הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות חלבון אמינות

נו באמת..
ולמה אתה סומך על דו"ח מעבדה? אולי הוא מזוייף?
אולי נשלח מוצר אחר לבדיקה מעבדה ולא המוצר הסופי שנשלח לשיווק?

גם מספרים יכולים לשקר!!

• פותח/ת השרשור
נו באמת..
ולמה אתה סומך על דו"ח מעבדה? אולי הוא מזוייף?
אולי נשלח מוצר אחר לבדיקה מעבדה ולא המוצר הסופי שנשלח לשיווק?

גם מספרים יכולים לשקר!!
אחי פה אתה נכנס קונספירציות וחרדתיות, בהנחה שנשלח למעבדה המוצר האמיתי ועדות בדיקה מעבדה לא מזוייפת- מספרים לא יכולים לשקר...
במיוחד אם אתה מוצא 3,4 תוצאות מעבדה שונות ומשווה ביניהם ואז מתחיל לפרש בעצמך ולהתסכל על פרשנויות של אחרים.... אז אתה בטוח מגיע לאמת

לא אני לא מעשן, וגם לא שותה.
כן,אני לא מדבר על myproetin.
אתה חושב שכל סוג אבקת חלבון בשוק זה בסדר ואין אפילו אחת שמכילה דברים מסוכנים שאפשר לפגוע במוח/לאבד כלייה?
אם יש כל כך הרבה סיפורים, אני בטוח שיש אמת מסויימת ובטוח שיש אבקה מסויימת שנמכרת בשוק הפיתוח גוף איפשהו (אולי היא מקורית או אוליי היא מזוייפת שאכן מסוגלת לגרום לדברים כאלו)
אחי
תפסיק להאמין לכל דבר שאומרים לך
מניסיון מדבר

אחי פה אתה נכנס קונספירציות וחרדתיות, בהנחה שנשלח למעבדה המוצר האמיתי ועדות בדיקה מעבדה לא מזוייפת- מספרים לא יכולים לשקר...
במיוחד אם אתה מוצא 3,4 תוצאות מעבדה שונות ומשווה ביניהם ואז מתחיל לפרש בעצמך ולהתסכל על פרשנויות של אחרים.... אז אתה בטוח מגיע לאמת

המוצר האמיתי נשלח למעבדה!!
אבל המוצר 'האמיתי' זה לא מה שנמכר ללקוח הסופי.. הלקוח מקבל מוצר משונמך, שעבר פחות סינון... אבל עם דו"ח תקינות ותוצאות מעבדה של מוצר תקין ונקי.

אז תמשיך לאכול מספרים! יאממי יאממי!

• פותח/ת השרשור
אחי
תפסיק להאמין לכל דבר שאומרים לך
מניסיון מדבר
אני לא יודע אם להאמין או לא להאמין בגלל זה רציתי בדיקות מעבדה ולראות מספרים לנתונים טכניים ואז לפרש ולהחליט בעצמי מה נכון ומה לא נכון
המוצר האמיתי נשלח למעבדה!!
אבל המוצר 'האמיתי' זה לא מה שנמכר ללקוח הסופי.. הלקוח מקבל מוצר משונמך, שעבר פחות סינון... אבל עם דו"ח תקינות ותוצאות מעבדה של מוצר תקין ונקי.

אז תמשיך לאכול מספרים! יאממי יאממי!
חחח בנתיים אני לא מקבל דוח תקינות לא של מוצר אמיתי ולא של מוצר משונמך,
וחוץ מזה למה אתה חושב שאני לא מקבל את אותו מוצר?

כי ברוב המקרים חברות רוצות לחסוך בעלויות..
אז למעבדה שולחים מוצר פרימיום.. אחרי פילטור וכו'. ומקבלים דו"ח מצויין!

וברוב המקרים אתה תקבל מוצר שעבר פחות ליטוש מטעם צמצום עלויות.
בסופו של דבר אתה נהנה ממוצר בינוני עם דו"ח מעבדה של מוצר אחר.

וזה מה שקונה את השלווה הנפשית שלך..

אני לא יודע אם להאמין או לא להאמין בגלל זה רציתי בדיקות מעבדה ולראות מספרים לנתונים טכניים ואז לפרש ולהחליט בעצמי מה נכון ומה לא נכון
חאלס אחי
אז להאמין לכל מחקר או מאמר שמפרסמים זה עדיף..נו באמת

נראה לי שסך הכל אתה מסכים שצריכת חלבון מי גבינה כשלעצמה זה לא מזיק. להבנתי אתה בעיקר דואג מתהליך היצור והבקרה של תוסף המזון כאבקה. אז כאן, מאחר שכל מותג מבצע תהליך יצור ואריזה שונים, הדבר הכי חכם שאתה יכול לעשות זה לדרוש מהמותג שאותו אתה רוצה לצרוך את הנתונים הרלוונטים ו/או לפנות לגופים הממשלתיים שאישרו אותו. באופן כללי, תמיד יש סיכוי ליפול על מזון "מורעל" ברשלנות ואף פעם אין בעניין ודאות - רק השנה חווינו מספר recalls של ענקיות מזון על מגוון עצום של מוצרים די בסיסיים.

ראה דוגמא ל"בדיקות מעבדה" ואישור מוצר.

החלקות שיער לכאורה,משווקות עם אישור משרד הבריאות.
אך ידוע שהן מכילות פורמלין!לכאורה

• פותח/ת השרשור
ראה דוגמא ל"בדיקות מעבדה" ואישור מוצר.

החלקות שיער לכאורה,משווקות עם אישור משרד הבריאות.
אך ידוע שהן מכילות פורמלין!לכאורה
ידוע לי שאין סטריליות מוחלטת בעולם וזה רק אידיאל, אבל ברגע שאומרים לי אבקת חלבון זה התוסף עם הכי הרבה מחקרים ובדיקות מעבדה וזה בטוח לשימוש- זהו אני אמור פשוט לקבל את זה כמו תורה מסיני?
הבקשה המתבקשת זה לשאול- אפשר לראות את תוצאות המעבדה בעצמי , אפשר לראות את המחקרים? אני רוצה לראות בעצמי את המספרים של עופרת,ארסן, קדמיום בתוצאות מעבדה שעשו לאבקה... - זה בקשה ממש לגיטימית, לא רואה מה הבעיה ועל מה כל הסיפורים שיש גם בבשר וגם במקומות אחרים- זה כמו לקנות רכב, וכשאני קונה רכב אני לא רוצה סיפורי סבתא של הטיפולים, אני רוצה לראות ספר מסודר של היסטוריית טיפולים. ברגע שאין , גם אם הרכב הוא טוב- צריך להיות זהיר יותר,לבדוק עוד יותר מדוקדק...

קראתי על כך שבעבר בתקופת הפיראטים היו אוכלים ושותים מכלים שהיו עשויים מעופרת, והם חשבו שהכל היה בסדר -זה לא הפך את זה לבסדר ועם הזמן גילו את האמת. ובעבר חשבו שסיגריות זה תקין, ואפילו שיוווקו את זה בכך שהרופא שלך מעשן- המוניטין שהיה לסיגריות לא הפך את זה לתקין...

אני לא רוצה לחכות עד שיבינו שגם אבקת חלבון זה רק מוניטין ובפועל זה לא בריא, ובדיעבד אני אבין שזה כמו סיגיריות-רק מוניטין. אני רוצה לבדוק ולאמת בעצמי - ואם יש כל כך הרבה בדיקות מעבדה ומחקרים על התוסף הזה כמו שאתם אומרים זה לא אמור להיות לכם בעיה לגריל לי איזה בדיקת מעבדה או מחקר שמראה ומוכיח את זה.

נערך לאחרונה:
@גוהן

המילה מתכות קצת מרתיעה. יש הרבה סוגי מתכות ורובן לא מזיקות לבריאות האדם.
אלה שכן מזיקות (מתכות כבדות), נמצאות במינונים נמוכים באופן טבעי במזונות כחלק מהגידול שלהם.
באבקות חלבון שמקורן מהצומח כמו סויה או אפונה למשל, סביר להניח שריכוז המתכות בו יהיה גבוה יותר מאשר חלבונים מן החי מפני שהם גדלים באדמה.

עם זאת, צריך להבין מהו נזק.
נזק ממתכות כבדות הוא נזק מצטבר. כלומר, לא יכולה להיות הרעלה מצריכות בודדות.
יש תקן מסוים של נוכחות רעלנים במזון שארגוני הבריאות מאפשרים, לצורך הדוגמה עד X מ"ג של עופרת,
ובאבקת חלבון המינון שנמצא הוא נמוך מאוד וגם הסיכון לרעילות מצריכה מוגברת הוא אפסי.

אבקת חלבון אינה מהווה סיכון מוגבר לבריאות האדם:
A human health risk assessment of heavy metal ingestion among consumers of protein powder supplements

האם ההבדלים בין חלבון צימחי לחלבון מהחי הם משמעותיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית