הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבחירת תספורת

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
חברים אני מחפש תסרוקת שתתאים למבנה פנים ארוך יחסית ומצח גבוהה ותראה טוב בשילוב עם זקן קצר. חשבתי אל שאת אולי הועברת לדף אחר אבל השיער שלי יותר קצר מזה (עדיין ארוך יחסית) ואצתרך לחכות שנתיים עד שאוכל לעשות משהו כזה. הייתי שמח אם הייתם מראים לי דוגמא למשהו עם שיער קצר בצדדים וארוך באמצע שיכול להתאים לי. מי שמכיר משהו כזה כמובן.
ואיפה באיזור הדרום או המרכז עושים תספורות כאלה? במספרה רגילה לא יכולים.

לך למספרת גברים טובה והם כבר יטפלו בך כמו שצריך

ג'ונסון בחולון

מחזק
הספר הכי טוב בארץ. קח בחשבון שתצטרך לקבוע תור מראש (בערך שבועיים) ובנוסף אתה תחכה שעתיים בתור.
כשאתה קובע תור אל תשכח להגיד לה שאתה רוצה להסתפר אצל גונסון (טל)

קח בחשבון שתצטרך לקבוע תור מראש (בערך שבועיים) ובנוסף אתה תחכה שעתיים בתור.
הולי שיט, באמת אנשים עושים את ההשקעה הזאת בשביל תספורת???
חברים אני מחפש תסרוקת שתתאים למבנה פנים ארוך יחסית ומצח גבוהה ותראה טוב בשילוב עם זקן קצר. חשבתי אל שאת אולי הועברת לדף אחר אבל השיער שלי יותר קצר מזה (עדיין ארוך יחסית) ואצתרך לחכות שנתיים עד שאוכל לעשות משהו כזה. הייתי שמח אם הייתם מראים לי דוגמא למשהו עם שיער קצר בצדדים וארוך באמצע שיכול להתאים לי. מי שמכיר משהו כזה כמובן.
ואיפה באיזור הדרום או המרכז עושים תספורות כאלה? במספרה רגילה לא יכולים.
עזוב, בקנדה יש יותר מבחר של ספרים 😉

הולי שיט, באמת אנשים עושים את ההשקעה הזאת בשביל תספורת???

עזוב, בקנדה יש יותר מבחר של ספרים 😉
רק אם אתה רוצה להסתפר אצל ג'ונסון עצמו, יש לו עוד אחלה ספרים שאפשר לקבוע אליהם (אבל עדיין תהיה המתנה של איזה שעה)

רק אם אתה רוצה להסתפר אצל ג'ונסון עצמו, יש לו עוד אחלה ספרים שאפשר לקבוע אליהם (אבל עדיין תהיה המתנה של איזה שעה)

לא הסתפרתי אצלהם אבל לדעתי זה או שאתה מסתפר אצל ג'ונסון עצמו ונושך שפתיים עד הסוף או שתסתפר כבר ליד הבית

לא הסתפרתי אצלהם אבל לדעתי זה או שאתה מסתפר אצל ג'ונסון עצמו ונושך שפתיים עד הסוף או שתסתפר כבר ליד הבית
1) למה לנשוך?
2) לדעתי חלק מהספרים האחרים שם מאוד מוכשרים, בכל מקרה ההבדל הוא אם אתה רוצה לחכות שבועיים לתור או יום, בכל מקרה לכל אחד מהספרים כשתגיע למספרה תחכה שעה, לג'ונסון ההמתנה בטוח שווה, אצל האחרים זה תלוי.

1) למה לנשוך?
2) לדעתי חלק מהספרים האחרים שם מאוד מוכשרים, בכל מקרה ההבדל הוא אם אתה רוצה לחכות שבועיים לתור או יום, בכל מקרה לכל אחד מהספרים כשתגיע למספרה תחכה שעה, לג'ונסון ההמתנה בטוח שווה, אצל האחרים זה תלוי.

אני מסתפר אצלו לפעמים, ההמתנה היא מעל שעה. לא כזה גרוע, יש לך שם ביליארד / פלייסטישן אז אתה יכול להעביר את הזמן אך עדיין, לא נעים
ולספרים האחרים אתה תחכה פחות.. בוודאות

אני מסתפר אצלו לפעמים, ההמתנה היא מעל שעה. לא כזה גרוע, יש לך שם ביליארד / פלייסטישן אז אתה יכול להעביר את הזמן אך עדיין, לא נעים
ולספרים האחרים אתה תחכה פחות.. בוודאות
עדיין לא הבנתי מה פשר הנשיכה
ותשמע בגדול זה מסתכם בזה שלכולם שם תחכה, משך הזמן לדעתי זה אינדיבידואלי ליום והשעה שנפלת עליהם, יכול להיות שיגיעו שני אנשים באותו זמן, אחד לג'ונסון והשני לספר אחר ודווקא זה שהגיע לג'ונסון יחכה פחות כי ג'ונסון תקתק עבודה או שפשוט הוא התעסק רק בזקנים או תספורות והספר השני עשה גם וגם, ולהפך.

עדיין לא הבנתי מה פשר הנשיכה
ותשמע בגדול זה מסתכם בזה שלכולם שם תחכה, משך הזמן לדעתי זה אינדיבידואלי ליום והשעה שנפלת עליהם, יכול להיות שיגיעו שני אנשים באותו זמן, אחד לג'ונסון והשני לספר אחר ודווקא זה שהגיע לג'ונסון יחכה פחות כי ג'ונסון תקתק עבודה או שפשוט הוא התעסק רק בזקנים או תספורות והספר השני עשה גם וגם, ולהפך.

לנשוך שפתיים. לקבוע תור שבועיים מראש, לנסוע לחולון, למצוא חניה ולחכות בתור - לדעתי זה מצב לא נעים ולכן השתמשתי בביטוי לנשוך שפתיים. לעומת זאת הוא יכול להסתפר ליד הבית ולחסוך את זה מעצמו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית