ברוכים הבאים לפורום LBS החדש!

• פותח/ת השרשור
המתכנת יבדוק את זה מחר בבוקר – אם המידע היה קיים במערכת הישנה כנראה שאפשר לייבא אותו שוב. יש גיבוי של הישן, רק צריך לפשפש לראות מה קורה ולייבא אם קיים. נראה שזה ספציפית ללוג הזה אלא אם עוד מישהו יעדכן כאן שהמידע אצלו בלוג לא נשמר? אני ניסיתי ללכת כמה וכמה לוגים עם הרבה פרמטרים וכל המידע שם קיים מהמערכת הקודמת.

2) בשביל לבדל בתוך הגרף זה באמת עובד, מניח שכשיש הרבה פרמטרים במקביל זה יהיה כל פעם קצת מעצבן ללכת למקרא או לעשות הובר מעל כל אחד כדי להבין מה זה מה, מי שמשתמש בזה קבוע יזכור כבר שסגול נגיד זה תמיד דדליפט וכחול זה סקווט וכדומה, לא יודע כמה אנשים באמת יש להם יותר מ3/4 פרמטרים ושהם מציגים אותם בו זמנית אז אולי זה באמת לא כזה קריטי.
כן, 99.7% מהלוגים אין להם יותר מ-2 פרמטרים

3) לא נורא, נתמודד
זה במקור נועד בכלל ללקוחות בליווי האישי והחשיבה הייתה שם. בעיקרון הכול אפשרי, זה עניין של תקציב, זמן ותעדוף. בגלל שהלקוחות בליווי עושים לרוב שקילה יומית וממוצע שבועי, זה פחות רלוונטי לשנות את זה.

5) כן על השדה הריק אני מדבר, שזה יכול להיות קצת מבלבל כי לא הבנתי לרגע עד איזה תאריך הנתונים ורק שהסתכלתי קצת יותר למעלה מתחת לסטטיסטיקות היומיות ראיתי שזה עד התאריך של היום, להכניס אוטומטית שיהיה כתוב עד לתאריך האחרון שהוכנסו יהיה ברור יותר, תמונה אם בכל מקרה לא ברור: Screenshot
אחלה יתוקן, תודה

• פותח/ת השרשור
מאוד חשובה - נראה שאצלי לפחות נמחק כל המידע הישן בגרף התקדמות למעט אחת מהשמורים(הHB SQUAT אם אתה רוצה לבדוק פרטנית)
תבדוק בבקשה שוב אם כל המידע קיים.

לכל מי שיש/היה לוג ושינה את שם הפרמטר לאחר שהוא יצר אותו למשהו אחר כנראה שאיבדתם מידע. נא לפרסם כאן קישור ללוג שלכם ואדאג שהמידע יחזור

תבדוק בבקשה שוב אם כל המידע קיים.

לכל מי שיש/היה לוג ושינה את שם הפרמטר לאחר שהוא יצר אותו למשהו אחר כנראה שאיבדתם מידע. נא לפרסם כאן קישור ללוג שלכם ואדאג שהמידע יחזור
חזר, תודה

• פותח/ת השרשור
קצת חשובה - נראה שנמצאים בדיון על הלוג ולוחצים על קרא את שאר עדכון הלוג ליד כל עדכון זה מוביל לשום מקום עם שגיאה, כנראה לא מקשר נכון לעידון הספציפי בתצוגה מלאה
תוקן

• פותח/ת השרשור
אפשר להחזיר את האופציה שרואים מי שלח הודעה אחרון? (בהודעות הפרטיות)
@Mike Bikov
בתיבת ההודעות הפרטיות שלך זה כבר קיים. שם המשתמש האחרון שכתוב בצד שמאל הוא זה שהגיב אחרון להודעה הפרטית:

1673897478902.png

• פותח/ת השרשור
דרך הדפדפן שמותאם לנייד לא רואים 😕
זה הראה את מי שהגיב אחרון בגרסה הקודמת? אין ממש מקום לזה לפי מה שאני רואה. אבדוק אבל מה אפשר לעשות בנושא.

לבנתיים, את יכולה לראות בלחיצה על המעטפה למעלה את ההודעות הפרטיות האחרונות ששלחו לך ואם הסמלון צד הוא שלך זה אומר שאת הגבת אחרונה (ואם לא, אז מישהו אחר הגיב לך אחרון)

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליח להוסיף נתונים לגרף התקדמות
היי נדב,

כדי להוסיף נתונים לשרשור בייעוץ אישי, צריך להיות עם מנוי פעיל בליווי התזונתי.

ניתן לנהל בכל עת לוג בפורום הציבורי ללא תלות בליווי התזונתי, בפתיחת לוג חדש בפורום הבא:

אני חייב להודות שאהבתי יותר את הפורום הישן, אבל אני בחור מיושן ששונא שינויים.

• פותח/ת השרשור
יש במקרה Dark Theme? הצצתי בהגדרות ולא ראיתי. צריך משקפי שמש עם כל הלבן הזה 😃
העלתי את זה לבנתיים כדי שלא תגידו שאני עושה אתכם עיוור. זה עדיין יחסית באגי:

1. חלק מהכפתורים עדיין לא מותאמים והם לבנים/אפורים/מוזרים

2. לא רואים מי הכותב האחרון בשרשור בתצוגת הפורומים/שרשורים

3. הסימלונים ליד כל פורום בעמוד הראשי צריך להפוך אותם לתמוך ב-DARK THEME (הם כרגע לבנים)

4. פאקים קטנים שרק אני רואה שאני לא יכול לחיות איתם

מקווה שנסיים את זה בשבועיים הקרובים.

ניתן לבחור ב-Dark theme בפאנל המשתמש כאן:

או בלחיצה על הסימלון צד שלכם למעלה בצד שמאל ליד ההתראות/הודעות פרטיות ואז ללחוץ על "העדפות". כשנסיים לעבוד על העיצוב אפעיל מזהה אוטומטי שאם מערכת ההפעלה פועלת על DARK THEME אז גם הפורום יהפוך ל DARK וההפך (או לקבע על אחד מהם למי שלא רוצה שזה ישחק לו)

1675248827746.png

היי, סחטיין על האתר החדש, נראה מעולה. דבר אחד שחסר לי רק זה הטייטל הדיפולטיבי של העדכון לוג. אני כבר 8 שנים עם כותרת של עדכון לוג תאריך x ואני לא יכול שזה ישתנה לי אז אני בינתיים כותב את זה ידנית. אם זה יכול לחזור להיות הדיפולט זה יהיה ממש נחמד

• פותח/ת השרשור
היי, סחטיין על האתר החדש, נראה מעולה. דבר אחד שחסר לי רק זה הטייטל הדיפולטיבי של העדכון לוג. אני כבר 8 שנים עם כותרת של עדכון לוג תאריך x ואני לא יכול שזה ישתנה לי אז אני בינתיים כותב את זה ידנית. אם זה יכול לחזור להיות הדיפולט זה יהיה ממש נחמד
יתוקן. אעדכן

@Mike Bikov
כאשר עומדים עם סמן העכבר על עמוד מסויים בשרשור, מספור העמוד נעלם.
1675327228891.png

אם אני מוצא בעיות כאלו, לעדכן בשרשור או שאתה מעדיף בפרטי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית