הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אפשרי ללא PTC

Niv hpatis

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום לכולם. . אשמח לתשובות בלי שיפוטיות.
אני עושה סייקל של טסט אנתת . 2 זריקות שבועיות שבכל זריקה 0.8 מילילטר אז אני חושב 800 מג. התחלתי בצורה טיפשית עם חבר שחשבתי שמבין ויעזור לי בלי שום בדיקות.
אחרי שבוע בערך קראתי על PCT ושאלתי אותו אם אני צריך.
חשוב לציין שהוא מאמן כושר אחרי תחרויות ושימוש חוזר בסטרואידים והוא אמר לי שלא.
מה דעתכם. הסייקל התחיל ב8.8.
מאוד מפחד ומודאג. תודה.

תשמע בסייקל קלאסי תמיד מומלץ לעשות pct בשביל לשקם את הציר ההורמונלי.

בגלל שאתה בחור צעיר, אתה יכול 'לחמוק' מpct, במיוחד גם בסייקל של טסט סולו ובהתחשב שזה סייקל ראשון.

יתכן שבגלל שלא תעשה pct תאבד את מה שהשגת במהלך הסייקל.

• פותח/ת השרשור
תשמע בסייקל קלאסי תמיד מומלץ לעשות pct בשביל לשקם את הציר ההורמונלי.

בגלל שאתה בחור צעיר, אתה יכול 'לחמוק' מpct, במיוחד גם בסייקל של טסט סולו ובהתחשב שזה סייקל ראשון.

יתכן שבגלל שלא תעשה pct תאבד את מה שהשגת במהלך הסייקל.
תודה רבה מאוד הרגעת אותי. אני יותר חושש מאימפוטנציה או מצב רוח ירוד מאשר התוצאות באמת. יש לך מישהו שאתה ממליץ שאוכל להתייעץ איתו. בתשלום כמובן.

איזה סלט חח רגע הטסט שלך אניח 250 מג למל? אז אם עושה 0.8 פעמיים בשבוע אתה על פחות מ500 שבועי..אין לך 800...ואתה תצטרך פיסיטי אבל הכי טוב זה לעשות בדיקות דם לראות איפה אתה עומד...לגבי איפה להשיג זה כבר עובר על חוקי הפורום אבל בוא נגיד שאם השגת סטרואידים לא בעיה להשיג את מה שנדרש לפיסיטי.

איזה סלט חח רגע הטסט שלך אניח 250 מג למל? אז אם עושה 0.8 פעמיים בשבוע אתה על פחות מ500 שבועי..אין לך 800...ואתה תצטרך פיסיטי אבל הכי טוב זה לעשות בדיקות דם לראות איפה אתה עומד...לגבי איפה להשיג זה כבר עובר על חוקי הפורום אבל בוא נגיד שאם השגת סטרואידים לא בעיה להשיג את מה שנדרש לפיסיטי.
הכוונה שלו 800 מג סך הכל לכל הסייקל

תודה רבה מאוד הרגעת אותי. אני יותר חושש מאימפוטנציה או מצב רוח ירוד מאשר התוצאות באמת. יש לך מישהו שאתה ממליץ שאוכל להתייעץ איתו. בתשלום כמובן.
מצב רוח ירוד זה מה שמדאיג אותך...
בוא נגיד ככה
נזרום שיש לך טסט 250 למל
זה אומר 400 בשבוע שזה לא רע, אבל איפה כל התכנון? התזונה? אורך הסייקל, תכנון pct ועוד,
זה ישמע חופר אבל תרד מסייקל, תתכנן כמו שצריך ותחזור וזה בלי להטיף לך מוסר על מה המשקל שלך ונתונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית