ברוכים הבאים לפורום LBS החדש!

• פותח/ת השרשור
עדכונים:

1. החלפת העיצוב לבהיר/כהה עבר לתחתית האתר:

1677405926737.png

2. כעת המערכת גם תזהה אם המכשיר/מחשב נמצא במצב Dark Mode ותחליף את העיצוב אוטומטית. ניתן להחזיר את העיצוב למצב אחר באופן ידני כמובן ע"י האופציה בסעיף #1

3. מי שבחר עד לפני 3 ימים עיצוב כהה, יש מצב שזה חזר לו ללבן כי שיחקנו עם זה ולכן יש להחזיר חזרה לעיצוב הכהה אם זה מה שאתם מעדיפים באופן ידני

זה ברשימה של המתכנת לביצוע. זה יקרה בשבועות הקרובים פשוט יש דברים יותר קריטיים כרגע שלא עובדים באופן אידיאלי.

לא ניתן לשנות את זה לצערי. זה מובנה בעורך (שהוא צד ג׳ אבל מחובר למערכת הפורומים).
היוש, מציק שוב על הנושא🙏

• פותח/ת השרשור
היוש, מציק שוב על הנושא🙏
היי,

זה כבר בוצע, פשוט המערכת הזו של הלוגים/גרף אנחנו משתמשים בה גם בייעוץ אישי מאחורי הקלעים כמערכת CRM/תיעוד ועוד הרבה מעבר. לכן עדכונים לעיתים מסתבכים כי יש שם מילארד פיצ'רים והתאמות שאנחנו עושים ללקוחות בייעוץ האישי ובעצם מעדכנים כבר הכל יחד כי הכל קשור אחד בשני.

מה שעיכב את העדכון למערכת החדשה זו היכולת של אפל לקבל התראות בדפדפן/אפליקציית WEB החל מגרסת iOS 16.4 ואנחנו עדיין בוחנים כיצד לפתור שם כמה בעיות. אני כנראה אשדרג את מערכת הלוגים בשבוע-שבועיים הקרובים ואעדכן כאן גם לגבי כל מיני באגים שהיו בעיצוב הכהה Dark Mode

היי,

זה כבר בוצע, פשוט המערכת הזו של הלוגים/גרף אנחנו משתמשים בה גם בייעוץ אישי מאחורי הקלעים כמערכת CRM/תיעוד ועוד הרבה מעבר. לכן עדכונים לעיתים מסתבכים כי יש שם מילארד פיצ'רים והתאמות שאנחנו עושים ללקוחות בייעוץ האישי ובעצם מעדכנים כבר הכל יחד כי הכל קשור אחד בשני.

מה שעיכב את העדכון למערכת החדשה זו היכולת של אפל לקבל התראות בדפדפן/אפליקציית WEB החל מגרסת iOS 16.4 ואנחנו עדיין בוחנים כיצד לפתור שם כמה בעיות. אני כנראה אשדרג את מערכת הלוגים בשבוע-שבועיים הקרובים ואעדכן כאן גם לגבי כל מיני באגים שהיו בעיצוב הכהה Dark Mode
תודה!

• פותח/ת השרשור
עלה היום עדכון למערכת – אפרט בפוסט נפרד בהמשך

גם פחות חשובה - נראה שגם שמזינים מדידה אחת ביום ספציפי(ולא ערכים של שבוע) כתוב ליד ממוצע, מה שקצת מוזר כי אם עשיתי 45 קילו סקווט באותו יום זה הממוצע הוא באמת 45 קילו אבל יותר מתאים להציג את זה כמדידה/ערך ורק שבאמת יש מידע של שבוע להציג את הממוצע השבועי
תוקן כל עוד לא מדובר על פרמטר דיפולטיבי בשם "משקל גוף" או "body weight"

5) כן על השדה הריק אני מדבר, שזה יכול להיות קצת מבלבל כי לא הבנתי לרגע עד איזה תאריך הנתונים ורק שהסתכלתי קצת יותר למעלה מתחת לסטטיסטיקות היומיות ראיתי שזה עד התאריך של היום, להכניס אוטומטית שיהיה כתוב עד לתאריך האחרון שהוכנסו יהיה ברור יותר, תמונה אם בכל מקרה לא ברור: Screenshot
תוקן

היי, סחטיין על האתר החדש, נראה מעולה. דבר אחד שחסר לי רק זה הטייטל הדיפולטיבי של העדכון לוג. אני כבר 8 שנים עם כותרת של עדכון לוג תאריך x ואני לא יכול שזה ישתנה לי אז אני בינתיים כותב את זה ידנית. אם זה יכול לחזור להיות הדיפולט זה יהיה ממש נחמד
תוקן

• פותח/ת השרשור
עלה הבוקר עדכון נוסף לפורום. בעיקר תיקוני באגים בנייד. משהו שרק משוגעים כמוני כנראה שמו לב אליו, אבל אם אתם חווים שגיאות או בעיות כלשהן, אשמח אם תעדכנו.

היה באג מאוד מעצבן גם בעורך שתוקן. בנייד, בעיקר כנראה באייפונים, כשהיה שורה רווח בין שני משפטים וניסיתם לתקן משהו במשפט השני, זה מחק את הרווח והעלה את השורה למעלה במקום הרווח.

לדוגמה:
טקסט
רווח
טקסט

ואז את הטקסט השני רציתם לערוך בו שינוי/למחוק משהו, אז זה החליף את הרווח האמצעי בטקסט שלכם ולא שמר על הרווח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית