התקדמות במשקל ובמשקלי עבודה ואתה מרוצה אז תמשיך לעשות את מה שעובד לך.
ומרים בחזה/סקוואט 85 * 5 (ומתקדם). אז בעצם אני במצב שאני צריך להרים יותר עבור המשקל גוף שלי. ולכן היתי שמח להמשיך לשקול 100 ולעלות במשקלי עבודה. במצב כזה זה אומר שהעליתי משקלי עבודה בלי שעליתי במסת שריר?
כן זה לגמרי אפשרי לעלות במשקלי עבודה בלי לעלות במשקל. חלק מזה נובע מחיזוק של מערכת העצבים בכל מה שקשור לתנועה בתרגיל, שיפור של הטכניקה, הרמה יעילה יותר
לא, המסת שריר שלך לא תעלה כי אתמול עשית 80 סקוואט ומחר תעשה חמש קילו יותר. זה לוקח זמן.אבל אז מסת השריר לא עלתה?
זה לא מה שאני מתכווןלא, המסת שריר שלך לא תעלה כי אתמול עשית 80 סקוואט ומחר תעשה חמש קילו יותר. זה לוקח זמן.
זה לא מה שאני מתכוון
נניח אני שוקל 100
מרים 80
במשך חודש ממשיך להתאמן ומרים 90
ועדיין שוקל 100
אז לא עליתי מסת שריר?
בהנחה שהיה לי קשה להרים את ה90 קילו באותה מידה שהיה לי קשה להרים את ה80 כשהרמתי אותו
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, עלייה במשקלים זה גם תוצאה של התייעלות של מערכת העצבים ולא רק עלייה במסת שריר.זה לא מה שאני מתכוון
נניח אני שוקל 100
מרים 80
במשך חודש ממשיך להתאמן ומרים 90
ועדיין שוקל 100
אז לא עליתי מסת שריר?
בהנחה שהיה לי קשה להרים את ה90 קילו באותה מידה שהיה לי קשה להרים את ה80 כשהרמתי אותו
@Forest סתם מתעניין כי אני במשקל 100 ומרים 85, והמטרה שלי להגיע ל 100 קג הרמה, ואחכ לעבור לחיטוב, ולא בא לי עד שארים 100 לעלות עוד המון במשקל הכללי.. התעניינתי אם זה אפשרי להשאר על משקל גוף בערך אותו דבר, להצליח להגיע להרמה של 100 קג, אבל *כן* לעלות במסת שריר.
מתאר לעצמי שזה לאנשים מאוד פדנטיים באימוןנים ובתזונה (לא המקרה שלי).