הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף ימין אחרי פרפר ולחיצת חזה

RED FLAG 433

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי,
אני מתאמן באופן קבוע 3-4 פעמים בשבוע כבר 4 חודשים אחרי הפסקה ארוכה ודי זריז השלמתי את הפערים ואפילו הגעתי למשקלים חדשים בכל תרגיל ביחס למשקל שלי (72-71). מנסה להתאמן חזק כל אימון.
לא מזמן התחלתי יותר להרגיש את כתף ימין (אני שמאלי אם זה משנה) בבנצ' ובכל תרגיל שאני מערב בו את הכתפיים, במיוחד לחיצת חזה ופרפר שבשניה שאני רק שם את הידיים אני כבר מרגיש את הכאב עוד לפני שהתחלתי חזרה אחת.
זה התחיל לפני חודש חודשיים אבל לא התייחסתי לזה כי זה לא כאב לי בכלל בהתחלה (לא היה כאב גם בזמן האימון), אבל עכשיו זה מגיע למצב שאני לא יכול להתאמן בכלל ואני מרגיש כאבים בכתף אם אני מזיז את הזרוע הצידה או למעלה ביום יום, נגיד כשאני מוריד או שם חולצה למשל.

לא אכפת לי מהכאב, יותר מפריע לי זה שאני לא מתאמן כבר כמעט שבועיים ואני חייב לדעת מה לעשות כדי להיפטר כמה שיותר מהבעיה הזאת ולחזור להתאמן כמה שיותר מהר. אני עם תפריט מעולה לחיטוב, והפציעה הזאת תוקעת אותי לגמרי עכשיו.

ניסיתי הרבה מדבקות חמות וגם פינלגון אבל חוץ מלשרוף לי את העור זה לא שינה יותר מדי ולא נראה לי שזה הכיוון. לא יודע אם זה השריר או העצם אפילו.

בינתיים אני נח בלית ברירה, אבל איך אני יודע מתי אני יכול לחזור להתאמן? שאני לא אמצא את עצמי עכשיו איזה חודשיים בלי חד"כ
ואיך חוזרים מבלי שאני חוטף את זה שוב פעם?

עשית הכל חוץ מלעשות את הדבר הנכון,
גש לאבחון וטיפול אצל אנשי מקצוע מתאימים. (אורטופד, פיזיו)

• פותח/ת השרשור
עשית הכל חוץ מלעשות את הדבר הנכון,
גש לאבחון וטיפול אצל אנשי מקצוע מתאימים. (אורטופד, פיזיו)

עשיתי רנטגן ולא מצאו כלום. אולטרסאונד עשיתי היום, עדיין אין תשובות.

ועד שתפנה לאיש מקצוע, תעבוד מסביב לפציעה ותתרגל פעילות אירובית.

תודה, אני לא אאבד שריר בגלל התפריט ביחד עם פעילות אירובית, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית