הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דילואד בחיטוב

ShaharTur

משתמש מתחיל
33
6
נק' מוניטין:
6
33
6
מה נשמע ? התחלתי חיטוב לאחר מסה ארוכה יחסית .
כחלק מהבלוק אימונים שאני עושה , יש לי דילואד מתוכנן מראש שאני עושה תמיד בסוף הבלוק .
לאחר קצת מחקר באינטרנט וסרטונים של מייק ישראטל ישנם דעות לפה ולשם לגבי המאזן קלורי בשבוע דילואד .
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין ?
יש אנשים שטוענים שצריך לעצור את המאזן קלורי שלילי ולעבור לניטרלי בשבוע הזה ויש כאלה שאומרים שזה לא כזה משנה .
אשמח לדעות או להבין מה צריך לעשות והאם באמת זה קריטי כל כך לעבור לניטרלי .
תודה !

מה נשמע ? התחלתי חיטוב לאחר מסה ארוכה יחסית .
כחלק מהבלוק אימונים שאני עושה , יש לי דילואד מתוכנן מראש שאני עושה תמיד בסוף הבלוק .
לאחר קצת מחקר באינטרנט וסרטונים של מייק ישראטל ישנם דעות לפה ולשם לגבי המאזן קלורי בשבוע דילואד .
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין ?
יש אנשים שטוענים שצריך לעצור את המאזן קלורי שלילי ולעבור לניטרלי בשבוע הזה ויש כאלה שאומרים שזה לא כזה משנה .
אשמח לדעות או להבין מה צריך לעשות והאם באמת זה קריטי כל כך לעבור לניטרלי .
תודה !
לא קריטי, דילואד בכללי זה משהו לא מוגדר.

כל אחד מבצע אותו טיפה שונה, עיקרו בעצם זה להוריד עומסים ולהתאושש כמו שצריך לקראת בלוק חדש / סתם באמצע הבלוק.

אם מאזן קלורי ניטרלי יעזור לך להתאוששות, לך על זה.

בסופו של דבר גירעון קלורי זו אחלה סיבה לחוסר התאוששות.

אני אתחיל ואומר שכנראה אין פה אף אחד שבאמת יכול להתווכח עם מייק, הבנאדם הוא אחד המקורות מידע הכי איכותיים בעולם בתחום.

לא ראיתי את הסרטון הזה שלו, מודה. אבל אני חושב שאני מבין את ההיגיון של הטענה הזאת, אז אנסה לתת את הפירוש שלי.

כל המטרה של דילואוד זה להוריד מעצמנו עומס אחרי שהותשנו יותר מידי מהאימונים או כי אנחנו יודעים שאם לא נוריד עומס נותש מידי. בעצם אנחנו צריכים לחדש כוחות ובאימונים קלילים הגוף נח, מכניס מספיק אנרגיה בשביל לחזור לעצמו ולא משקיע אותה בעוד אימונים קשים אלא בהתאוששות.

כשאתה בחיטוב גם עם אימונים קלילים ואפילו בלי אימונים בכלל אתה לא תצליח תמיד להתאושש כמו שצריך, כי אחד המקורות העיקריים של התאוששות זה תזונה, והתזונה שלך בחיטוב בחוסרים. ככה שלא מספיק שהגוף לא ישקיע אנרגיה באימונים בשביל שישקיע אנרגיה בהתאוששות, כי מראש אין לו אנרגיה להשקיע, לא באימונים ולא בהתאוששות.

אז הפתרון שמייק מציע זה תאכל מספיק בשביל הגוף שלך, מספיק בשביל שהוא יוכל להתאושש, ואל תבזבז את האנרגיה הזאת על מאמץ, אלא תנתב אותה להתאוששות בלבד. ככה אחרי הדילואוד הזה תחזור מאושש לגמרי ואם כוחות מחודשים.

תחשוב על זה ככה שדילואוד זה הורדת עומסים, ואפשר לומר שחוסרים בתזונה זה גם עומס כלשהו על הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית