הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מכונת תספורת ברמת סכין לפנים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אהלן חברים,

אני מחפש מכונת תספורת שמורידה על 0 ברמה של סכין של פעם שמשתמשים בהם אצל ברבריות כדי לעצב ולסדר את ה"תבנית" של הזקן בלחיים,

האם קיימת מכונה כזאת ? אשמח להמלצות

אהלן חברים,

אני מחפש מכונת תספורת שמורידה על 0 ברמה של סכין של פעם שמשתמשים בהם אצל ברבריות כדי לעצב ולסדר את ה"תבנית" של הזקן בלחיים,

האם קיימת מכונה כזאת ? אשמח להמלצות

US $7.71 73%OFF | USB בציר T9 0mm חשמלי שיער גוזם לגבר אלחוטי מקצועי קוצץ זקן שיער מכונת חיתוך בארבר נטענת
9.6€ 73% OFF|Usb Vintage T9 0Mm Elektrische Tondeuse Voor Man Cordless Tondeuse Professionele Baard Haar Snijmachine Kapper Oplaadbare|Tondeuses| - AliExpress

לא מכיר מכונה שמגלחת כמו תער, אבל יש לך טרימרים שנועדו ל"פינישים" ומסגרות.
יש לי Wahl Detailer כבר כמה שנים ואני מרוצה ממנו, משתמש בו כדי לסדר את המסגרת וכשאני מתעצל להתגלח וצריך משהו זריז.
אם אתה הולך על מכונת פיניש אז לדעתי עדיף להב קצר וגוף קטן, יהיה לך הרבה יותר קל להשתמש בו.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר מכונה שמגלחת כמו תער, אבל יש לך טרימרים שנועדו ל"פינישים" ומסגרות.
יש לי Wahl Detailer כבר כמה שנים ואני מרוצה ממנו, משתמש בו כדי לסדר את המסגרת וכשאני מתעצל להתגלח וצריך משהו זריז.
אם אתה הולך על מכונת פיניש אז לדעתי עדיף להב קצר וגוף קטן, יהיה לך הרבה יותר קל להשתמש בו.

אשמח לדוגמאות ולינקים על מה מדובר ?

אשמח לדוגמאות ולינקים על מה מדובר ?
זאת המכונה שיש לי:
https://www.amazon.com/Wahl-Professional-Detailer-8081-Instructions/dp/B000H7O5M0
אבל שלי נקנתה בארץ.

תחפש טרימר (שזה מכונת פיניש) ותשקיע כמה כסף שלדעתך כדאי, לא הייתי עובר את ה-300.
יש לך חברות כמו Moser, Panasonic, Babyliss שהם מעולים, אבל אפשר גם להביא משהו הרבה יותר זול מעלי כמו ש @McGregor שלח.
אם אתה מחפש משהו שבאמת יגלח אותך חלק, אז רק תער/ סכין.

מכונת פיניש של andis הטובה בעולם DF1F578A-02D5-43FC-AA63-6B5FEDA88D14.jpeg

בעיקרון אתה יכול לעשות לייזר על הפנים ואז לא לדאוג לזה יותר שוב בחיים שלך

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש משהו שבאמת יגלח אותך חלק, אז רק תער/ סכין.

מת מפחד מלעשות לעצמי עם תער ואני לא חושב שכל דבר אחר יכול לעשות את אותה עבודה ולתת את אותה תוצאה(אם יש אשמח את תאיר את עיניי)

מת מפחד מלעשות לעצמי עם תער ואני לא חושב שכל דבר אחר יכול לעשות את אותה עבודה ולתת את אותה תוצאה(אם יש אשמח את תאיר את עיניי)
יש סכיני גילוח עם להב בודד כמו של פעם, נקרא Safety razor.
בגדול יש מלא סכינים ולהבים שונים שכולם מגלחים אחרת, והסכין שמגלח הכי קרוב לתער רגיל נקרא Muhle 41
בגלל שיש לו את החשיפה הכי גדולה של להב.
בתכלס, ל-safery razor יש עקומת למידה של כמה שבועות אבל התוצאה מעולה ומספיק טובה מבחינתי לעומת תער.
אם אתה מחליט לנסות אז תבדוק בבית של אבא/ סבא אם יש לו איזה סכין או שתקנה אחת "רחמנית" יותר ותזמין ערכת להבים כדי לראות מה מתאים לסכין ולעור שלך.
אני משתמש שנים באחד שנקרא Merkur 34C, ויש גם אחת שג'ילט התחילו למכור שהיא יותר מידי עדינה לטעמי.
יש קבוצה ישראלית בפייסבוק של גילוח קלאסי והם ממש אוהבים לעזור ואפילו מציעים להשאיל את הסכינים שלהם, תבדוק אם זה מעניין אותך.

