הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות חלבון אמינות

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
אני משתמש באבקת חלבון myproetin, מעניין אותי לדעת איך יודעים שאין לזה מתכות.
המון אנשים אמרו לי כמה זה אמין אבל פגשתי היום מישהי שאמרה לי שהיא לא מאמינה למה שאומרים, לדעתה כל האמינות של המוצר מגיע ממוניטין של אנשים,
ואמרתי שיש גם בדיקות מעבדה והיא אמרה שהיא לא יודעת כמה ניתן לסמוך על בדיקות המעבדה שעשו כי החברות האלו מקבלות מיליונים ובטוח שהם ממנים מחקרים/בדיקות מעבדה באופן ישיר או משפיעים על תוצאות בדיקות מעבדה באופן עקיף... ולכן היא לא יודעת כמה כדאי לסמוך על אבקות חלבון...

• פותח/ת השרשור
יש גם Chemtrail באוויר..
ובמי שתייה שמים חומר שהופך אנשים לגייז..

אחי, אם תתחיל לשלוח לבדיקות מעבדה את כל מה שאתה מכניס לפה.. תאמין לי שלא תאכל כלום ☝️
לא רוצה לשלוח כל דבר לבדיקות מעבדה, אבל יש הבדל בין עוף/חזה עוף שאנשים אוכלים כבר אלפי שנים לבין אבקת חלבון שזה דבר חדש יחסית באנושות, ומצד אחד יש תגובות חיוביות אבל גם מצורף לזה לא מעט סיפורי זוועה של אנשים שאיבדו כליה ואומרים שזה מאבקה/ אנשים שזה פגע להם במוח....

אז אני באמת מנסה להבין האם מבחינה כימית יש בדיקות שעושים לזה שניתן להיות בטוח שmyprotein לא מתערבת בבדיקות /מממנת מחקרים הישיר או עקיף, ושלא כל האמינות נובעת רק מחבר מביא חבר ומהמוניטין הרב של החברה בגלל שהרבה אנשים משתמשים

זה רק סיפורים...
אתה לא מאבד כליה בגלל אבקת חלבון..
פגע במוח?! איזה שטויות!

תגיד ירוק אתה מעשן?

• פותח/ת השרשור
זה רק סיפורים...
אתה לא מאבד כליה בגלל אבקת חלבון..
פגע במוח?! איזה שטויות!

תגיד ירוק אתה מעשן?
לא אני לא מעשן, וגם לא שותה.
כן,אני לא מדבר על myproetin.
אתה חושב שכל סוג אבקת חלבון בשוק זה בסדר ואין אפילו אחת שמכילה דברים מסוכנים שאפשר לפגוע במוח/לאבד כלייה?
אם יש כל כך הרבה סיפורים, אני בטוח שיש אמת מסויימת ובטוח שיש אבקה מסויימת שנמכרת בשוק הפיתוח גוף איפשהו (אולי היא מקורית או אוליי היא מזוייפת שאכן מסוגלת לגרום לדברים כאלו)

אני בטוח שיש חברות יותר טובות.. או כאלה שעוברות לכאורה בדיקות מעבדה 'צד שלישי'..
והן לכאורה יותר בטוחות.
אבל בסופו של דבר במידה ואין לך בעיות בכליות/מחלת כליות...אני לא רואה סיבה לחשוש מאבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח שיש חברות יותר טובות.. או כאלה שעוברות לכאורה בדיקות מעבדה 'צד שלישי'..
והן לכאורה יותר בטוחות.
אבל בסופו של דבר במידה ואין לך בעיות בכליות/מחלת כליות...אני לא רואה סיבה לחשוש מאבקת חלבון.
אדם בריא מכל אבקת חלבון לא חושב שיש צורך לחשוש? כלומר לדעתך הטענות שיש בחלק מהאבקות החלבון מתכות הכל מופרך לשקר לחלוטין?

על כל מזון שהוא מיועד לצריכה המונית אתה תשמע 'סיפורי זוועות'...
בנתיים לא נתקלתי באנשים שמתו או נפגעו מאבקת חלבון..

• פותח/ת השרשור
לא יודע... אני מעניין אותי לדעת אם myproetin נחשב טוב ובלי מתכות, אז מה נחשב ללא ו
לא יודע לדוגמא ראיתי סרטון עכשיו שכתוב בו לדוגמא על אבקת חלבון בשם Vega protein +greens יש בזה מתכות , זה הסרטון, ונאמר שעשו בדיקות מעבדה לעוד איזה 156 חברות נוספות ויתרו תוצאות של מתכות לא מעט...

שוב פעם מזיינים את המוח על ארסן?
פעם אמרו שכל הדגנים והקטניות מפוצצות בזה..
עכשיו עברו לאבקות חלבון?!

נו באמת זה מביך 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
שוב פעם מזיינים את המוח על ארסן?
פעם אמרו שכל הדגנים והקטניות מפוצצות בזה..
עכשיו עברו לאבקות חלבון?!

נו באמת זה מביך 🤦‍♂️
לא רק ארסן, גם קדמיום וגם כספית, כוס יש איזה מחקר שעשו clean label project ועם -134 חברות ונמצא בהרבה מתכות, לצערי אני לא מצליח למצוא את רשימת החברות של האבקות חלבון של המחקר

לא אמרת שאתה מתנזר מאבקות חלבון?
לא רוצה לשלוח כל דבר לבדיקות מעבדה, אבל יש הבדל בין עוף/חזה עוף שאנשים אוכלים כבר אלפי שנים
הבשר שאכלו אלפי שנים והבשר/כל דבר שאתה אוכל היום זה שמיים וארץ.

מה שמצחיק זה שאתה נתקע על אבקות חלבון, תעשה בדיקה על חזה עוף או הפרות או הדגים שאתה אוכל, אתה תעדיף את ה"מתכות" באבקות חלבון מאשר החרא שדוחפים לך לאוכל ה"אמיתי"

• פותח/ת השרשור

מה שמצחיק זה שאתה נתקע על אבקות חלבון, תעשה בדיקה על חזה עוף או הפרות או הדגים שאתה אוכל, אתה תעדיף את ה"מתכות" באבקות חלבון מאשר החרא שדוחפים לך לאוכל ה"אמיתי"
זה שהתשובה של כולם זה מה לגבי האוויר שאתה נושם מה לגבי הבשר שאתה אוכל, זה רק מעיד על כמה אתם נמנעים לוודא את הנושא הזה לעומק כי אתם אובססיביים לחלבון.
מה שאתם אומרים זה אוכל, אבקת חלבון זה תוסף מזון מהונדס ככה זה מוגדר לא משנה כמה תנסו לעקם את המציאות-זה לא מזון.
גם אפשר לעשן במשך 20 שנה ולא יקרה כלום לאדם אחד ואדם אחר יקבל סרטן ריאות וימות.
ואנשים שמעשנים יגידו לי הכל בסדר אני כבר 40 שנה ככה ולא קרה לי כלום, זה לא אומר שזה בריא.

אני ממש לא מחפש את הדעות של אנשים פה, אני כבר קולט שאני שואל מפתחי גוף לגבי אבקת חלבון זה כמו לשאול דג אם הוא אוהב להיות באקווריום. אני סורק את האינטרנט עבור תוצאות מעבדה ואני מבקש שתפנו אותי לתוצאות מעבדה ולא עבור כל מני שטויות שאנשים כותבים שזה בסדר/לא בסדר עבור דעה משוחדת...
והאמת שכמעט ואין בדיקות מעבדה חוץ מ-labdoor... כולם מדברים כמה זה בסדר אבל הכל מבוסס על מוניטין של החברה וכסף/טעם...
לא רואה בדיקות שאשכרה בודקות את התכולה של מה שאתה לוקח..

מה שמצחיק זה שאנשים אשכרה משווים בין מזון לתוסף מזון ומצפים שאני אענה ברצינות, סהכ ביקשתי תוצאות מעבדה, למה כשאני שואל את זה כולם קופצים-זה רק מעיד על חוסר ביטחון שאתם בעצמכם לא בטוחים לגמרי במה שאתם עושים. אחרת לא הייתה בעיה בשאלה הזאת. כי אם הייתי שואל על כל דבר אחר, הייתם עונים אבל ברגע שנכנסים לאבקות חלבון יש יש נטייה לגונן על זה מבלי אשכרה לבדוק לעומק

חלום שלי שתפנה עשירית מהאנרגיה שלך ללבדוק על מזון
מדמיין אותך עם פה פעור קורא כמה החזה עוף האהוב שלך מלא בתרופות כימיקלים אנטיביוטקה חומרים מסרטנים רעלנים וסטרואידים.
אתה mess אחד גדול חבר.

• פותח/ת השרשור
חלום שלי שתפנה עשירית מהאנרגיה שלך ללבדוק על מזון
מדמיין אותך עם פה פעור קורא כמה החזה עוף האהוב שלך מלא בתרופות כימיקלים אנטיביוטקה חומרים מסרטנים רעלנים וסטרואידים.
אתה mess אחד גדול חבר.
אתה לא מבין אותי אחי, אני לא מתנגד שתתן לי מידע על העוף, הבשר ושאר הדברים.
גם בטונה לדוגמא יש כספית, והאמת שאני מחפש לדעת מה המספר המדוייק וכמה זה רחוק מה limit המומלץ היומי...

אבל הנושא של פתיחת האשכול הוא לא על מזון, אלא על תוספים.(אם תוכל למצוא לי את כמות הכספית בטונה לעומת הlimit זה דווקא אני אעריך מאוד) , אבל הנושא כאן הוא האם אתם יכולים לנווט אותי לבדיקות מעבדה שעושים לאבקות חלבון מלבד האתר labdoor ...(שבכנות מרגיש לי קצת ממומן מ myprotein)...

זה תמוהה בעיניי שכל כך הרבה אנשים משתמשים באבקות חלבון, והכל מבוסס על מוניטין ועל טעם/כסף ועל "להסתמך" על המילים של החברה אני לא מסתמך על מה שmyprotein אומרת. יש לי קשיי אימון, אני אני גם לא רוצה להאמין לכל מיני סיפורי סבתא שמספרים לי -אני רוצה לראות גופים שונים שעושים לזה בדיקות מעבדה\ מאמתים שאכן בסקופ אחד אני מקבל 20 חלבון ושאכן אין מתכות. ואם יש מתכות כמה מיליגרם זה וכמה זה רחוק מהצריכה המקסימלית שמותרת לכספית,ארסן, עופרת וכו'.
לגבי עופות ושאר הדברים- יכול להיות שאתה צודק, ואכן אני רוצה להתעניין בזה -אבל הנושא כרגע הוא אבקות חלבון שיש לי בזה מחסום ,אני מודה. ובכנות אני רוצה לשחרר אותו כבר...

• פותח/ת השרשור
חשבת לרגע שאולי המתכות באבקת חלבון זה הסיפורי סבתא ?
אני לא מאמין גם לזה. ולכן אני לא כמו המבוגרים או אלו שחסומים בראש שמחליטים שצריך ישר לפסול, אני באמת רוצה לבדוק. אבל בשוני מתרופות, לתוספים אין את אותו פיקוח...גם המזון עובר פיקוח... myprotein איזה אישור היא קיבלה של FSSAI?-של הודו, המצב שלי לא טוב אם אני סומך על הודו בבדיקת איכות מזון

אני לא מאמין גם לזה. ולכן אני לא כמו המבוגרים שיש מחליט לפסול, אני באמת רוצה לבדוק. אבל בשוני מתרופות, לתוספים אין את אותו פיקוח...
אם אני יגיד לך שקוסקוס מעלה את הסיכון לסרטן, אתה תבדוק את זה?
נגיד שאתה היסטרי לגבי זה, אתה חוקר באינטרנט "קוסקוס בדיקות מעבדה" ולא מוצא כלום. האם תאכל קוסקוס?
בן אדם חכם יודע להבחין, להתמודד ולאמת מידע שהוא נחשף אליו.. בסוף כל אלה מתים מסטרס

• פותח/ת השרשור
אם אני יגיד לך שקוסקוס מעלה את הסיכון לסרטן, אתה תבדוק את זה?
נגיד שאתה היסטרי לגבי זה, אתה חוקר באינטרנט "קוסקוס בדיקות מעבדה" ולא מוצא כלום. האם תאכל קוסקוס?
בן אדם חכם יודע להבחין, להתמודד ולאמת מידע שהוא נחשף אליו..
שמע, זה שונה. אתה משווה כאן בין אוכל שמגיע מהצומח\מהחי שהשתמשו בו עשרות אלפי שנים ועבר שינויים באופן תכוף ואומת פעם אחר פעם על ידי המציאות (נכון, העולם השתנה , אבל בכללי אני אומר שהאוכל תמיד היה על ספקרטום זמן רציף) , ותוסף מזון שנקרא אבקת חלבון- לפני כמה זמן זה התחיל? במיוחד עם כל ההנדסה והפיתוח שיש היום-מבחינה הגיונית, דווקא בגלל שהוא הונדס מלאכותית בקפידה הוא אמור להיות יותר טוב כי שמו על זה "דיוק" על כל פרט ופרט- ואכן אבקות חלבון באמת יותר טובות בספיגה... -אבל בכך שפעם אחר פעם מעלים את נושא המתכות, אי אפשר שלא לרצות לבדוק את זה ... ואני די מופתע שיש על זה מלא דיונים ובתאכלס כשאני מחפש תוצאות בדיקות מעבדה - כמעט אני לא מוצא חוץ מ labdoor

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית