הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש תוכנית לשיפור כוח ובילדינג בחיטוב ?

אריאל דזובס

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
כשאני כותב בילדינג ופאוור ליפטינג אני לא מתכוון תחרותי אלא להעלות משקלים ועדיין שיהיה פרופורציות לגוף יש תוכנית כזאת?
משקל גוף -93
משקלי עבודה
סקוואט 85 ל5 , pr 115 ל1
דדליפט 110 ל6 , pr 140 ל1
בנץ 70 ל3 , 80 ל1
אני בן 16 אם זה משנה
מתאמן שנה וחצי

אין תוכנית לחיטוב,
עצם זה שאתה בגירעון קלורי ככל הנראה לטווח הארוך יפגום בביצועים.
מסת שריר הייתי אומר שכן אפשר להעלות עם התאמות קטנות, בנוגע לכוח זה תלוי נקודת פתיחה וניהול עומסים, אם אתה קרוב לשיאים שלך סביר להניח שאם תעבור לחיטוב תהיה פגיעה בהתקדמות.

כל תוכנית שתקדם אותך בכוח ומסה שלא בזמן חיטוב, כנראה מתאים שתעשה בזמן חיטוב.

אפשר להתקדם בכוח גם מבלי להתחזק לפעמים, אם תצליח לשפר את הטכניקה, וליעיל את עצמך בהרמות, המשקל על המוט יעלה גם אם לא התחזקת. בתקופת חיטוב בשביל כוח אני דווקא מעדיף לעבוד עם משקל כבד לפחות חזרות בשביל הסיבה הזאת.

לדעתי יותר קל קצת לשמור/אפילו להתקדם מאט בכוח מאשר במסת שריר בזמן חיטוב.
הייתי מנצל את הזמן לשפר טכניקה (כמו שאלחנן אמר), ללמוד לעבוד עם סינגלים דאבלים טריפלים, עוצמה ותרגילי משקל גוף (המתח משתפר לחזור בחיטוב מה שנותן בוסט מוטיבציה)

כמו כן, בגלל שאתה בן 16 הייתי שוקל להיעזר בייעוץ תזונתי בחיטוב או לפחות לא עושה חיטוב אגרסיבי מידי (מינוס קלורי גדול מידי) או ארוך מידי (מעל 3-4 חודשים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית