הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לאנדוקרינולוג לtrt

osher311

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן חברים מחפש אנדוקרינולוג שעובד עם קופות החולים (כללית), שמבין בtrt ופתוח לרעיון של trt ואילו רק בשביל שיפור מדדים והגעה לגבול העליון הטבעי.
ולא אין בעיה מיוחדת עם הטסט, נורמלי לחלוטין ועושה הכל על מנת לשפר בצורה טבעית. (שינה, תזונה, אימונים וכו')
הבהרה אין בעיה שאשיג טסט לבד רק מעוניין בליווי רפואי של בדיקות וכו'.

הרופאים של כללית עובדים בפרוטוקול מאוד קשוח, זריקה אחת לשבועיים / שלוש של אננטט שזה על הפנים או זריקה אחת ל12 שבועות של אנדקונייט שזה עוד יותר רע, עדיף לך לעבור למכבי שם הם פתוחים לזריקות בתדירות יותר גמישה

הרופאים של כללית עובדים בפרוטוקול מאוד קשוח, זריקה אחת לשבועיים / שלוש של אננטט שזה על הפנים או זריקה אחת ל12 שבועות של אנדקונייט שזה עוד יותר רע, עדיף לך לעבור למכבי שם הם פתוחים לזריקות בתדירות יותר גמישה
במכבי יש טסט אנטט בויאל ?

אז איך ייתנו את זה בתכיפות גדולה יותר משבועיים אם זה מגיע ב250 לאמפ? (בפועל יש הרבה יותר אבל נעזוב את זה)
נותנים לך אמפולה כל שבוע אתה משתמש במינון שרשם לך הרופא וזורק את השאר, זה מה שאתה אמור לעשות, בפועל הייתי מעביר כל פעם את האמפולה לואיל וככה ״אוגר״ טסט, זה מה שעשיתי בזמנו.

נותנים לך אמפולה כל שבוע אתה משתמש במינון שרשם לך הרופא וזורק את השאר, זה מה שאתה אמור לעשות, בפועל הייתי מעביר כל פעם את האמפולה לואיל וככה ״אוגר״ טסט, זה מה שעשיתי בזמנו.
וואלה ? לא מבין למה לא מביאים לארץ שמן של טסט בויאל וסוגרים את הסיפור.. סתם מרגיש לי שחבל על הכסף ועל החומר שנזרק.

דרך אגב, רופא אמר לי שכיום כבר רופאים לא רושמים טסט אנטט אלא את האנדקנואט מטעמים כלכלים.

וואלה ? לא מבין למה לא מביאים לארץ שמן של טסט בויאל וסוגרים את הסיפור.. סתם מרגיש לי שחבל על הכסף ועל החומר שנזרק.

דרך אגב, רופא אמר לי שכיום כבר רופאים לא רושמים טסט אנטט אלא את האנדקנואט מטעמים כלכלים.
תשאל את מכבי/כללית/לאומית למה

שיקולים כלכלים ? בסופו של יום אתה המטופל ואם אתה רוצה לנסות טיפול אחר מחובת הרופא לתת לך מה שאתה רוצה, אם מגיע לך מרשם לטסט מבחינת אתיקה רפואית אסור לו למנוע ממך כלום בגלל שיקולים כלכלים, ואם הרופא מתעקש אז תעבור רופא, אף אחד לא יפטר אותו כי הוא רשם לך אננטט, הייתי ביתי מוציא את המרשם כל פעם 3 חודש קדימה, מקבל 12 ואיילים כל פעם אף אחד לא עשה לי בעיות, לא רופא משפחה לא אנדו

• פותח/ת השרשור
תשאל את מכבי/כללית/לאומית למה

שיקולים כלכלים ? בסופו של יום אתה המטופל ואם אתה רוצה לנסות טיפול אחר מחובת הרופא לתת לך מה שאתה רוצה, אם מגיע לך מרשם לטסט מבחינת אתיקה רפואית אסור לו למנוע ממך כלום בגלל שיקולים כלכלים, ואם הרופא מתעקש אז תעבור רופא, אף אחד לא יפטר אותו כי הוא רשם לך אננטט, הייתי ביתי מוציא את המרשם כל פעם 3 חודש קדימה, מקבל 12 ואיילים כל פעם אף אחד לא עשה לי בעיות, לא רופא משפחה לא אנדו

באיזו קופת חולים אתה? אני אישית הבנתי שהכי עדיף לקחת טסט סיפיונייט, הכיוון הוא לעשות 150 בשבוע עם חלוקה של 3 זריקות בשבוע.
כמובן שוב החומר אני אארגן אותו לבד.

באיזו קופת חולים אתה? אני אישית הבנתי שהכי עדיף לקחת טסט סיפיונייט, הכיוון הוא לעשות 150 בשבוע עם חלוקה של 3 זריקות בשבוע.
כמובן שוב החומר אני אארגן אותו לבד.
כרגע בשום קופת חולים.
אבל מכבי ואין שום הבדל בין סיפונייט לאננטט.
אני עושה זריקה יום כן יום לא.

אז איך ייתנו את זה בתכיפות גדולה יותר משבועיים אם זה מגיע ב250 לאמפ? (בפועל יש הרבה יותר אבל נעזוב את זה)
מה זאת אומרת יש הרבה יותר? זה לא UG, זו תרופה של באייר שנקנית בבית מרקחת, אם כתוב על האמפולה 250 מג אז יש שם 250 מג, לא?

מעניין, מה האינטרס שלהם לחלק כאלה מתנות? בכמויות שהחברה הזאת מוכרת, מדובר בהפסדים מטורפים של כסף.
זה לא מתנות הם לוקחים בחשבון שחלק מהשמן נתקע במזרק וחלק נשאר על הדפנות של האמפולה בעצמה, זה שמן מאוד סמיך לא כמו מה שמוכרים בUGL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית