הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע ואימון

ronpak

משתמש מתחיל
95
7
נק' מוניטין:
24
95
7
אהלן,עשיתי קעקוע חדש לא גדול במיוחד על היד האחורית, אמרו לי לא להתאמן שבועיים ומבחינתי זה אסון ...
רציתי לדעת אם זה בעייתי ואאבד משהו או שאולי אחרי שבוע אפשר אשמח לעזרה ממביני עניין:)
תמונה מצורפת למטה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20221219-133753_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20221219-133753_WhatsApp.jpg
    KB 84.9 · צפיות: 295
אהלן,עשיתי קעקוע חדש לא גדול במיוחד על היד האחורית, אמרו לי לא להתאמן שבועיים ומבחינתי זה אסון ...
רציתי לדעת אם זה בעייתי ואאבד משהו או שאולי אחרי שבוע אפשר אשמח לעזרה ממביני עניין:)
תמונה מצורפת למטה
א. לא תאבד כלום בשבועיים במידה ותקפיד על שאר הדברים.
ב. למיטב ידיעתי ההגבלה היא בגלל זיעה, במידה וכן לטעמי לגמרי אפשר להתאמן ולוודא שאתה לא מזיע בהגזמה באיזור.
ג. כל פעם שעשיתי קעקוע התאמנתי אחרי זה ולא קרה כלום.

• פותח/ת השרשור
א. לא תאבד כלום בשבועיים במידה ותקפיד על שאר הדברים.
ב. למיטב ידיעתי ההגבלה היא בגלל זיעה, במידה וכן לטעמי לגמרי אפשר להתאמן ולוודא שאתה לא מזיע בהגזמה באיזור.
ג. כל פעם שעשיתי קעקוע התאמנתי אחרי זה ולא קרה כלום.
סגור גבר תודה רבה,
גם בגלל שחורף אני כמעט ולא מזיע יותר מידי חוץ מבאימון רגליים.
וגם עשיתי קעקוע יותר גדול על כל הגב מזמן ולא ככ זוכר מה עשיתי אבל בטוח שהתאמנתי אחרי לא כג הרסה זמן, מבחינתי 3 ימים ואחזור זה בסדר לדעתך?

סגור גבר תודה רבה,
גם בגלל שחורף אני כמעט ולא מזיע יותר מידי חוץ מבאימון רגליים.
וגם עשיתי קעקוע יותר גדול על כל הגב מזמן ולא ככ זוכר מה עשיתי אבל בטוח שהתאמנתי אחרי לא כג הרסה זמן, מבחינתי 3 ימים ואחזור זה בסדר לדעתך?
אני לא יכול לקחת על זה אחריות אבל רשמתי לך את דעתי למעלה.
תשים אקסטרה תשומת לב ואתה תהיה בסדר לדעתי.

קח יומיים - שלושה ליתר ביטחון לפני שאתה מתאמן, ופשוט אחרי האימון תשטוף את האיזור עם מים וסבון ותקפיד על משחה.

זה לא רק הזעה.
בזמן אימון העור שלנו נמתח, לקעקוע חדש יש גם ככה נטיה להימרח ולצאת מהקווים
אם העור ימתח זה רק יעודד יותר, הזיעה שבמהלך האימון רק יכולה לגרום לזיהום

אם זה לא קעקוע גדול מדי ומלא אפשר לחזור להתאמן כבר אחרי שבוע, אם זה כן תנוח שבועיים
לא יקרה כלום אם תנוח .
עריכה: רק עכשיו ראית שצרפת תמונה, לא ממליץ לך להתאמן שבועיים עם הקעקוע הזה אלא אם כן אתה רוצה לקחת סיכון שזה יהפוך לכתם שחור

זה שיש פה אנשים שמגיבים לך שהם התאמנו ולא קרה כלום לא אומר, בתור אחד שקעקע בעבר ראיתי המון מקרים - אל תתאמן.
איזור מאוד רגיש גם שנמתח בכל תרגיל אפשרי כמעט. פשוט אל.

• פותח/ת השרשור
זה לא רק הזעה.

אם זה לא קעקוע גדול מדי ומלא אפשר לחזור להתאמן כבר אחרי שבוע, אם זה כן תנוח שבועיים
לא יקרה כלום אם תנוח .
עריכה: רק עכשיו ראית שצרפת תמונה, לא ממליץ לך להתאמן שבועיים עם הקעקוע הזה אלא אם כן אתה רוצה לקחת סיכון שזה יהפוך לכתם שחור

זה שיש פה אנשים שמגיבים לך שהם התאמנו ולא קרה כלום לא אומר, בתור אחד שקעקע בעבר ראיתי המון מקרים - אל תתאמן.
קיבלתי אחי

לא יקרה כלום אם תנוח .
אפשר להתאמן כבר אחרי ארבעה ימים
עשיתי שרוול ביד ואחרי כל חלק ביד, לא התאמנתי ארבע ימים כי ככה המקעקע שלי אמר ונחש מה ? לא קרה כלום.
כל עוד אתה מטפל בקעקוע הכל טוב

אפשר להתאמן כבר אחרי ארבעה ימים

עשיתי שרוול ביד ואחרי כל חלק ביד, לא התאמנתי ארבע ימים כי ככה המקעקע שלי אמר ונחש מה ? לא קרה כלום.
כל עוד אתה מטפל בקעקוע הכל טוב
טוב אז כנראה שאם לך לא קרה אז זה מעיד על הכל, הראי מתקעקעים יודעים יותר טוב מהמקעקעים שחווים יום יום מקרים נכון? כל מקרה לגופו, אין טעם לקחת סיכון מאשר לחכות סהכ שבועיים שבין כה לא יזיקו בכלום

כל עוד אתה לא מזיע במקום של הקעקוע ואין חיכוך של הקעקוע עם המכשיר/ספה אז לא רואה בעיה.

אני עוד כמה ימים הולך לעשות קאבר ולא רואה את עצמי לוקח הפסקה, פשוט נזהר יותר.

זה לא רק הזעה.

לא יקרה כלום אם תנוח .

הרבה זמן לא שמעתי שטויות כאלה, מה זה קעקוע חינה בטיילת באילת?

קעקוע ממש לא נמרח כי העור נמתח, זה פשוט משפט מטומטם.
אם מישהו עושה קעקוע בחזה או בבטן, הוא לא נושם? או שהוא לא אוכל לנפיחות?
רגע ואם מישהו עושה קעקוע ברגל אז הוא לא הולך? יושב?
ואם הקעקוע בגב אז הוא לא מתכופף?

ה"סכנה" היא פשוט זיהומים ונפיחות שיכולים ליצור גלדים.
וכל זה יגרם מחוסר הגיינה וזיעה ולא כי העור נמתח והקעקוע נמרח ויוצא מהקווים (?!?!?!?!)

ובחיים לא ראיתי קעקוע שנמרח אחרי כמה ימים, אתה צריך לעשות וידוא על הסטודיו שאתה מתקעקע בו.

עריכה- ראיתי שאתה מקעקע, זה הופך את העניין להרבה יותר חמור.
תבדוק את החומרים שאתה עובד איתם.

טוב אז כנראה שאם לך לא קרה אז זה מעיד על הכל, הראי מתקעקעים יודעים יותר טוב מהמקעקעים שחווים יום יום מקרים נכון? כל מקרה לגופו, אין טעם לקחת סיכון מאשר לחכות סהכ שבועיים שבין כה לא יזיקו בכלום
לא יודע אחי
המקעקע שלי נמצא בג'ון בוי ועשה כמה עשרות קעקועים בחייו למתאמנים..
אם הוא אומר לא להתאמן 4 ימים אז ניראלי יודע על מה הוא מדבר

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים היום עשיתי אימון רגליים בטן דאגתי להגיינה וכמו שאומרים פה ואם הניסיון שיש לי קעקוע על הגב(שלקח 4 סשנין בהפרש של שבועיים כל אחד על כל הגב) ממה שאנמ זוכר אני התאמנתי והקעקוע היה ועדיין אש.... מבחינתי אם זה רק עניין של זיעה ומגע ולא של מתיחה אז אמשיל ממחר כרגיל כי אני בקושי/בכלל לא מזיע באימונים בחורף

הרבה זמן לא שמעתי שטויות כאלה, מה זה קעקוע חינה בטיילת באילת?

קעקוע ממש לא נמרח כי העור נמתח, זה פשוט משפט מטומטם.
אם מישהו עושה קעקוע בחזה או בבטן, הוא לא נושם? או שהוא לא אוכל לנפיחות?
רגע ואם מישהו עושה קעקוע ברגל אז הוא לא הולך? יושב?
ואם הקעקוע בגב אז הוא לא מתכופף?

ה"סכנה" היא פשוט זיהומים ונפיחות שיכולים ליצור גלדים.
וכל זה יגרם מחוסר הגיינה וזיעה ולא כי העור נמתח והקעקוע נמרח ויוצא מהקווים (?!?!?!?!)

ובחיים לא ראיתי קעקוע שנמרח אחרי כמה ימים, אתה צריך לעשות וידוא על הסטודיו שאתה מתקעקע בו.

עריכה- ראיתי שאתה מקעקע, זה הופך את העניין להרבה יותר חמור.
תבדוק את החומרים שאתה עובד איתם.
אויש כמה שטויות אנשים מדברים, עשית מספר קעקועים אצל גון בוי המכובד אז בטח יש לך דוקטורט לייעץ שטויות לאחרים כי לך זה עבד?

