הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנושא אימון אמות

• פותח/ת השרשור Extsi8
  • פורסם בתאריך

Extsi8

משתמש מתחיל
57
2
נק' מוניטין:
2
57
2
בזמן האחרון בא לי להוסיף תרגילים מבודדים לרמות,האמר קרל לא מספיק לי והאמה שלי קטנה ביחס ליד,חשבתי להוסיף פשוט כמה תרגילים בסוף האימון פול. כמה סטים בשבוע לשריר כזה,ויש תרגילים מומלצים??

בזמן האחרון בא לי להוסיף תרגילים מבודדים לרמות,האמר קרל לא מספיק לי והאמה שלי קטנה ביחס ליד,חשבתי להוסיף פשוט כמה תרגילים בסוף האימון פול. כמה סטים בשבוע לשריר כזה,ויש תרגילים מומלצים??
אתה עושה חתירות/משיכות?
כי אם כן אז זה לבד אמור להספיק משום שהגב הרבה יותר חזק מהגריפ...
בהנחה שאתה לא עושה משיכות וכו' אתה יכול לעשות מתח עם משקל ובמקום לעלות רק להישאר תלוי, אתה יכול לעשות הליכת חוואי או כל דבר אחר שדורש ממך להחזיק משקל....

אתה עושה חתירות/משיכות?
כי אם כן אז זה לבד אמור להספיק משום שהגב הרבה יותר חזק מהגריפ...
בהנחה שאתה לא עושה משיכות וכו' אתה יכול לעשות מתח עם משקל ובמקום לעלות רק להישאר תלוי, אתה יכול לעשות הליכת חוואי או כל דבר אחר שדורש ממך להחזיק משקל....

למה לא פשוט להוסיף תרגיל לאמות?

לדעתי לא מיותר בכלל
אחרי התמדה של עבודה על האמות תרגיל אחד - 2 זריזים שאפשר לבצע גם כסופר סט אתה תראה שינוי בגודל האמות ובעיצוב בצורה יפה

אם חשוב לך אמות גדולות תוסיף למה לא? לג׳ף ניפרד יש סרטון שמכסה יפה את הנושא.

למה לא פשוט להוסיף תרגיל לאמות?
לא אמרתי לא להוסיף תרגיל לאמות, ציינתי שבדרך כלל בן אדם שמבצע תכנית אימונים נורמלית לא נדרש להוסיף תרגיל לאמות וזאת משום שמהר מאוד הם הגורם המגביל בתרגילי המשיכות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית