הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה חזה עוף ולא כרעיים/כנפיים?

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
הרבה אנשים ממליצים לי על חזה עוף,
אני ממש מסתבך לפרוס את החזה עוף לפרוסות, וגם לא אוהב את הטעם של זה כל כך...(הבנתי שעוד הרבה אנשים לא אוהבים עושים את זה רק בשביל החלבון כי הגרסא הטעימה-שניצל זה עם יותר שמן וכו')
אני לא מבין למה אז אנשים לא עוברים לכרעיים/לכנפיים, האם זה אולי נובע כי בכרעיים יש יותר עצמות ולכן זה פחות משתלם כלכלית כי בקצבייה מחשבים את כל הרהיטים כולל העצמות?

אין שום סיבה לאכול רק חזה עוף כמו שאין שום סיבה לאכול רק אורז.

היתרון היחיד בחזה עוף לעומת כרעיים זה פחות קלוריות לטובת החזה עוף.
אני לא מבין למה אז אנשים לא עוברים לכרעיים/לכנפיים
אישית אני אוכל כרעיים, חזה עוף, בשר טחון, סטייקים, כתף בקר וכו וכו. הכל מהכל.
אני ממש מסתבך לפרוס את החזה עוף לפרוסות
אתה יכול לבקש מהקצב לעשות את זה בשבילך. בסופר שלי החזה עוף כבר מגיע פרוס.
מה שכן אני אישית לא סובל את הגידים שיש בחזה עוף וסכין טובה עוזרת להפטר מהם.
וגם לא אוהב את הטעם של זה כל כך
1. תחפש מתכונים טובים ולא מלח פלפל
2. אם אתה אוכל את זה בלי סוף בלי לגוון אז ברור שימאס לך בסופו של דבר.

הכל זורם אין הבדלים רציניים מבחינת ערכים זה הכל תרנגול
יש כאלה שמעדיפים כנפיים כרעיים לאכול עם הידיים כמו חזיר להתחרע על זה
ויש שמעדיפים חזה כי אז יותר נוח להכין לאכול אפשר לשים בקוביות לא צריך להתעסק עם עצמות אפשר לערבב עם עוד אוכל כמו אורז או קוסקוס וישר לאוכל או לעשות prep meals בלי להתלכלך

• פותח/ת השרשור
הכל זורם אין הבדלים רציניים מבחינת ערכים זה הכל תרנגול
יש כאלה שמעדיפים כנפיים כרעיים לאכול עם הידיים כמו חזיר להתחרע על זה
ויש שמעדיפים חזה כי אז יותר נוח להכין לאכול אפשר לשים בקוביות לא צריך להתעסק עם עצמות אפשר לערבב עם עוד אוכל כמו אורז או קוסקוס וישר לאוכל או לעשות prep meals בלי להתלכלך
לא מתחבר לחזה עוף כי לא יוצא לי טעים, יוצא קשה ויבש כששמים במקרר, ואני לא יודע לפרוס בעצמי כי אני מסתבך עם הסחוס/עצמות קטנות/ עור

לא מתחבר לחזה עוף כי לא יוצא לי טעים, יוצא קשה ויבש כששמים במקרר, ואני לא יודע לפרוס בעצמי כי אני מסתבך עם הסחוס/עצמות קטנות/ עור
אני עובד עם סכין גדולה, לא סכין מטבח רגילה
על משטח מזכוכית או עץ, לא פלסטיק
ואז העסק הרבה יותר קל
אני הופך את הכל למלא ריבועים, כך העצמות שאת מדבר על הם הם בחלק מאוד ספציפי בחזה ואחר וכמה פעמים שאתה חותך קוביות אז זה נהיה מאוד זורם
אתה גם יכול להכין קוביות מתובלות ולהקפיא בתוך שקיות לפי משקל בפריזר ואז שאתה צריך אתה פשוט זורק למחבת או לתנור ומכיל בכמה דקות בלי כל ההתעסקות והשקילה והכל וכן גם אני מעדיף להכין במקום על פני לחמם משהו מפעם
יש גם טוסטרים שאתה יכול לשים בפנים וזה מוכן ברגע

• פותח/ת השרשור
אני עובד עם סכין גדולה, לא סכין מטבח רגילה
על משטח מזכוכית או עץ, לא פלסטיק
ואז העסק הרבה יותר קל
אני הופך את הכל למלא ריבועים, כך העצמות שאת מדבר על הם הם בחלק מאוד ספציפי בחזה ואחר וכמה פעמים שאתה חותך קוביות אז זה נהיה מאוד זורם
אתה גם יכול להכין קוביות מתובלות ולהקפיא בתוך שקיות לפי משקל בפריזר ואז שאתה צריך אתה פשוט זורק למחבת או לתנור ומכיל בכמה דקות בלי כל ההתעסקות והשקילה והכל וכן גם אני מעדיף להכין במקום על פני לחמם משהו מפעם
יש גם טוסטרים שאתה יכול לשים בפנים וזה מוכן ברגע
ואילו prep me אתה מכין, אני דווקא מתחיל לאהוב את הרעיון הזה

ואילו prep me אתה מכין, אני דווקא מתחיל לאהוב את הרעיון הזה
תעשה יוטוב תקבל השראה לא חסר רעיונות
אבל אתה צריך שקיות קופסאות ומקום בפריזר
מפעם לפעם אתה תשתפר ותייעל את עצמך ואז 2-3 שעות בתחילת שבוע וכל השבוע אתה לא מתעסק יותר הכל כבר מוכן בגג לזרוק לתנור/מיקרו/מחבת

נערך לאחרונה:
אני מניח שחזה עוף הוא אחד המקורות הטובים ביותר לחלבון ביחס של קלוריה/חלבון. אני ממליץ לקנות חזה עוף חתוך לרצועות, ואז האפשרויות בלתי מוגבלות, כמעט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית