הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה הוא לקח?

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך
איזה סטרואיד יכול להביא למצב כזה? 🙁

אני לא חושב שהבעיה פה היא בסטרואיד מסויים.
לי אישית נראה שהבחור הגזים עם המינונים!!! איבד שליטה על הפרולקטין והאסטרוגן וסביר להניח שבכלל לא לקח שום AI או CABER...

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהבעיה פה היא בסטרואיד מסויים.
לי אישית נראה שהבחור הגזים עם המינונים!!! איבד שליטה על הפרולקטין והאסטרוגן וסביר להניח שבכלל לא לקח שום AI או CABER...
הרבה מפתחי גוף לוקחים כמות גדולה טרן או ננדרולון ולא מגיעים למצב כזה

הרבה מפתחי גוף לוקחים כמות גדולה טרן או ננדרולון ולא מגיעים למצב כזה

מסכים.
אבל הרוב עושים את זה בהדרגה..
יכול להיות שהתחיל במינימום גבוהים בסייקל ראשון, לא לקח חוסמי אסטרוגן ודוסטינקס.

זה לא קשור ישירות לסטרואידים זה מחלת עור שבה הגוף לא מפסיק לייצר רקמות צלקת על פצע שטחי, הסטרואידים גרמו לו לחצקונים -> הם התפוצצו -> הגוף התחיל להחלים ולייצר רקמה צלקתית עליהם -> עקב הבעיה הגנטית שיש לו הגוף לא הפסיק לייצר רקמה צלקתית -> כל הגב שלו מלא בחרא.

חאלס להפיל הכל על סטרואידים איך כתבות מתות על החרא הזה.

כן לסטרואידים בהחלט היה תרומה פה אבל הבעיה העיקרית היא הגוף שלו.
שום סטרואיד לא גורם לזה באופן ישיר.

אל תשכחו שזה אינדיבידואלי לכל אדם
אני כרגע על 350 מסטרון טסט, שוטף את הגב שלי עם סבון מיוחד ואין יותר מדיי אקנה.
העלתי כבר מינון ל500, שבוע הבא זה ישפיע אז נראה מה הלוז

כנראה מאסטרון במינון פסיכי
זה לא מאסטרון במינון ״פסיכי״ זה פשוט בן אדם שהגנטיקה שלן לא האיר עליה המזל, מה לעשות יש כאלה עם shit genetics זה יכל לקרות לו באותה מידה מהאנאבר/דיבול/טסט או כל אנאבולי אחר, במקום לקרוא את הכתבה המסריחה הזאת לך תקרא על המחלת עור שיש לו.

.

קבצים מצורפים

• הבעיה-היתה-במינונים.jpg
    הבעיה-היתה-במינונים.jpg
    KB 58.3 · צפיות: 43
אל תשכחו שזה אינדיבידואלי לכל אדם
אני כרגע על 350 מסטרון טסט, שוטף את הגב שלי עם סבון מיוחד ואין יותר מדיי אקנה.
העלתי כבר מינון ל500, שבוע הבא זה ישפיע אז נראה מה הלוז
טרן

זה לא קשור ישירות לסטרואידים זה מחלת עור שבה הגוף לא מפסיק לייצר רקמות צלקת על פצע שטחי, הסטרואידים גרמו לו לחצקונים -> הם התפוצצו -> הגוף התחיל להחלים ולייצר רקמה צלקתית עליהם -> עקב הבעיה הגנטית שיש לו הגוף לא הפסיק לייצר רקמה צלקתית -> כל הגב שלו מלא בחרא.

חאלס להפיל הכל על סטרואידים איך כתבות מתות על החרא הזה.

כן לסטרואידים בהחלט היה תרומה פה אבל הבעיה העיקרית היא הגוף שלו.
שום סטרואיד לא גורם לזה באופן ישיר.
יש דרך כל שהי לבדוק לפני סייקל ראשון אם זה משהו שאתה יכול גם להגיע אליו למצב כזה של אקנה וצלקות? אני לדוגמא מודע לזה שיש לי בעיה של פצעים שיוצאים מדי פעם ומאוד חוש מעניין האקנה על סייקל

• פותח/ת השרשור
זה לא מאסטרון במינון ״פסיכי״ זה פשוט בן אדם שהגנטיקה שלן לא האיר עליה המזל, מה לעשות יש כאלה עם shit genetics זה יכל לקרות לו באותה מידה מהאנאבר/דיבול/טסט או כל אנאבולי אחר, במקום לקרוא את הכתבה המסריחה הזאת לך תקרא על המחלת עור שיש לו.
אני אשמח לקישור למחלת עור שיש לו חחחחח

אני אשמח לקישור למחלת עור שיש לו חחחחח
Keloid - Wikipedia

יש דרך כל שהי לבדוק לפני סייקל ראשון אם זה משהו שאתה יכול גם להגיע אליו למצב כזה של אקנה וצלקות? אני לדוגמא מודע לזה שיש לי בעיה של פצעים שיוצאים מדי פעם ומאוד חוש מעניין האקנה על סייקל
לך לרופא משפחה שלך תבקש בדיקת פרופיל גנטי, אם הוא עושה לך פרצופים תגיד שיש לך חברי משפחה עם מחלת קרצפלד יעקב או משהו רציני ואז תקבל פאנל מלא קח בחשבון שזאת בדיקה שלוקח כמה זמן לקבל אליה תור אז אל תצפה ללכת מהיום למחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית