הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המאמנים, אפשר להקשיב להם?

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
כמו שאתם אומרים תמיד המאמנים לא מבינים כלום ורק מדברים שטויות.
אבל האמת היא שיצא לי להכיר שתי מאמנים במכון שלי שכן תומכים בתוכניות שאתם ממליצים ביניהם הSS של מרק ריפטו שכניראה אני יתחיל ביום חמישי.
עכשיו אחד מהם אפילו קרא את הספר והשני אני לא יודע אבל הוא זה שמאמן אותי, אבל הוא מכיר את התוכנית די טוב.
אז להקשיב או לא? לעשות לפי הטכניקה שהם אומרים או לא?

אם הטכניקה שהוא מלמד אותך היא הטכניקה הרשומה בספר, אז כן.
לא כל המאמנים מטומטמים. חדר הכושר שאני מתאמן בו דווקא מפתיע לטובה. אחד המאמנים מתאמן עם SS ויש עוד כמה מדריכים שמכירים ויודעים על מה הם מדברים.
כדי לקבל אינדיקאציה על המאמן שלך אתה יכול לנסות כמה שאלות:1. תשאל אותו כמה לרדת בסקוואט. אם הוא נותן לך רבע סקוואט עם פוסי פאד או חצי סקוואט במקרה הטוב = 🤡
3. תגיד לו שאתה עושה 5 חזרות ועובד על מסה. אם הוא מתחיל לקשקש על 8-12 חזרות = 🤡
4. תגיד לו שאתה לא אוכל עד 40 דקות אחרי האימון. אם הוא מתחיל לקשקש על חלון ההזדמנויות = 🤡
5. תגיד לו שאתה נח בין הסטים עד שאתה יכול להמשיך. אם הוא מתחיל לקשקש על דקה וחצי גג = 🤡

אתה מוזמן להיות יצירתי ולהמשיך בקו השאלות הזה. לא צריך לשאול הכל כמובן, אבל לי מספיקה שיחה קצרה עם מדריך כדי לעמוד על טיבו.

"4. תגיד לו שאתה לא אוכל עד 40 דקות אחרי האימון. אם הוא מתחיל לקשקש על חלון ההזדמנויות =
jester.gif
"

אז אני סתם רת הביתה לאכול ? FAIL.

• פותח/ת השרשור
לא כל המאמנים מטומטמים. חדר הכושר שאני מתאמן בו דווקא מפתיע לטובה. אחד המאמנים מתאמן עם SS ויש עוד כמה מדריכים שמכירים ויודעים על מה הם מדברים.
כדי לקבל אינדיקאציה על המאמן שלך אתה יכול לנסות כמה שאלות:1. תשאל אותו כמה לרדת בסקוואט. אם הוא נותן לך רבע סקוואט עם פוסי פאד או חצי סקוואט במקרה הטוב = 🤡
4. תגיד לו שאתה לא אוכל עד 40 דקות אחרי האימון. אם הוא מתחיל לקשקש על חלון ההזדמנויות = 🤡
5. תגיד לו שאתה נח בין הסטים עד שאתה יכול להמשיך. אם הוא מתחיל לקשקש על דקה וחצי גג = 🤡

אתה מוזמן להיות יצירתי ולהמשיך בקו השאלות הזה. לא צריך לשאול הכל כמובן, אבל לי מספיקה שיחה קצרה עם מדריך כדי לעמוד על טיבו.
1.היום הוא ראה אותי עושה סקאווט והוא אמר לי שהסקאווט בסדר אבל הוא לא העיר לי על זה שאני שובר מקביל - כניראה שהוא חושב שצריך.
3. הוא גם לא העיר לי שעשיתי 5 חזרות לעומת כל המתאמנים במכון שחושבים שהם איזה מר עולם שאומרים לי שזה בסדר שאני מצליח רק 5 חזרות ולא 12.
4. הוא אמר לי היום שלאכול חצי שעה לפני אימון ברור שזה לא טוב אבל שעה - שעה וחצי לבדוק מה טוב לי.
5. נבדוק את זה חחח

פשש הלוואי עלי מאמנים כאלה + מכון נורמאלי עם כלוב.
נפלתה על מקום טוב תנצל את זה עד הסוף בהצלחה !

זה שמאמן מתאמן בעצמו בSS זה אומר שהוא חדש בתחום
בנאדם רציני תוך 3 חודשים גג מסיים SS

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...!!!!!!!!!!!!!!

יש לי אחד במכון.. עושה רבע סקוואט בסמית' עם 10 קילו כל צד.. + פוסי פאד + מגבת..

קצת מכונות.. קיצר לייצן.. אלב הכי חשוב..

בשניהי שהוא מסיים את האימון וזה דמהים! בשנייה!!!! על הדקה!.. הוא רץ לפתוח קוטג' ולאכול אותו חחחחח... 🤡

הזכרת לי אותו עכשיו.. 😆

זה שמאמן מתאמן בעצמו בSS זה אומר שהוא חדש בתחום
בנאדם רציני תוך 3 חודשים גג מסיים SS

אני דווקא חולק עליך. רוב המאמנים בכלל לא מכירים SS, לא את הראש והחשיבה שסביב SSולא מרימים משקלים של סיום SS ולא יודעים גם לעשות סקוואט ופאוור קלין.
זה שהוא עושה את התכנית מראה שהוא יודע קצת לבלוע את האגו עם הגדרה של מתחיל ועובד רציני, ולא מהסוג שעושה ABCD עם חצי סקוואט במשקל שאני עושה איתו פרס.

---------- התגובה התווספה ב 15:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:43 ----------

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...!!!!!!!!!!!!!!

יש לי אחד במכון.. עושה רבע סקוואט בסמית' עם 10 קילו כל צד.. + פוסי פאד + מגבת..

קצת מכונות.. קיצר לייצן.. אלב הכי חשוב..

בשניהי שהוא מסיים את האימון וזה דמהים! בשנייה!!!! על הדקה!.. הוא רץ לפתוח קוטג' ולאכול אותו חחחחח... 🤡

הזכרת לי אותו עכשיו.. 😆
😆

אני דווקא חולק עליך. רוב המאמנים בכלל לא מכירים SS, לא את הראש והחשיבה שסביב SSולא מרימים משקלים של סיום SS ולא יודעים גם לעשות סקוואט ופאוור קלין.
זה שהוא עושה את התכנית מראה שהוא יודע קצת לבלוע את האגו עם הגדרה של מתחיל ועובד רציני, ולא מהסוג שעושה ABCD עם חצי סקוואט במשקל שאני עושה איתו פרס.

---------- התגובה התווספה ב 15:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:43 ----------

😆

לא אמרתי שום דבר מלבד העובדה שאם הוא עושה SS אז הוא חדש באימוני כוח
הוא יכול להיות מוכשר, חכם ויפה

אבל ותיק באימוני כוח לא, כיוון שאי אפשר להתאמן SS יותר מכ3 חודשים (SS לפי הספר)
מתישהם הסקוואט נתקע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית