ברוכים הבאים לפורום LBS החדש!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,423
מנהל
נק' מוניטין:
58,700
103,264
12,423
כנראה שעברנו את השדרוג בהצלחה 😃

מקווה שתיהנו מהפורום החדש שעמלנו עליו כמה שנים טובות בתכנות, קידוד, עיצוב, שיופים אין סופיים והרבה דם, יזע ודמעות 😇

מספר פיצ'רים עיקריים לדעת:

1. לפורום יש אפשרות ל-Push Notifications (הודעות דחיפה) – כל התראה שתקבלו בפורום, היא תתקבל ב-LIVE גם כהתראה בדפדפן (וכך גם במכשיר בדומה לאפליקציה). כרגע נתמך בכל המכשירים/דפדפנים פרט ל...תנחשו – ניחשתם נכון, אייפון. אפל יאפשרו זאת לקראת אמצע השנה הנוכחית לטענתם.

עובד בעיקר בדפדפן כרום במחשב נייח/נייד וסמארטפונים (אנדרואיד בעיקר). עובד גם על ספארי ב-macOS:

1673680735370.png

ניתן להגדיר זאת גם בהגדרות המשתמש בקישור הבא:

2. נוספה תמיכה באימוג'י. יש אימוג'י מכוערים של המערכת הקודמת של הפורום שאני אכחיד אותם אחרי שיהיה לי קצת שעות שינה ויש אימוג'י אצלכם במכשיר הנייד/מחשב/מערכת הפעלה:
😘😘😘❤️❤️❤️💪💪💪😱😱😱😆😆😆👀👀👀💩

יש גם משהו שנקרא Reactions שבעצם כאשר מעבירים את העכבר על כפתור ה"לייק" (או מחזיקים את האצבע על הכפתור בנייד) נפתחות עוד שלל אופציות ל"תגובה":

1673683754639.png

3. נוספה תמיכה ב-GIFים:

Tired Baby GIF

בעורך של הפורום, היכן שכותבים תגובות, יש כפתור שנקרא GIF:

1673681028948.png

4. שדרוג למערכת הלוגים. ניתן לראות זאת כאן:

כעת תחת פרמטר "משקל גוף" בהזנה של משקל יומי (מי שמבצע שקילה יומית וממוצע שבועי), המערכת אוטומטית תחשב לו את הממוצע (בפס הכחול):

1673682138028.png

5. אפשרות לעקוב ולקבל התראות אחר משתמשים ספציפיים בפורום (אלו שאולי יותר מעניינים אתכם):

1673682374762.png

אם אתם מזהים תקלה, באג, בעיה או אי דיוק בתרגום המערכת לעברית (משפטים מוזרים או סימני פיסוק שאינם נכונים), נשמח אם תדווחו על כך באשכול הנוכחי (ניתן גם לשלוח לי הודעה פרטית בנושא).

עד כאן לבנתיים. הגיע הזמן ללכת לישון אחרי לילה לבן של שדרוג 😃

תיהנו 💪

נערך לאחרונה:
נהדר.
נראה הרבה יותר טוב, עדכני, חלק.
בשימוש sanity של חצי שעה שכולל דפדוף בפורום ומשחק עם הגדרות חשבון, גם לא מצאתי באגים.
עריכה: גם על מובייל.
כל הכבוד על המייגריישן המקצועי!

נערך לאחרונה:
איזה יופי!
אחד הפורומים הכי מתקדמים שיש היום ברשת. העבודה העצומה כאן בהחלט נראית.

יש במקרה Dark Theme? הצצתי בהגדרות ולא ראיתי. צריך משקפי שמש עם כל הלבן הזה 😃

איזה יופי!
אחד הפורומים הכי מתקדמים שיש היום ברשת. העבודה העצומה כאן בהחלט נראית.

יש במקרה Dark Theme? הצצתי בהגדרות ולא ראיתי. צריך משקפי שמש עם כל הלבן הזה 😃
בהעדפות, ליד 'סגנון' אתה יכול לבחור Default Style, הוא לא כהה אבל פחות קונטרסטי

שיחקתי עם זה לפני שהגבתי, אני עדיין עם משקפי השמש 😎

כרום 109.
אצלי אין השפעה לשינוי הסגנון, כולל אחרי Logout - Login.

קבצים מצורפים

• 1673697041407.png
    1673697041407.png
    KB 1.2 · צפיות: 52
@ziv_r
תנתב לכאן:
chrome://flags/#enable-force-dark
תשנה ל-Enabled ותפעיל מחדש את הדפדפן.
כך כל האתרים יוצגו כ-Dark Mode ובכל רגע תוכל להחזיר ל-Default. אם אתה מרבה לשוטט בפורום זה אחלה פתרון

אני מכיר את הדגל, אבל אין לי רצון לשנות את כל האתרים לשחור.

אני מכיר את הדגל, אבל אין לי רצון לשנות את כל האתרים לשחור.
תתקין את:

ותגדיר כך:
d.jpg

ותקבל Dark Mode רק לפורום. (אם תרצה, תוכל לבטל את התצוגה באתר בהקשה בלבד)

אני לא רוצה להתקין תוסף. בסך הכל שאלתי אם יש Dark Theme.
זה בסדר אם אין, אני מתאר לעצמי שיש בעיות אמיתיות שיצוצו לאחר השדרוג וצריכות תשומת לב. אצלי זוהי בקשה ולכן בעדיפות נמוכה יותר.
אני מעריך את ההשקעה שלך במציאת פתרון, באמת 👍

5 בעיות במערכת הלוגים:
מאוד חשובה - נראה שאצלי לפחות נמחק כל המידע הישן בגרף התקדמות למעט אחת מהשמורים(הHB SQUAT אם אתה רוצה לבדוק פרטנית)
פחות חשובה - נראה שכל פעם שבוחרים קומבינציה אחרת של דברים להצגה בגרף התקדמות הצבעים מתערבבים ומשתנים, נשמע לי יותר הגיוני שכל אחת תקבל צבע אחד קבוע(ואולי שיהיה אפשר לבחור אותו לבד) ושהצבע לא ישתנה כל פעם שבוחרים כמות שונה של דברים להצגה
גם פחות חשובה - נראה שגם שמזינים מדידה אחת ביום ספציפי(ולא ערכים של שבוע) כתוב ליד ממוצע, מה שקצת מוזר כי אם עשיתי 45 קילו סקווט באותו יום זה הממוצע הוא באמת 45 קילו אבל יותר מתאים להציג את זה כמדידה/ערך ורק שבאמת יש מידע של שבוע להציג את הממוצע השבועי
קצת חשובה - נראה שנמצאים בדיון על הלוג ולוחצים על קרא את שאר עדכון הלוג ליד כל עדכון זה מוביל לשום מקום עם שגיאה, כנראה לא מקשר נכון לעידון הספציפי בתצוגה מלאה
לא חשובה - גם נראה שבחלון בחירת תאריכים נבחר אוטומטית התאריך של יצירת הלוג עד לתאריך היום אבל במקום שרושמים את התאריך התאריך של היום נשאר ריק ומופיע רק למעלה(מתחת לסטטיסטיקות יומיות, שגם קצת שם מוזר במיוחד שאני מניח שרוב הלוגים הם של משקלי עבודה ולא מעדכנים את זה כל יום אלא כל אימון)

עוד משהו קצת מוזר, נראה שהמערכת של המשקל גוף תקפה רק אם מוסיפים פרמטר בדיוק באותו שם בעברית, נראה לי הגיוני גם שזה יהיה תקף על פרמטר באנגלית בשם body weight או אפילו מ"ג(או כפתור לבחירה של איזה מהפרמטרים שהכנסו הוא המתאים לתצוגה הזאת, אבל זה overkill רציני), כאילו אם זה לא ישונה זה לא כזה נורא אבל אני מעדיף את השמות פרמטרים כולם באנגלית אז יותר נוח שגם המשקל גוף באנגלית(או אפילו בשפה אחרת אם מישהו מנהל לוג בשפה שונה)

• פותח/ת השרשור
מאוד חשובה - נראה שאצלי לפחות נמחק כל המידע הישן בגרף התקדמות למעט אחת מהשמורים(הHB SQUAT אם אתה רוצה לבדוק פרטנית)
קישור ללוג?

פחות חשובה - נראה שכל פעם שבוחרים קומבינציה אחרת של דברים להצגה בגרף התקדמות הצבעים מתערבבים ומשתנים, נשמע לי יותר הגיוני שכל אחת תקבל צבע אחד קבוע(ואולי שיהיה אפשר לבחור אותו לבד) ושהצבע לא ישתנה כל פעם שבוחרים כמות שונה של דברים להצגה
הצבע נועד בעיקר לבדל בין הגרפים לתצוגה. למה זה חשוב לשמור על צבע קבוע בגרף שבוחרים ו/או מוסיפים/מורידים ממנו דברים?
ההשערה הייתה שצבעים בגרפים חיוניים לבידול עקבי כשיש עוד גרפים שמתייחסים לאותם הפרמטרים. כשיש רק גרף אחד אני לא רואה בזה ערך, אבל אולי אני מפספס משהו.

גם פחות חשובה - נראה שגם שמזינים מדידה אחת ביום ספציפי(ולא ערכים של שבוע) כתוב ליד ממוצע, מה שקצת מוזר כי אם עשיתי 45 קילו סקווט באותו יום זה הממוצע הוא באמת 45 קילו אבל יותר מתאים להציג את זה כמדידה/ערך ורק שבאמת יש מידע של שבוע להציג את הממוצע השבועי
לא ממש ניתן לבדל את הפרמטר הזה בשם שלו ברמה הטכנית
קצת חשובה - נראה שנמצאים בדיון על הלוג ולוחצים על קרא את שאר עדכון הלוג ליד כל עדכון זה מוביל לשום מקום עם שגיאה, כנראה לא מקשר נכון לעידון הספציפי בתצוגה מלאה
תודה, יתוקן. נחיל 301 REDIRECT

לא חשובה - גם נראה שבחלון בחירת תאריכים נבחר אוטומטית התאריך של יצירת הלוג עד לתאריך היום אבל במקום שרושמים את התאריך התאריך של היום נשאר ריק ומופיע רק למעלה(מתחת לסטטיסטיקות יומיות, שגם קצת שם מוזר במיוחד שאני מניח שרוב הלוגים הם של משקלי עבודה ולא מעדכנים את זה כל יום אלא כל אימון)
לא ממש הבנתי. אשמח אם תנסח שוב. השדה הזה ריק ברגע שלא בוחרים תאריך יעד ואכן מציג תאריך אחרון להכנסת נתונים. אני אשנה את זה כנראה לתאריך האחרון של הכנסת הנתונים שיהיה מובן יותר. אפשר לבחור שם תאריך ואז זה כן מציג בשדה מידע. לא הבנתי איפה זה מופיע רק למעלה

• פותח/ת השרשור
עוד משהו קצת מוזר, נראה שהמערכת של המשקל גוף תקפה רק אם מוסיפים פרמטר בדיוק באותו שם בעברית, נראה לי הגיוני גם שזה יהיה תקף על פרמטר באנגלית בשם body weight או אפילו מ"ג(או כפתור לבחירה של איזה מהפרמטרים שהכנסו הוא המתאים לתצוגה הזאת, אבל זה overkill רציני), כאילו אם זה לא ישונה זה לא כזה נורא אבל אני מעדיף את השמות פרמטרים כולם באנגלית אז יותר נוח שגם המשקל גוף באנגלית(או אפילו בשפה אחרת אם מישהו מנהל לוג בשפה שונה)
כפתור לבחירה זה אכן overkill אבל body weight קיבלת וזה אמור לעבוד

קישור ללוג?

הצבע נועד בעיקר לבדל בין הגרפים לתצוגה. למה זה חשוב לשמור על צבע קבוע בגרף שבוחרים ו/או מוסיפים/מורידים ממנו דברים?
ההשערה הייתה שצבעים בגרפים חיוניים לבידול עקבי כשיש עוד גרפים שמתייחסים לאותם הפרמטרים. כשיש רק גרף אחד אני לא רואה בזה ערך, אבל אולי אני מפספס משהו.

לא ממש ניתן לבדל את הפרמטר הזה בשם שלו ברמה הטכנית

תודה, יתוקן. נחיל 301 REDIRECT

לא ממש הבנתי. אשמח אם תנסח שוב. השדה הזה ריק ברגע שלא בוחרים תאריך יעד ואכן מציג תאריך אחרון להכנסת נתונים. אני אשנה את זה כנראה לתאריך האחרון של הכנסת הנתונים שיהיה מובן יותר. אפשר לבחור שם תאריך ואז זה כן מציג בשדה מידע. לא הבנתי איפה זה מופיע רק למעלה
1) בחור מזוקן vs. the world
2) בשביל לבדל בתוך הגרף זה באמת עובד, מניח שכשיש הרבה פרמטרים במקביל זה יהיה כל פעם קצת מעצבן ללכת למקרא או לעשות הובר מעל כל אחד כדי להבין מה זה מה, מי שמשתמש בזה קבוע יזכור כבר שסגול נגיד זה תמיד דדליפט וכחול זה סקווט וכדומה, לא יודע כמה אנשים באמת יש להם יותר מ3/4 פרמטרים ושהם מציגים אותם בו זמנית אז אולי זה באמת לא כזה קריטי.
3) לא נורא, נתמודד
5) כן על השדה הריק אני מדבר, שזה יכול להיות קצת מבלבל כי לא הבנתי לרגע עד איזה תאריך הנתונים ורק שהסתכלתי קצת יותר למעלה מתחת לסטטיסטיקות היומיות ראיתי שזה עד התאריך של היום, להכניס אוטומטית שיהיה כתוב עד לתאריך האחרון שהוכנסו יהיה ברור יותר, תמונה אם בכל מקרה לא ברור: Screenshot

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית