הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אני מתאמץ יותר מדי או שזה בסדר

• פותח/ת השרשור Add72
  • פורסם בתאריך

Add72

משתמש מתחיל
26
4
נק' מוניטין:
4
26
4
לאחרונה קראתי כאן בפורום באנשים שמבקשים חוות דעת על תוכנית,תוכניות AB שמאוד קצרות יחסית לשלי. (מתאמן 4 וחצי חודש)
התוכנית שלי נראית כךA-חזה כתפיים,אחורית (יכול לפרט יותר)
3 תרגילים לחזה-4 סטים כל אחד
3 תרגילים לכתפיים (4 סטים לחיצות,4 סטים הרחקות,4 סטים אחורית)
3 תרגילים ליד אחורית-4 סטים כל אחד

B רגליים גב יד קדמית
סקוואט 4
אקסטנשנס 4
המסטרינג קרל 4
תאומים 4
3 תרגילים לגב (4 סטים כל אחד)
3 תרגילים לקדמית (4 סטים כל אחד)

אין שום היגיון בתוכנית שלך וכנראה שסתם זרקת תרגילים שאתה אוהב עם מספר שרירותי של סטים.
כמה זמן אתה מתאמן?
על איזה ידע אתה נשען שאתה בונה את התוכנית? ניסיון? למה החלוקת נפח הזו דווקא?

• פותח/ת השרשור
אין שום היגיון בתוכנית שלך וכנראה שסתם זרקת תרגילים שאתה אוהב עם מספר שרירותי של סטים.
כמה זמן אתה מתאמן?
על איזה ידע אתה נשען שאתה בונה את התוכנית? ניסיון? למה החלוקת נפח הזו דווקא?
מתאמן 5 חודשים, התחלתי עם תוכנית של מאמן אבל הוא שם לי שני תרגילים לכל שריר 3 סטים, אז לאט הוספתי תרגילים והגעתי לזה

מתאמן 5 חודשים, התחלתי עם תוכנית של מאמן אבל הוא שם לי שני תרגילים לכל שריר 3 סטים, אז לאט הוספתי תרגילים והגעתי לזה
לא יודע מי המאמן ועל סמך מה הוספת תרגילים ונפח אבל שוב, לא נראה שיש חשיבה ספציפית על מתאמן מאחורי התוכנית.

לא יודע מי המאמן ועל סמך מה הוספת תרגילים ונפח אבל שוב, לא נראה שיש חשיבה ספציפית על מתאמן מאחורי התוכנית.
זה אומר שיוצא לו לעשות 24 סטים לשבוע לשריר זה טיפה מעל המומלץ הוא יכול להוריד קצת לא?

זה אומר שיוצא לו לעשות 24 סטים לשבוע לשריר זה טיפה מעל המומלץ הוא יכול להוריד קצת לא?
לא יודע אפשר לזרוק מספרים שרירותיים עד מחר,
בלי להכיר את המתאמן לאופק אין אפשר לדעת.

סביר להניח שזה מיותר.

לא יודע אם אתה מתאמץ יותר מדי, אבל אני כן יכול לנחש שאם יש לך כוח לשלושה תרגילים של 4 סטים לגב, ועוד שלושה ליד הקדמית אחרי אימון רגליים שלם אז לדעתי אתה אם כבר לא עובד מספיק קשה. 24 סטים בשבוע זה כנראה מיותר לרוב האנשים ואתה יכול להשיג את אותן תוצאות בפחות עבודה, במקום לדחוף כמה שיותר תרגילים תצמצם את כמות הנפח ותעלה את העצימות.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם אתה מתאמץ יותר מדי, אבל אני כן יכול לנחש שאם יש לך כוח לשלושה תרגילים של 4 סטים לגב, ועוד שלושה ליד הקדמית אחרי אימון רגליים שלם אז לדעתי אתה אם כבר לא עובד מספיק קשה. 24 סטים בשבוע זה כנראה מיותר לרוב האנשים ואתה יכול להשיג את אותן תוצאות בפחות עבודה, במקום לדחוף כמה שיותר תרגילים תצמצם את כמות הנפח ותעלה את העצימות.
אני האמת נותן הכל בסטים ומגיע לכשל ברוב, בדיוק בגלל מה שאתה אומר אני רוצה לשנות ספליט כי הרגליים ממש גומר אותי לפני הגב ויד קדמית

אני האמת נותן הכל בסטים ומגיע לכשל ברוב, בדיוק בגלל מה שאתה אומר אני רוצה לשנות ספליט כי הרגליים ממש גומר אותי לפני הגב ויד קדמית
פחות משנה איך נראה הפיצול. אבל יש מה לשנות בכל התוכנית שלך.
תוכנית זה לא סתם רשימת תרגילים שאתה בוחר עם כמות סטים וחזרות רנדומליים, זה משהו שדורש ידע די נרחב כדי לדעת לבנות אחת. קח תוכנית מוכנה מהאינטרנט, תוודא שיש בה תכנון התקדמות מסויים ותרוץ איתה.

• פותח/ת השרשור
פחות משנה איך נראה הפיצול. אבל יש מה לשנות בכל התוכנית שלך.
תוכנית זה לא סתם רשימת תרגילים שאתה בוחר עם כמות סטים וחזרות רנדומליים, זה משהו שדורש ידע די נרחב כדי לדעת לבנות אחת. קח תוכנית מוכנה מהאינטרנט, תוודא שיש בה תכנון התקדמות מסויים ותרוץ איתה.
סבבה אני אבדוק. האמת זו תוכנית שדומה לתוכנית מאתר קילוגרם אבל הוספתי דברים כי הרגשתי שלא מספיק לי. מאיפה אני יכול לראות תוכנית שמתאימה ל4 ימים עוד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית