הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש שלא מתקדם בחזה

Daniel_REF

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי,
אני מרגיש שאני לא מתקדם בחזה
אני מתאמן מחודש מרץ ברציפות
עושה אימוני AB וריצות (אוהב לרוץ ולכן רגליים עושה שיכול - יוצא בשבוע שני יחידות אימון לכל אימון AB)

אני מרגיש שבחזה מבחינת מראה אני לא מתקדם
אני עושה
בנץ פרס עם משקולות (30 קילו כל יד 6-8 חזרות, 22.5 8 חזרות) x3

בנץ פרס עם משקולות בשיפוע חיובי (27.5 קילו כל יד 5-7 חזרות, 20 8-10 חזרות) x3

פרפר במכונה (75 קילו 10-12 חזרות, 45 12-16 חזרות) x3

אני שוקל 79-80 קילו בגובה 184, האם זה אני שמרגיש שלא מתקדם או יש דרך לייעל את העבודה בחזה?

נערך לאחרונה:
1. זה פעמיים בשבוע? נשמע כמו המון נפח, הייתי מוריד את כל הסטים המשניים עם המשקל הנמוך, ונשאר עם 9 סטים סך הכל. אם זה לא פותר את הבעיה אפשר לאט לאט להוסיף או להחליף תרגילים
2. טווח תנועה, כמה אתה מוריד את המשקולת בפרס, פחות קריטי המשקל יותר חשוב המתיחה .

• פותח/ת השרשור
1. זה פעמיים בשבוע? נשמע כמו המון נפח, הייתי מוריד את כל הסטים המשניים עם המשקל הנמוך, ונשאר עם 9 סטים סך הכל. אם זה לא פותר את הבעיה אפשר לאט לאט להוסיף או להחליף תרגילים
2. טווח תנועה, כמה אתה מוריד את המשקולת בפרס, פחות קריטי המשקל יותר חשוב המתיחה .
כן פעמיים בשבוע, ממליץ להוריד בלי הדרופ סט?
ואני מוריד לאט עד לגובה חזה

כן פעמיים בשבוע, ממליץ להוריד בלי הדרופ סט?
ואני מוריד לאט עד לגובה חזה
תוריד כמה שאתה יכול, לפעמים זה מעבר לגובה החזה. תוריד את הדרופ סט ותראה אם יש שיפור..זה בתנאי ואתה מתקדם בשאר הדברים והתזונה/התאוששות הכללים שלך הם לא הבעיה

גם לי הייתה בעיה בחזה
אין פתרון קסם
18 סטים בשבוע זה על גבול הגבוה לכן לא אמורה להיות פה בעיה
אולי אתה לא עובד כמו שצריך (טכניקה וקרבה לכשל) .

תזכור כדי לתת דגש לשריר מסויים :
1 . תעבוד עליו ראשון , הסטים הראשונים באימון = הכי אפקטיביים .
2 . תיישם פרוגרסיב אוברלואד = תעבוד בטווח חזרות מסויים (5-8 לדוגמא) כשאתה מצליח את כל הסטים עם 8-9 חזרות תעלה משקל בתרגיל ותטפס שוב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית