נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
למה ואיזה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה ואיזה?
אחלא פרישנאה עצמית
נשמעת לי כמו תשובה לא מבוססת. "זבל של דבר" זה לא.זבל של דבר אלא אם אתה משתמש בזה אחת להרבה זמן ולא לוקח קפאין בכללי
תגובה מאוד מלמדת.זבל של דבר אלא אם אתה משתמש בזה אחת להרבה זמן ולא לוקח קפאין בכללי
אתה מבין הרבה שטויות לא מבוססות, אשמח אם תשתף איפה אתה קורא את זה.מצטרף לשאלה, אני בדיוק רוצה להתחיל, אבל הבנתי שממש לא מומלץ לשלב קפה שחור עם זה.
כמובן שלא בסמוך לאימון, אבל האם כשעה-שעתיים לפני זה בסדר לשתות קפה שחור?
למה לא? קפאין הוא תוסף מוכח ובשילוב עם מינונים טובים של בטא-אלנין וציטרולין אפשר רק להרוויח מזה.למה ואיזה?
תגובה מאוד מלמדת.
אתה מבין הרבה שטויות לא מבוססות, אשמח אם תשתף איפה אתה קורא את זה.
למה לא? קפאין הוא תוסף מוכח ובשילוב עם מינונים טובים של בטא-אלנין וציטרולין אפשר רק להרוויח מזה.
ומנסה כל פעם אחד אחר.
יש לך כמה דוגמאות טובות וכשרות לחלוק? אתה צורך לפני כל אימון כח או ספציפית לפני אימון רגליים?
ההמלצה צריכה להיות לפי מינונים שמתאימים לך ולא לפי חברה מסויימת.יש לך כמה דוגמאות טובות וכשרות לחלוק? אתה צורך לפני כל אימון כח או ספציפית לפני אימון רגליים?
בא לי להזמין רק בגלל שהם יפים רצח.אגב, יש קדם אימון יותר רציניים עם סטימול, אבל זה רק למכורים
Stimulants - Pre-workouts - CROSS THE LIMITS Shop
ולמי שתוהה את הסטימול אפשר לקנות בנפרד
סטימול תמיסה לשתייה 1 גרם/10 מ"ל, עייפות זמנית, שקיות סטימול 36x10 מ"ל (moncoinsante.com)
בא לי להזמין רק בגלל שהם יפים רצח.
יש משלוחים לארץ?
ההמלצה צריכה להיות לפי מינונים שמתאימים לך ולא לפי חברה מסויימת.
השוני בין החברות הוא בעיקר בטעם ובשאר החרא שהם דוחפים כדי להיראות מיוחדים.
ניסיתי
C4 ULTIMATE
KAGED - לא אקנה שוב
Mr Hyde
ALFA
Super Effect - לא אקנה שוב
MyProtein+ - לא אקנה שוב
Allmax