הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מתקדם באימונים ובמשקל - AB.

• פותח/ת השרשור AvivO
  • פורסם בתאריך

AvivO

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
צהריים טובים לכולם,

רקע: אני בן 25 שוקל 68, גובה 1.74, אחוז שומן בערך 13-14.
אני מתאמן באופן רציף 3 שנים בערך, חלקם נטו לבריאות וחלקם מסה,
התוכנית שלי היא AB (הייתי עושה בעבר FBW),

דואג לאכול ביום 2400 קלוריות, חלבון 120, פחמימה 60-80, שומן בד"כ משלב כפית שמן זית בארוחה,
עושה AB שאני בניתי ל-4 פעמים בשבוע עד 5,
משקלי עבודה משתדל למקסימום בטכניקה נכונה ו-8 עד 11 חזרות ל-4 סטים בערך,

בחצי שנה האחרונה אין שם שינוי, אני חושב שהתוכנית ומשהו בתזונה לא עובד,
אני מרגיש שאני מתחלש (אף על פי שאני מאוד משקיע בתזונה ובאימונים ומשתדל להוסיף קלוריות אם מרגיש חוסר),

חשבתי שאולי הגוף שלי עייף ואני מעמיס עליו הרבה סטים וחזרות,
ואני שוקל לחזור ל-FBW, אך מרגיש לי שב-FBW, שזה תרגיל לכל חלק, הגוף לא יבנה כמו שצריך..

אשמח לשמוע לדעתכם, האם לחזור ל-FBW, או להישאר ב-AB, בנוסף, אשמח לתוכנית אימונים...

חשוב לי לציין המסות שאני עושה נקיות ואני בד"כ לא נוגע בשטויות, אבל אולי גם מבחינת התזונה אני קצת שוגה ובגלל זה אין התקדמות.

- מבקש המלצה לתוכנית אימונים טובה, בנוסף ללא דדליפט.. FBW או AB .. תודה!

מה המטרה? לגדול? להתחזק? מה המגמה של השקילות? יש לך תכנון אימונים שמתפרס לפי בלוקים או שאתה כל פעם עושה את אותו דבר?

תענה על זה , ונתקדם

• פותח/ת השרשור
המטרה היא לגדול,
כרגע לא עולה במשקל כלל, גרם לפה גרם לשם.
מתפרס, אני בד"כ משנה את התרגילים, פעם בחודש בערך אני משנה לתרגילים אחרים לכל קבוצת שריר, אך אני מרגיש שהתוכנית שלי לא משהו.
חשבתי על FBW, לקחת מהפורטל ולהתמיד בה איזה שנה, אך אני לא יודע, כיוון שהמשמעת העצמית שלי מאוד גבוה ואני דואג להתאמן 3-5 פעמים בשבוע ולא מפספס אפילו שאני בלחץ זמן, אך מבאס אותי שאני מתאמן ולא רואה תוצאות..

כרגע לא עולה במשקל כלל, גרם לפה גרם לשם.
תוסיף קלוריות

פעם בחודש בערך אני משנה לתרגילים אחרים לכל קבוצת שריר, אך אני מרגיש שהתוכנית שלי לא משהו.
חשבתי על FBW, לקחת מהפורטל ולהתמיד בה איזה שנה, אך אני לא יודע, כיוון שהמשמעת העצמית שלי מאוד גבוה ואני דואג להתאמן 3-5 פעמים בשבוע ולא מפספס אפילו שאני בלחץ זמן, אך מבאס אותי שאני מתאמן ולא רואה תוצאות..
זה לא מה ששאלתי..
סבבה לשנות תרגילים לפעמים אבל אם בכל אימון אתה עושה אותו דבר , אותה כמות של חזרות וסטים ואותו משקל
אל תתפלא שאתה דורך במקום

• פותח/ת השרשור
תוסיף קלוריות

זה לא מה ששאלתי..
סבבה לשנות תרגילים לפעמים אבל אם בכל אימון אתה עושה אותו דבר , אותה כמות של חזרות וסטים ואותו משקל
אל תתפלא שאתה דורך במקום

אז מה מומלץ לעשות?
אני חושב להתחיל לבצע את תוכנית ה-AB של הטנק.
מה דעתך?

אז מה מומלץ לעשות?
אני חושב להתחיל לבצע את תוכנית ה-AB של הטנק.
מה דעתך?
לא משנה החלוקה או הרשימת תרגילים.. אל תשבור על זה תראש
בשביל שמשהו יעבוד יש עקרונות שאתה צריך ליישם כמו פרוגרסיב אוברלוד = התקדמות בעומס עבודה
ולדעת לתכנן את הנפח והעצימות בהתאם.. שזה מצריך קצת ניסיון וידע

לדעתי אתה לא שם בנתיים, הכי טוב כרגע שתיקח מאמן שידריך אותך ויעזור לך עם התכנון הזה, הייתי הולך על מאמן PL
אפילו אונליין
הדרך הבטוחה להצלחה

• פותח/ת השרשור
לא משנה החלוקה או הרשימת תרגילים.. אל תשבור על זה תראש
בשביל שמשהו יעבוד יש עקרונות שאתה צריך ליישם כמו פרוגרסיב אוברלוד = התקדמות בעומס עבודה
ולדעת לתכנן את הנפח והעצימות בהתאם.. שזה מצריך קצת ניסיון וידע

לדעתי אתה לא שם בנתיים, הכי טוב כרגע שתיקח מאמן שידריך אותך ויעזור לך עם התכנון הזה, הייתי הולך על מאמן PL
אפילו אונליין
הדרך הבטוחה להצלחה

אני האמת מעדיף ללמוד לבד ולהתאמן, לשלם היא הדרך הקצרה והבטוחה,
אבל לכל אופן, יש מאמן שאתה ממליץ?
אונליין.
מבחינת טכניקות ותרגילים, אני מנוסה.

אני האמת מעדיף ללמוד לבד ולהתאמן, לשלם היא הדרך הקצרה והבטוחה,
אבל לכל אופן, יש מאמן שאתה ממליץ?
אונליין.
מבחינת טכניקות ותרגילים, אני מנוסה.

לא מכיר אונליין , תשלח להם הודעה אולי אחד מהם כן...

@StrongEnough
@F-E

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית