הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומרים של פיור פלטינום

Kicker177

משתמש פעיל
585
272
נק' מוניטין:
190
585
272
אלהן חברים חדש פה אשמח לקבל מידע לגבי החברה הזאת אני אישית לא מכיר גם הסביבה שלי נאמר לי שזה חומר תוצרת הארץ ואמרו לי גם את השם של הבן אדם וסהכ תגובה לא הכי טובה שיש בקשר לאורלים שלהם לא ידוע בקשר לשמנים לא רוצה להיות אם יד על הדופק לכן אשמח לשמוע חוות דעת בדקתי בר קוד באתר שלהם רשום שהחומר אמיתי ושלהם.
תודה לכולם!

IMG-20221019-WA0045.jpeg

האתר "שלהם" לא שלהם אלא משהו ישראלי. החברה המקורית היא מגרמניה והיא נסגרה ממה שידוע לי, לכן החברה היא ישראלית.

יש טענות לכאן ולכאן, אבל על אוראליים שלכם כמו אנאבר, טורין, אנאדרול לא הייתי לוקח כי רוב הסיכויים שהם מעורבבים עם חומרים זולים יותר כמו דיבול או וויני. תריץ חיפוש.. דיברו על זה כבר.

• פותח/ת השרשור
האתר "שלהם" לא שלהם אלא משהו ישראלי. החברה המקורית היא מגרמניה והיא נסגרה ממה שידוע לי, לכן החברה היא ישראלית.

יש טענות לכאן ולכאן, אבל על אוראליים שלכם כמו אנאבר, טורין, אנאדרול לא הייתי לוקח כי רוב הסיכויים שהם מעורבבים עם חומרים זולים יותר כמו דיבול או וויני. תריץ חיפוש.. דיברו על זה כבר.

עשיתי חיפוש קראתי כל תגובה שמצאתי פה בפורום ועדיין אין פה נקודה ברורה חלק אומרים זיוף אחרים אומרים אחלה חומר לכן חשבתי לנכון לפתוח אשכול נוסף בקשר לזה

אלהן חברים חדש פה אשמח לקבל מידע לגבי החברה הזאת אני אישית לא מכיר גם הסביבה שלי נאמר לי שזה חומר תוצרת הארץ ואמרו לי גם את השם של הבן אדם וסהכ תגובה לא הכי טובה שיש בקשר לאורלים שלהם לא ידוע בקשר לשמנים לא רוצה להיות אם יד על הדופק לכן אשמח לשמוע חוות דעת בדקתי בר קוד באתר שלהם רשום שהחומר אמיתי ושלהם.
תודה לכולם!

צפה בקובץ המצורף 82773
מניסיון שלי עם האנטט והאנאבר שלהם עושה את העבודה.
לאחר שימוש של 4 שבועות באנטט, ביצעתי בדיקת דם והטסט היה גבוה מאוד.
הגעתי לתוצאות יפות וללא ספק , גם בסייקל הבא אשתמש במוצרים שלהם.

• פותח/ת השרשור
מניסיון שלי עם האנטט והאנאבר שלהם עושה את העבודה.
לאחר שימוש של 4 שבועות באנטט, ביצעתי בדיקת דם והטסט היה גבוה מאוד.
הגעתי לתוצאות יפות וללא ספק , גם בסייקל הבא אשתמש במוצרים שלהם.

אתה יכול לשתף במספרים של הבדיקות דם לפני ואחרי האנטט ומינון?

במקרה ושאלה לא מובנת אני תמיד מבצע בדיקות דם לפני שאני מתחיל סייקל לרוב הבסיס שלי בטסט טוטל עומד על 26-44 בדיקה אחרונה שלי של חברת pharma tech סוסט 250 בשבוע הקפיץ את המדדים של הטסט ל 89.19 ככה אני יודע אם אני מזריק שמן נקי או חומר פעיל ששילמתי עליו כסף..
אשמח מאוד אם אתה תוכל לשתף בדיקות דם לפני אחרי

אתה יכול לשתף במספרים של הבדיקות דם לפני ואחרי האנטט ומינון?

במקרה ושאלה לא מובנת אני תמיד מבצע בדיקות דם לפני שאני מתחיל סייקל לרוב הבסיס שלי בטסט טוטל עומד על 26-44 בדיקה אחרונה שלי של חברת pharma tech סוסט 250 בשבוע הקפיץ את המדדים של הטסט ל 89.19 ככה אני יודע אם אני מזריק שמן נקי או חומר פעיל ששילמתי עליו כסף..
אשמח מאוד אם אתה תוכל לשתף בדיקות דם לפני אחרי
את הסייקל סיימתי לפני 4 חודשים ואת בדיקת דם ביצעתי במכון פרטי ולא דרך הקופה. קצת בעייתי לקבל 2 בדיקות של פרופיל הורמונלי בשנה. לא זוכר כמה הטסט היה לאחר 4 שבועות, אבל בהחלט זוכר שזה היה גבוה. גם מבחינת תוצאות היו טובות. חשק מיני מגובר, העליתי מסת שריר ובמקביל הורדתי ב % שומן. כמובן... תזונה מקופדת מאוד ואימונים בהתאם.

• פותח/ת השרשור
את הסייקל סיימתי לפני 4 חודשים ואת בדיקת דם ביצעתי במכון פרטי ולא דרך הקופה. קצת בעייתי לקבל 2 בדיקות של פרופיל הורמונלי בשנה. לא זוכר כמה הטסט היה לאחר 4 שבועות, אבל בהחלט זוכר שזה היה גבוה. גם מבחינת תוצאות היו טובות. חשק מיני מגובר, העליתי מסת שריר ובמקביל הורדתי ב % שומן. כמובן... תזונה מקופדת מאוד ואימונים בהתאם.

יכול לשתף אותי מה המכון הפרטי הזה אשמח גם כן להצטרף למועדון של בדיקות דם מתי שארצה

ואי ואי..
עדיף כבר לשלוח דם לחול בקירור לבדיקה יוצא יותר זול
חשיבה לא נכונה!!!! אתה נכנס לסייקל ועדיף להיות עם יד על הדופק מבחינת הסייקל.
אני בדקתי רק טסט ואסטרוגן וזה יצא 400 שח. וידעתי בדיוק באיזו נקודה אני נמצא ובמיוחד בשימוש ב AI

• פותח/ת השרשור
חשיבה לא נכונה!!!! אתה נכנס לסייקל ועדיף להיות עם יד על הדופק מבחינת הסייקל.
אני בדקתי רק טסט ואסטרוגן וזה יצא 400 שח. וידעתי בדיוק באיזו נקודה אני נמצא ובמיוחד בשימוש ב AI
חשיבה לא נכונה למתחיל
אני יודע לפי הרגש של הגוף שלי כבר ומה אני לוקח מה קורא איתי במדדים..
יכול להגיד לך שב e2 של 80 אני מרגיש מצויין ב 300+ לחץ דם קצת יותר גבוה ואקנה בכללי הרופא שלי לא עושה לי בעיות רק המחליף שלו אני פשוט מגיע למרפה ואומר להם אני לוקח סטארואידים מרגיש לא טוב רוצה לעשות בדיקות דם וזהו לשלם 200 שקל זה יהיה הדבר האחרון שאני יעשה וזה רק אם אני מרגיש לא טוב אחרי a.i

השתמשתי בחברה בדיוק מה שצילמת אחד לאחד עדיין יש לי את הויאל חצי מלא בבית...ממש לא יצאתי מרוצה..לא בדקתי דם ומדדים עליו אבל פשוט לא הרגשתי על טסט מבחינת חשק מיני,אגרסיות עליית משקלים וכו'... היום אני על ורטקס ומרוצה מאוד...פיור פלטינום לא עפתי..אגב פארמה טק השתמשתי תקופה וגם ממש אהבתי אבל היה לי עניין עם מי שמכר לי לכן עברתי למישהו אחר חח

ורטקס כנראה תהיה החברה הבאה שלי.. איך זה בהשוואה לבאייר ? יש פייפ ?
לא ניסתי באייר כדי לומר לך אבל מן הסתם אין כמו רפואי..pip לא חוויתי האמת השמן נכנס חלק נקי אין כאבים אחרי זריקה אין רגישויות

כמה עלתה לך בדיקה פרטית והיכן ביצעת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית