תאורית האינסולין

• פותח/ת השרשור SIFITT
  • פורסם בתאריך

SIFITT

משתמש מתחיל
37
13
נק' מוניטין:
25
37
13
למה יש עדיין חברות דיאטה שמפרסמות את זה? כמו כאן-> שנושא הקלוריות שגוי (אין לי שום קשר פרסומי לזה נתקלתי בזה בפייסבוק)

הרי יש מספיק אנשים שמגיעים לאחוז שומן נמוך עם מזון שמעלה אינסולין..
מצד שני אין צדק בדברים?הרי קלוריות נמדדו מחוץ לגוף האדם ולא כללו השפעות הורמנליות אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

אויש אל תזכיר לי את הדגנרט הזה. לא יודע איך יש אנשים שנופלים בפח הזה כמה מטומטמים אפשר להיות

מה קרה לך? מדובר באלברט איינשטיין, פיתח שיטה יחודית משלו.

• פותח/ת השרשור
טוב רואים שהיא לא תזונאית ומבלבלת את המוח חח , מה שכן חטיף 99 קלוריות יגרום לי באמת להיות רעבה יותר אז אני לא קונה את זה בכלל לא לכולם מתאימה דיאטה גמישה

יש עוד הרבה אנשים שטוענים את זה

הדבר אבל שמענין אותי שוב שרשמתי זה שנקלוריות נמדדו מחוץ לגוף
יש פה הסבר
איך מחושבות הקלוריות במוצרי מזון? אלי

מצד שני אין צדק בדברים?הרי קלוריות נמדדו מחוץ לגוף האדם ולא כללו השפעות הורמנליות אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
למיטב הבנתי, הסטיות בין המאכלים השונים קטנים מאוד.
זאת אומרת, הכלל שאומר שגרם פחמימה זה 4 קלוריות, במאכלים מסוימים זה עלול להיות 3.9 או 4.1. אבל מכיוון שהסטיות כל כך קטנות ולא משמעותיות, אין מה להתעסק בזה.

לגבי הורמונים, גם מדובר בשינויים קטנים מאוד. זאת אומרת נגיד שאדם בריא צריך 2400 קלוריות ביום. עם בעיות הורמנליות זה ירד נגיד ל2300.
אבל הצורה המשמעותית שהורמונים משפיעים זה על ידי תחושת העייפות המוגברת והגברת התיאבון.
אנשים עם בעיות הורמנליות אוכלים יותר ומתאמנים פחות. לא שגרם פחמימה נהפך אצליהם ל10 קלוריות.

ואחרון חביב, שינויים אישיים בצרכים קלוריים לא באמת משנה, כי בסופו של דבר קביעת כמות הקלוריות היומיות שדרושות לכל אחד צריך להיקבע על ידי מעקב אישי, ככה שגם אם מישהו חייזר שצריך רק 1000 קלוריות ביום, להם אישית צריך לאכול 800 ביום כדי לרדת במשקל (זה תאורתי, אין חיה כזאת).

אינסולין עולה גם אם תריחי מזון, כל התאוריות האלה שבנויות על הורמון אחד ויחיד כאלו הגוף שלך זה מחשב שהולך לפי 1/0 הן שגויות. הדברים יותר מורכבים בפועל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית