עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין קשר בין התוכנית לבין תקופה מסה / חיטוב.
בכל מקרה מבחינת תרגילים הייתי מעדיף לעבוד עם הראשונה.
בהצלחה
התקדמות תלויה בך ולא בתוכנית.לדעתך הראשונה תהיה טובה מבחינת התקדמות?
ולגבי שריר הגב והחזה יש מספיק תרגילים שאוכל לספק תוצאות טובות?
התקדמות תלויה בך ולא בתוכנית.
אני לא יודע אם זה מספיק או לא כי אני לא מכיר אותך ואת היסטוריית האימון שלך.
אתה יכול לקרוא באינטרנט על MEV ולוודא שאתה עומד בדרישות. (אם כי גם זה בגדר טווח משוער)
מינימום ווליום אפקטיבי, כלומר המינימום סטים שבועיים שיתנו לך תוצאותמה זה mev אם אפשר הסבר כמובן ?
מינימום ווליום אפקטיבי, כלומר המינימום סטים שבועיים שיתנו לך תוצאות
בגדול 10-20 לשבועזאת אומרת שכל שריר יקבל בערך כ10 סטים ומעלה ?
5-20, לא משנה גודל השריר, ואפשר גם לצאת מהטווח תכלס. תחליט לפי אופי התרגיל ואיך הוא זורם לך אם אתה מעדיף חזרות נמוכות או גבוהות יותר.מבחינת חזרות שריר גדול 8-10 חזרות ושריר קטן 10-15 חזרות ?
בתור התחלה כן, אבל זה יפסיק לעבוד מאוד מהר בחלק מהתרגילים, ויפסיק לעבוד לגמרי בכל התרגילים אחרי תקופה. תתחיל בזה, והכל שהזמן יעבור תתחכם יותר.להשתדל גם כל אימון לעלות 2.5 קילו בכל תרגיל זה בסדר ?
בתור התחלה כן, אבל זה יפסיק לעבוד מאוד מהר בחלק מהתרגילים, ויפסיק לעבוד לגמרי בכל התרגילים אחרי תקופה. תתחיל בזה, והכל שהזמן יעבור תתחכם יותר.
זה תלוי. לפעמים יספיק רק לשנות את קצב העלייה במשקלים. לפעמים תצטרך לשחק עם הסטים או חזרות. לפעמים תצטרך להכניס שבועות קלים מידי פעם. לפעמים תצטרך להוסיף/ להוריד/ להחליף תרגילים. יש כל כך הרבה אופציות וזה אינוודואלי.במידה ויש הפסקה בהעלאת משקלים אני אמור לעלות חזרות או סטים ?