עם כל הכבוד לגון בוי, לא נראה לי שהוא יכול לחלוק על דעותם של המקעקעים הגדולים בארה״ב שב קעקועים גדולים ושרוולים דורשים מלקוחותיהם לא להתאמן שלוש שבועות לפחות ואפילו חודש בכמה מקרים.

מעבר לשטויות שדיברת שהקעקוע לא יכול להימרח בגלל מתיחה כי כל בן אדם וסוג עורו אז זה אינדיבידואלי, יש אנשים עם עור עדין וקעקוע זה בעצם צלקת יחסית עמוקה -ֶמתיחה של העור יכולה לגרום לצלקת לא להחלים כראוי וגם להתרחב וכך לפגוע במראה של הקעקוע(בוא תחשוב שיש לך פנס צלקת וכל יום תתפוס אותו עם שתי אצבעות ותמתח, בדיוק כמו שקורה באימון פיזי בייחוד במקום שהוא עשה, האם זה יתרום לתהליך ההחלמה לדעתך?)
ומעבר לזה הסכנה האמיתית היא החיידקים שבמכון הכושר,ֶבתהליך ההחלמה העור פתוח וכל טיפת לכלוך יכןלה לזהם את כל התהליך וכל מה שישאר לו זה באמת כתם של קעקוע חינה מהטיילת באילת.

פעם הבאה שאתה מדבר שטויות תבדוק קצת מקורות,ֶבסופו של דבר להתאמן אם קעקוע זה אפשרי .ֶ האם תמון בזה סיכון? כן, השאלה אם הוא רוצה לקחת אותו או ללכת על בטוח, אני אישית הייתי הולך על בטוח

ורק עכשיו התעמקתי יותר וראיתי שלעגת על כך שאני מתקעקע וטוען שהקעקוע יכול להפגע במתיחה, אז כן - חד משמעית כן, מתיחת הקעקוע עלולה לגרום לדיו לצאת מהקווים (blowout) קלאסי בקיצור.
ומה שבטוח ב300 אחוז שלתהליך ההחלמה זה לא יתרום.

ואם אתה שוב חולק על דעתי, רק תריץ חיפוש קטן באינטרנט ״stretching new tatto” ואז תחלוק על דעתי.

מחכה לתשובה ממך דוקטור.

נערך לאחרונה:
אויש כמה שטויות אנשים מדברים, עשית מספר קעקועים אצל גון בוי המכובד אז בטח יש לך דוקטורט לייעץ שטויות לאחרים כי לך זה עבד?

עם כל הכבוד לגון בוי, לא נראה לי שהוא יכול לחלוק על דעותם של המקעקעים הגדולים בארה״ב שב קעקועים גדולים ושרוולים דורשים מלקוחותיהם לא להתאמן שלוש שבועות לפחות ואפילו חודש בכמה מקרים.

מעבר לשטויות שדיברת שהקעקוע לא יכול להימרח בגלל מתיחה כי כל בן אדם וסוג עורו אז זה אינדיבידואלי, יש אנשים עם עור עדין וקעקוע זה בעצם צלקת יחסית עמוקה -ֶמתיחה של העור יכולה לגרום לצלקת לא להחלים כראוי וגם להתרחב וכך לפגוע במראה של הקעקוע(בוא תחשוב שיש לך פנס צלקת וכל יום תתפוס אותו עם שתי אצבעות ותמתח, בדיוק כמו שקורה באימון פיזי בייחוד במקום שהוא עשה, האם זה יתרום לתהליך ההחלמה לדעתך?)
ומעבר לזה הסכנה האמיתית היא החיידקים שבמכון הכושר,ֶבתהליך ההחלמה העור פתוח וכל טיפת לכלוך יכןלה לזהם את כל התהליך וכל מה שישאר לו זה באמת כתם של קעקוע חינה מהטיילת באילת.

פעם הבאה שאתה מדבר שטויות תבדוק קצת מקורות,ֶבסופו של דבר להתאמן אם קעקוע זה אפשרי .ֶ האם תמון בזה סיכון? כן, השאלה אם הוא רוצה לקחת אותו או ללכת על בטוח, אני אישית הייתי הולך על בטוח

ורק עכשיו התעמקתי יותר וראיתי שלעגת על כך שאני מתקעקע וטוען שהקעקוע יכול להפגע במתיחה, אז כן - חד משמעית כן, מתיחת הקעקוע עלולה לגרום לדיו לצאת מהקווים (blowout) קלאסי בקיצור.
ומה שבטוח ב300 אחוז שלתהליך ההחלמה זה לא יתרום.

ואם אתה שוב חולק על דעתי, רק תריץ חיפוש קטן באינטרנט ״stretching new tatto” ואז תחלוק על דעתי.

מחכה לתשובה ממך דוקטור.
אני גם מקועקע די הרבה (2 שרוולים מלאים בידיים+שרוול רגל+חזה) ובכולם נאמר לי לחכות מינימום שבועיים בגלל הסיבות שציינת....

אז אתה טוען שהמקעקע שלי "מייעץ" שטויות?
בינתיים כל הקעקועים שעשיתי נראים בסדר גמור ובלי בעיות אז איפה בדיוק שטויות כאן?
אתה בכלל לא בקיא אה
ג'ון בוי זה סטודיו של מלא מקעקעים. הבעלים(דני) דיי בטוח שהוא מכיר מקעקעים עם שמות גדולים בארה"ב אז אני בטוח שגם הוא וגם הצוות שלו ימליצו על אותו דבר.
ורגע, אם המקעקע שלך יגיד לך לקפוץ מהגג, אתה תקפוץ?
מספיק להיות כזה מפגר. יש עוד מלא מקרים שקראתי באינטרנט שאנשים התאמנו אחרי כמה ימים ולא קרה כלום.
קורא שוב ושוב מה שרשמת והרוב מלא שטויות חבר, באמת נראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר.
אתה בעצמך ראית מקרים שנהרס לאנשים הקעקועים אבל אני ראיתי דברים אחרים.
אז תרגע "דוקטור"

אז אתה טוען שהמקעקע שלי "מייעץ" שטויות?
בינתיים כל הקעקועים שעשיתי נראים בסדר גמור ובלי בעיות אז איפה בדיוק שטויות כאן?

אתה בכלל לא בקיא אה
ג'ון בוי זה סטודיו של מלא מקעקעים. הבעלים(דני) דיי בטוח שהוא מכיר מקעקעים עם שמות גדולים בארה"ב אז אני בטוח שגם הוא וגם הצוות שלו ימליצו על אותו דבר.
ורגע, אם המקעקע שלך יגיד לך לקפוץ מהגג, אתה תקפוץ?
מספיק להיות כזה מפגר. יש עוד מלא מקרים שקראתי באינטרנט שאנשים התאמנו אחרי כמה ימים ולא קרה כלום.
קורא שוב ושוב מה שרשמת והרוב מלא שטויות חבר, באמת נראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר.
אתה בעצמך ראית מקרים שנהרס לאנשים הקעקועים אבל אני ראיתי דברים אחרים.
אז תרגע "דוקטור"
סליחה שאני לא בקיע במקעקעים במרכז שאני בכלל מקעקע בצפון, אם המקעקע שלך אמר לך ללכת להתאמן אחרי קעקוע אז כן - הוא מייעץ דברים שגויים ואסור לו להיות מקעקע.

ושוב אותה הטענה ״של אני עשיתי וזה לא קרה״ יש גם מישהו שנסע 250 קמ״ש באופנוע על יד אחת ולא קרה לו כלום אז זה תקף לגבי כולם? לכל אדם יש את סוג העור שלו וזה מאוד אינדיבידואלי, יש כאלה שדיו של קעקוע לא נתפס להם על העור בכלל את זה ידעת? לכן כל מקרה וגופו.

ההמלצה בקעקועים היא לא להתאמן לפחות שבוע וחצי שבועיים, קעקועים קטנים(one line) אפשר אחרי כמה ימים.
אז לבוא וללעוג לי כי אני אמרתי את הטענה הבטוחה ולצחוק עלי שאני מתקעקע בטיילת אילת כי טענתי דבר שהוא מאוד מאוד נכון וידוע לכל מקעקע ללא שום ידע וביסוס זה טמטום.

אם המקעקע שלך אמר לך ללכת להתאמן אחרי קעקוע אז כן
אבל הוא לא המליץ על דבר כזה.
קעקוע לא נתפס להם על העור בכלל את זה ידעת
כן ברור שאני ידוע. מקום קטן בשרוול שעשיתי לא נתפס דיו כמו שצריך אז הוא עבר על המקום כמה פעמים ולא בסשן אחד.
ולצחוק עלי שאני מתקעקע בטיילת אילת כי טענתי דבר שהוא מאוד מאוד נכון וידוע לכל מקעקע ללא שום ידע וביסוס זה טמטום.
מי לעזאזל צוחק עלייך על דבר כזה?
אחי תלמד לקרוא

אבל הוא לא המליץ על דבר כזה.

כן ברור שאני ידוע. מקום קטן בשרוול שעשיתי לא נתפס דיו כמו שצריך אז הוא עבר על המקום כמה פעמים ולא בסשן אחד.

מי לעזאזל צוחק עלייך על דבר כזה?
אחי תלמד לקרוא
זלזול בעיניי ולרשום ״מתקעקע בטיילת אילת בקעקוע חינה״ זה לצחוק.

בכל מקרה אחי חג שמח שיהיה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית