הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לימוד אנגלית

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אהלן, אני בסדר באנגלית, רוצה ללמוד בצורה יותר מעמיקה. יש פה מישהו שמכיר איפה ואיך אפשר לעשות את זה? כמובן שיש שיטות לימוד קונבנציונליות, אבל אם מישהו מכיר לימוד בסגנון טיפה אחר אשמח לשמוע.
לטוס למספר חודשים לא אופציה כמובן.

תודה

לפי דעתי מאוד חשוב לתרגל דיבור. אני מבין, קורא וכותב טוב אבל כשזה מגיע לדיבור, במיוחד ספונטני, זה מרגיש לי נורא מוזר.
אני משתמש באפליקצית Cambly בשביל לתרגל דיבור עם אנשים. זו אפליקציה שמשדכת בינך ובין מורים מרחבי העולם לשיעור. אתה יכול לקבוע מראש עם מורים שאתה אוהב או פשוט להתחבר ולדבר עם מי שפנוי.
מוזמן להשתמש בלינק שלי ולקבל 10 דקות חינם

אהלן, אני בסדר באנגלית, רוצה ללמוד בצורה יותר מעמיקה. יש פה מישהו שמכיר איפה ואיך אפשר לעשות את זה? כמובן שיש שיטות לימוד קונבנציונליות, אבל אם מישהו מכיר לימוד בסגנון טיפה אחר אשמח לשמוע.
לטוס למספר חודשים לא אופציה כמובן.

תודה

חד משמעית קינדל. תראה קצת סרטונים ביוטיוב על היתרונות של המוצר בכל הקשור ללמידה של שפה זרה. מוצר אדיר.

חד משמעית קינדל. תראה קצת סרטונים ביוטיוב על היתרונות של המוצר בכל הקשור ללמידה של שפה זרה. מוצר אדיר.
קינדל זה אחלה לקריאה בכללי, אבל למי שאולד סקול כמוני, אני מעדיף ספרים.

לדעתי מה שעוזר לאנגלית להיות ברמה גבוה יותר זה השילוב של קריאה ודיבור. אני תולעת ספרים, ואין מה לעשות, השפה האנגלית עשירה יותר מעברית בהרבה, אלו ספרים מעניינים יותר.

אני נשוי לאמריקאית, ועובד בחלק גדול מהיום שלי באנגלית. אם זה אופציה, הייתי מחפש מקום עבודה עם אנשים שלא מבינים עברית.

אלחנן הקינדל החדשים הם מרגישים יותר ספר מאשר ספר אמיתי
לא בדיוק, אין את התחושה של הנייר, הרפרוף קדימה או אחורה בשניה, היכולת לקרוא בו בשבת, גודל מסך קטן תמיד לא משנה הספר. תאר לעצמך שאתה קורא ספר שבמקור גדול, כמו starting strength לדוגמה במסך קטן בהרבה מהספר המקורי.

אני מאוד אוהב את הקינדל שלי, יש לי בו המון ספרים, אבל זה לא משתווה לספר רגיל.

מניסיוני, כאחד שהיה ברמה לא מספיק טובה ועכשיו יכול לקרוא ולדבר באופן די חופשי, שלושה דברים עיקריים הקפיצו מאוד את הרמה שלי:

1. כמו שאלחנן רשם: עבודה שמבוצעת רובה באנגלית - קריאה, כתיבה ודיבור - תקפיץ לך מאוד את הרמה תוך חודשים בודדים. זה הדבר הכי טוב שיש אם יש לך אופציה כזאת.

2. כמו שpainandgain1 הציע: שיעורי אנגלית אונליין יכולים לעזור מאוד, בהגדלת אוצר המילים ובשיפור הבטחון בדיבור (לדעתי יותר חשוב אפילו מהגדלת אוצר מילים). אני לא מכיר את האתר הספציפי הזה, יכול להמליץ לך Preply ו-Classgap. מצאתי שם מורים מעולים בגרושים (30-40 שקל לשעה, כאשר פרונטלי בארץ כנראה יעלה הרבה יותר).
כשהצטרפתי לחברה גלובלית שבה העבודה התבצעה באנגלית, חששתי מזה שהאנגלית שלי לא מספיק טובה, בעיקר מבחינת דיבור כמו הרבה מהישראלים, התחלתי לקחת שיעורים, פעמיים בשבוע בתור התחלה, וזה תרם מאוד.

3.לקרוא, לצפות, לשמוע. קח את זה לאן שאתה רוצה, ככל שתחשף כך הרמה תעלה.
מניסיון אני יכול להגיד, שכדאי שזה יהיה משהו שמעניין אותך, שלא תרגיש שזה מטלה. בגלל שאנחנו בפורום כושר, ואני מתחבר לכוח, אני יכול להמליץ על ערוצי היוטיוב, הבלוגים, הפודקאסטים והפורומים של Starting Strength, Barbell Logic, Barbell Medicine, Andy Baker וכמובן יש עוד מלא טובים. גם מעניין, גם שימושי, וגם משפר אנגלית כמובן.
*פודקאסטים - אחלה דרך להעביר זמן בנסיעות, לי באופן אישי בתחילת הדרך היה קצת קשה, כי אתה משתמש רק בשמיעה ולפעמים הדיבור מהיר מידי ובשפה "עממית" ולא מסודרת כמו בטקסט. אבל אחרי שההבנה של האנגלית משתפרת זה הופך להיות אחלה דרך להעביר נסיעות בכיף

בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית