עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה סטרואיד יכול להביא למצב כזה? 🙁
הרבה מפתחי גוף לוקחים כמות גדולה טרן או ננדרולון ולא מגיעים למצב כזהאני לא חושב שהבעיה פה היא בסטרואיד מסויים.
לי אישית נראה שהבחור הגזים עם המינונים!!! איבד שליטה על הפרולקטין והאסטרוגן וסביר להניח שבכלל לא לקח שום AI או CABER...
הרבה מפתחי גוף לוקחים כמות גדולה טרן או ננדרולון ולא מגיעים למצב כזה
כנראה מאסטרון במינון פסיכיMasteron
ומה שאבי רשם
האמיתי שלא חייב, יש גם מישהו שהיה על 400 מג טסט שחטף אקנה בצורה קשהכנראה מאסטרון במינון פסיכי
זה לא מאסטרון במינון ״פסיכי״ זה פשוט בן אדם שהגנטיקה שלן לא האיר עליה המזל, מה לעשות יש כאלה עם shit genetics זה יכל לקרות לו באותה מידה מהאנאבר/דיבול/טסט או כל אנאבולי אחר, במקום לקרוא את הכתבה המסריחה הזאת לך תקרא על המחלת עור שיש לו.כנראה מאסטרון במינון פסיכי
יהיה לנו פה ציסטות, פרגולות על הגב
טרןאל תשכחו שזה אינדיבידואלי לכל אדם
אני כרגע על 350 מסטרון טסט, שוטף את הגב שלי עם סבון מיוחד ואין יותר מדיי אקנה.
העלתי כבר מינון ל500, שבוע הבא זה ישפיע אז נראה מה הלוז
טרן אייס
יש דרך כל שהי לבדוק לפני סייקל ראשון אם זה משהו שאתה יכול גם להגיע אליו למצב כזה של אקנה וצלקות? אני לדוגמא מודע לזה שיש לי בעיה של פצעים שיוצאים מדי פעם ומאוד חוש מעניין האקנה על סייקלזה לא קשור ישירות לסטרואידים זה מחלת עור שבה הגוף לא מפסיק לייצר רקמות צלקת על פצע שטחי, הסטרואידים גרמו לו לחצקונים -> הם התפוצצו -> הגוף התחיל להחלים ולייצר רקמה צלקתית עליהם -> עקב הבעיה הגנטית שיש לו הגוף לא הפסיק לייצר רקמה צלקתית -> כל הגב שלו מלא בחרא.
חאלס להפיל הכל על סטרואידים איך כתבות מתות על החרא הזה.
כן לסטרואידים בהחלט היה תרומה פה אבל הבעיה העיקרית היא הגוף שלו.
שום סטרואיד לא גורם לזה באופן ישיר.
אני אשמח לקישור למחלת עור שיש לו חחחחחזה לא מאסטרון במינון ״פסיכי״ זה פשוט בן אדם שהגנטיקה שלן לא האיר עליה המזל, מה לעשות יש כאלה עם shit genetics זה יכל לקרות לו באותה מידה מהאנאבר/דיבול/טסט או כל אנאבולי אחר, במקום לקרוא את הכתבה המסריחה הזאת לך תקרא על המחלת עור שיש לו.
Keloid - Wikipediaאני אשמח לקישור למחלת עור שיש לו חחחחח
לך לרופא משפחה שלך תבקש בדיקת פרופיל גנטי, אם הוא עושה לך פרצופים תגיד שיש לך חברי משפחה עם מחלת קרצפלד יעקב או משהו רציני ואז תקבל פאנל מלא קח בחשבון שזאת בדיקה שלוקח כמה זמן לקבל אליה תור אז אל תצפה ללכת מהיום למחר.יש דרך כל שהי לבדוק לפני סייקל ראשון אם זה משהו שאתה יכול גם להגיע אליו למצב כזה של אקנה וצלקות? אני לדוגמא מודע לזה שיש לי בעיה של פצעים שיוצאים מדי פעם ומאוד חוש מעניין האקנה על סייקל