אימון סטריט בקרבי

Yryyy654

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן חברה, אתחיל בלספר על עצמי. אז אני חייל, המצב ההתחלתי שלי הוא אחלה (עושה מעל 15 מתח) והייתי רוצה להתנפח קצת. אחרי שיטוט וקריאה באיטרנט בניתי לעצמי תכנית. עכשיו לפעמים אני בבסיס לפעמים בבית לפעמים אצל החברה אז בניתי תוכנית סטריט שמידי פעם כשתהיה לי את האופציה אני אוכל להחליף תרגיל בתרגיל משקולות שאעדיף.
אז התכנית היא לעשות ppl עם יום מנוחה רק כשלא תהיה לי אופציה, התכנית נראית ככה

כל התרגילים הם 5 סטים עד סף כשל
Push:
דיפס
פייק
שכיבות שמיכה
Pppu

Pull:
מתח רחב
מתח אוסטרלי
Pelican curls

Legs:
לאנגים
Sissy squat
כפיפות ירך
הרמות תאומים.
המטרה שלי היא היפרטרופיה

מה אומרים? נראה הגיוני?

נראה סתם ג׳אנק ווליום ועוד כל סט עד סף כשל בכלל
תשאל את עצמך על כל תרגיל למה אתה עושה תשאל את עצמך איך כל אחד מהם עוזר לך להגיע למטרתך אולי הבסיס הזה יעזור

• פותח/ת השרשור
נראה סתם ג׳אנק ווליום ועוד כל סט עד סף כשל בכלל
תשאל את עצמך על כל תרגיל למה אתה עושה תשאל את עצמך איך כל אחד מהם עוזר לך להגיע למטרתך אולי הבסיס הזה יעזור
אני קראתי שהיפרטרופיה קורת רק מ3-0 חזרות מכשל, בנוסף כל שריר מקבל 10-20 סטים שבועיים. ההגיון היה לבצע אימון שלכל אחד מהשרירים יש תרגיל שמתרכז בו ועוד תרגילים שהוא משני בהם. (ניסיתי כמה שיכולתי, לא התאפשר עם כל השרירים)
תוכל להסביר איך הדברים האלה לא מסתדרים בתוכנית?

אני קראתי שהיפרטרופיה קורת רק מ3-0 חזרות מכשל, בנוסף כל שריר מקבל 10-20 סטים שבועיים. ההגיון היה לבצע אימון שלכל אחד מהשרירים יש תרגיל שמתרכז בו ועוד תרגילים שהוא משני בהם. (ניסיתי כמה שיכולתי, לא התאפשר עם כל השרירים)
תוכל להסביר איך הדברים האלה לא מסתדרים בתוכנית?
על פניו נשמע שאתה מתחיל, בעקבות כך לא הייתי מתחיל מיותר מ10 סטים לשריר (מדובר בסטים שבועיים), הוספת סטיל זו דרך להתקדמות.
דבר שניבמידה וביצאת 5 סטים של מקבילים לקראת כשל לא כלכך סביר שתוכל להמשיך את האימון לפייק+שכיבות סמיכה+פסאודו בצורה שהיא קרובה לאידיאלית או אפילו מועילה
כנל לשאר האימונים בגדול

קיצר זו דעתי בגדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית