הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי איבוד מסת שריר בחיטוב

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
אהלן חברים
אני כרגע בחיטוב כבר הרבה זמן
ובוא נגיד שהייתי שמנמן והתחלתי את החיטוב בלי השקעה בצריכת כמות חלבון מספקת לשמירה על מסת שריר ובאמצע התהליך בחודשיים האחרונים כזה התחלתי לצרוך כמות חלבון כמו שצריך 1.6-2.0 גרם לכל קילו משקל גוף, אבל יש ימים שלא יוצא לי לצרוך את הכמות הזאת, עכשיו השאלה שלי זה - אני יצטרך להעלות במשקל (וכמובן שלצרוך חלבון כמו שצריך) שוב כדי שתעלה המסת שריר בשביל שאני ימשיך בחיטוב ולא יאבד את המסת שריר או שיש דרך להעלות את המסת שריר ?
בקצרה זתומרת אני יצטרך להשמין שוב בשביל מסת שריר ורק אז לרדת ירידה איכותית במשקל תוך כדי שמירה על מסת שריר ?

קודם כל אם לא עשית מסה מסודרת לפני לא חושב שהיה לך כמות שריר שאתה צריך בכלל לדאוג לגביה.
דבר שני אני ממליץ לך לסיים את החיטוב לראות איך תראה ואז להחליט אתה לא משמין בכוונה אתה עולה במסה בעליה במסה עולים גם בשומן מן הסתם.

אהלן חברים
אני כרגע בחיטוב כבר הרבה זמן
ובוא נגיד שהייתי שמנמן והתחלתי את החיטוב בלי השקעה בצריכת כמות חלבון מספקת לשמירה על מסת שריר ובאמצע התהליך בחודשיים האחרונים כזה התחלתי לצרוך כמות חלבון כמו שצריך 1.6-2.0 גרם לכל קילו משקל גוף, אבל יש ימים שלא יוצא לי לצרוך את הכמות הזאת, עכשיו השאלה שלי זה - אני יצטרך להעלות במשקל (וכמובן שלצרוך חלבון כמו שצריך) שוב כדי שתעלה המסת שריר בשביל שאני ימשיך בחיטוב ולא יאבד את המסת שריר או שיש דרך להעלות את המסת שריר ?
בקצרה זתומרת אני יצטרך להשמין שוב בשביל מסת שריר ורק אז לרדת ירידה איכותית במשקל תוך כדי שמירה על מסת שריר ?
הדרך האידיאלית תהיה פלוס קלורי קל במסה, גירעון קל בחיטוב. בשני התהליכים לשמור על חלבון גבוה ואימונים מתאימים.

בתאכלס? תעשה מה שאתה יכול, אם יש הגבלות בלתי פתירות אז זה המצב ובגדר זה תנסה להשתפר,
אם זה נובע מעצלנות / חוסר ידע אתה יכול לקחת איש מקצוע שיסגור לך את הפינה בלי שתשבור את הראש יותר מידי.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הדרך האידיאלית תהיה פלוס קלורי קל במסה, גירעון קל בחיטוב. בשני התהליכים לשמור על חלבון גבוה ואימונים מתאימים.

בתאכלס? תעשה מה שאתה יכול, אם יש הגבלות בלתי פתירות אז זה המצב ובגדר זה תנסה להשתפר,
אם זה נובע מעצלנות / חוסר ידע אתה יכול לקחת איש מקצוע שיסגור לך את הפינה בלי שתשבור את הראש יותר מידי.

בהצלחה

אז מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו ?
להמשיך רק באירובי בחדר כושר ?
כי עד עכשיו הייתי עובד קשה בחדר כושר אחרי אירובי על האליפטי שעה הייתי משלב גם אימוני כוח ודוגרי אין שום תוצאות המסת שריר לא עולה אז אני סתם נותן את הנשמה וגם צורך 2 גרם חלבון לכל קילוגרם ולא רואה תוצאות…
אז מה אתה ממליץ לי בינתיים ? להתרכז בחיטוב ובאירובי וזהו ? וכמה חלבון ? 1.6 לכל קילוגרם ?
כי בתכלס אני מעדיף להתרכז בחיטוב ולהעיף את האחוזי שומן האלו ולסיים עם זה כבר ואז כבר נקי להתרכז במסה וצורת גוף יפה
בבקשה תן לי כמה עצות תודה אחי

אז מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו ?
להמשיך רק באירובי בחדר כושר ?
כי עד עכשיו הייתי עובד קשה בחדר כושר אחרי אירובי על האליפטי שעה הייתי משלב גם אימוני כוח ודוגרי אין שום תוצאות המסת שריר לא עולה אז אני סתם נותן את הנשמה וגם צורך 2 גרם חלבון לכל קילוגרם ולא רואה תוצאות…
אז קח מישהו שילווה אותך וילמד אותך במקום לתת פול גז בניוטרל.
או שתשב ללמוד את התחום כמו שצריך, אין סיבה שלא תתקדם ברמתך.
אז מה אתה ממליץ לי בינתיים ? להתרכז בחיטוב ובאירובי וזהו ? וכמה חלבון ? 1.6 לכל קילוגרם ?
לא אמרתי את זה, הדבר היחיד שאני יכול להסכים איתו זה ה1.6 ג חלבון.
כי בתכלס אני מעדיף להתרכז בחיטוב ולהעיף את האחוזי שומן האלו ולסיים עם זה כבר ואז כבר נקי להתרכז במסה וצורת גוף יפה
"חיטוב" בלי אימונים זו סתם דיאטה.
האידיאל יהיה שילוב של אימוני התנגדות וגירעון קלורי.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית