עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלן חברים,
אני מחפש מכונת תספורת שמורידה על 0 ברמה של סכין של פעם שמשתמשים בהם אצל ברבריות כדי לעצב ולסדר את ה"תבנית" של הזקן בלחיים,
האם קיימת מכונה כזאת ? אשמח להמלצות
לא מכיר מכונה שמגלחת כמו תער, אבל יש לך טרימרים שנועדו ל"פינישים" ומסגרות.
יש לי Wahl Detailer כבר כמה שנים ואני מרוצה ממנו, משתמש בו כדי לסדר את המסגרת וכשאני מתעצל להתגלח וצריך משהו זריז.
אם אתה הולך על מכונת פיניש אז לדעתי עדיף להב קצר וגוף קטן, יהיה לך הרבה יותר קל להשתמש בו.
זאת המכונה שיש לי:אשמח לדוגמאות ולינקים על מה מדובר ?
אם אתה מחפש משהו שבאמת יגלח אותך חלק, אז רק תער/ סכין.
יש סכיני גילוח עם להב בודד כמו של פעם, נקרא Safety razor.מת מפחד מלעשות לעצמי עם תער ואני לא חושב שכל דבר אחר יכול לעשות את אותה עבודה ולתת את אותה תוצאה(אם יש אשמח את תאיר את עיניי)
רמת גימור הלהבמישהו כאן יודע להגיד לי מה לעזאזל ההבדל בין סכין רגילה לסכין FEATHER ?
אגב, באופן כללי מה דעתכם על סוג כזה של סכין למתחיל ולמטרה שלי - שזה בסה"כ ליישר ולעצב את קו הזקן בלחיים ?
![]()
בתמונה ששלחת הלהב של פדר הוא מסוג single edge, והם מגיעים באריזה שאתה מכניס בקלות ישר לשייבט:מישהו כאן יודע להגיד לי מה לעזאזל ההבדל בין סכין רגילה לסכין FEATHER ?
אגב, באופן כללי מה דעתכם על סוג כזה של סכין למתחיל ולמטרה שלי - שזה בסה"כ ליישר ולעצב את קו הזקן בלחיים ?
![]()
בתמונה ששלחת הלהב של פדר הוא מסוג single edge, והם מגיעים באריזה שאתה מכניס בקלות ישר לשייבט:
![]()
באופן כללי הלהבים שלהם מעולים, חדים מאוד ועמידים יחסית.
השייבט עצמו נחשב לטוב, יש כאלה שישבעו שזה השייבט הכי טוב שקיים, ויש כאלה שיגידו שאין הבדל בין זה לבין שייבט זול מעלי.
לקו לחיים זה יהיה לך מאוד נוח ומדויק ויותר טוב מכל דבר אחר.
לצוואר באופן אישי זה מפחיד אותי ואני הייתי מעדיף להשתמש בסכין בטיחות.
שייבט זה סכין שאתה מכניס אליה להב, כמו בתמונה ששלחת.שייבט(אם אני מבין נכון...) זה המכשיר שמכניס לך את הלהב לסכין ?
ת'אמת שאני מאוד מתלבט אם לקנות מעלי אקספרס או EBAY בגלל שהמליצו לי לא לקנות חיקויים ומצד שני לא בא לי לצאת בחור בכיס של מאות שקלים רק בגלל שאני רוצה סכין בשביל לעצב וליישר את השפם בלחיים
זבל .היה לי אותה שילמתי 700 שקל והיא פשוט קקה דיטיילר עדיפה עליה ואם כבר משקיעים אפשר ב450 להביא ביייביליס פרומכונת פיניש של andis הטובה בעולםצפה בקובץ המצורף 81822
דייטיליר שונה ממכונת פיניש.זבל .היה לי אותה שילמתי 700 שקל והיא פשוט קקה דיטיילר עדיפה עליה ואם כבר משקיעים אפשר ב450 להביא ביייביליס פרו
דיטיילר זה פיניש מה שונה בה לא הבנתי למה אתה מתכוון? אנדיס פחות עפתי על האאוטלייר אבל יש gtx שהסכין שלה יותר טוב היא סבבהדייטיליר שונה ממכונת פיניש.
כל אחד וטעמו 😃 אנדיס לפי דעתי מתעלים על בייביליס/בייביליס פרו