הסכין האגרסיבית:
https://www.amazon.com/Muehle-Safety-Razor-Handle-Material/dp/B0047A6WLA
מה שאני משתמש:
https://www.amazon.com/Merkur-Mk34c-Double-Razor-Handle/dp/B002A8JO1Q?ref_=ast_sto_dp

• פותח/ת השרשור
מישהו כאן יודע להגיד לי מה לעזאזל ההבדל בין סכין רגילה לסכין FEATHER ?

אגב, באופן כללי מה דעתכם על סוג כזה של סכין למתחיל ולמטרה שלי - שזה בסה"כ ליישר ולעצב את קו הזקן בלחיים ?

bd36e970f2fb12caa526d0b816bb3910.jpg

אני גם משתמש בסייפטי רייזר אבל סבור שלגילוח כללי של הפנים סכין בודדת או סט סכינים מודרני יתנו אותה תוצאה (מאך3, פיוזן5 וכו').
אבל, אם אתה מחפש לעשות יישורי קו לזקן, להב בודדת מצויינת. רמת דיוק גבוהה מאוד.

אגב, באופן כללי מה דעתכם על סוג כזה של סכין למתחיל ולמטרה שלי - שזה בסה"כ ליישר ולעצב את קו הזקן בלחיים ?

רמת גימור הלהב
חתך הלהב במעלה שונה,חותכת את השיערה יותר קרוב לעור הפנים.

בתמונה ששלחת הלהב של פדר הוא מסוג single edge, והם מגיעים באריזה שאתה מכניס בקלות ישר לשייבט:
FHR-F1-30-200_x1024.jpg

באופן כללי הלהבים שלהם מעולים, חדים מאוד ועמידים יחסית.
השייבט עצמו נחשב לטוב, יש כאלה שישבעו שזה השייבט הכי טוב שקיים, ויש כאלה שיגידו שאין הבדל בין זה לבין שייבט זול מעלי.
לקו לחיים זה יהיה לך מאוד נוח ומדויק ויותר טוב מכל דבר אחר.
לצוואר באופן אישי זה מפחיד אותי ואני הייתי מעדיף להשתמש בסכין בטיחות.

• פותח/ת השרשור
בתמונה ששלחת הלהב של פדר הוא מסוג single edge, והם מגיעים באריזה שאתה מכניס בקלות ישר לשייבט:
FHR-F1-30-200_x1024.jpg

באופן כללי הלהבים שלהם מעולים, חדים מאוד ועמידים יחסית.
השייבט עצמו נחשב לטוב, יש כאלה שישבעו שזה השייבט הכי טוב שקיים, ויש כאלה שיגידו שאין הבדל בין זה לבין שייבט זול מעלי.
לקו לחיים זה יהיה לך מאוד נוח ומדויק ויותר טוב מכל דבר אחר.
לצוואר באופן אישי זה מפחיד אותי ואני הייתי מעדיף להשתמש בסכין בטיחות.

שייבט(אם אני מבין נכון...) זה המכשיר שמכניס לך את הלהב לסכין ?

ת'אמת שאני מאוד מתלבט אם לקנות מעלי אקספרס או EBAY בגלל שהמליצו לי לא לקנות חיקויים ומצד שני לא בא לי לצאת בחור בכיס של מאות שקלים רק בגלל שאני רוצה סכין בשביל לעצב וליישר את השפם בלחיים

שייבט(אם אני מבין נכון...) זה המכשיר שמכניס לך את הלהב לסכין ?

ת'אמת שאני מאוד מתלבט אם לקנות מעלי אקספרס או EBAY בגלל שהמליצו לי לא לקנות חיקויים ומצד שני לא בא לי לצאת בחור בכיס של מאות שקלים רק בגלל שאני רוצה סכין בשביל לעצב וליישר את השפם בלחיים
שייבט זה סכין שאתה מכניס אליה להב, כמו בתמונה ששלחת.
יש חברות זולות למשל Parker, CJB, Dovo שיצא לי לשמוע אחלה ביקורות עליהם, לא חייב ללכת דווקא על Feather.
תעשה קצת מחקר באינטרנט, תראה ביקורות וזה יעזור לך להחליט. להוציא סכום כזה ועוד לסכין ראשון (יש כאלה שנכנסים לזה חזק) נראה לי מוגזם מידי.

זבל .היה לי אותה שילמתי 700 שקל והיא פשוט קקה דיטיילר עדיפה עליה ואם כבר משקיעים אפשר ב450 להביא ביייביליס פרו
דייטיליר שונה ממכונת פיניש.
כל אחד וטעמו 😃 אנדיס לפי דעתי מתעלים על בייביליס/בייביליס פרו

דייטיליר שונה ממכונת פיניש.
כל אחד וטעמו 😃 אנדיס לפי דעתי מתעלים על בייביליס/בייביליס פרו
דיטיילר זה פיניש מה שונה בה לא הבנתי למה אתה מתכוון? אנדיס פחות עפתי על האאוטלייר אבל יש gtx שהסכין שלה יותר טוב היא סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית