הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרך יעילה לחיתוך נוזלים לפני יום שקילות? (פאוורליפטינג)

Mishlifts

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
ACT training
היי. אשמח לדעת כיצד לבצע חיתוך נוזלים בצורה יעילה עד יום לפני השקילות.

תודה לעוזרים.

היי. אשמח לדעת כיצד לבצע חיתוך נוזלים בצורה יעילה עד יום לפני השקילות.

תודה לעוזרים.
הורדת נוזלים, תוריד מעט פחמימות, תשתדל לא לאכול עד השקילה בהנחה והיא בשעה נורמאלית.
יכול לשקול דברים כמו חליטת סרפד כדי לשתן אותך עוד טיפה, אולי אירובי גם יתרום.

לדעתי פחות פחמימות ביום הזה, פחות נתרן, פחות ירקות ודברים עם סיבים לפני השינה, לא לאכול סמוך לפני השינה..

הורדת נוזלים, תוריד מעט פחמימות, תשתדל לא לאכול עד השקילה בהנחה והיא בשעה נורמאלית.
יכול לשקול דברים כמו חליטת סרפד כדי לשתן אותך עוד טיפה, אולי אירובי גם יתרום.
אירובי יכול לפגוע בביצועים לתחרות. אז זו בעיה (למרות שאכן יעזור).

יש כל מיני סשנים של סאונה שאפשר לעשות.
כמו 10 דק' סאונה ו10 דק' מנוחהX3 וכ'ו. יוצאים מנק' הנחה שאתה כבר חתכת בנוזלים עוד לפני כן.
לכן מומלץ לא להגזים עם הסאונה. (אני פעם נאלצתי לוותר על תחרות בגלל התעלפות כי לא עשיתי את הזמנים כמו שצריך).

הייתי מחפש באינטרנט סרטוני הסברה של ליפטרים. הם גם ידעו בטח להסביר יותר טוב איך לא לפגוע בביצועים.

בהצלחה

יש פרוצדורות מאוד מסודרות, זה מתחיל משבוע לפני השקילה בעיקרון, העמסת נוזלים, הורדת פחמימה ונתרן למינימום, ואז 24 שעות לפני השקילה צום מוחלט. ומיד אחרי השקילה יש צורך להחזיר מהר את הנתרן והפחמימה של כל השבוע.

עדיף לעבוד עם תזונאי טוב שמכיר את התהליך הזה היטב, או עוד מתחרה פאוורליפטינג שעשה את התהליך בעצמו. אני בעצמי לא עשיתי ייבוש רציני לאף תחרות, אז אני לא מרגיש האיש המתאים לתאר את התהליך בדיוק, אבל לא חסר מתחרים שעשו את זה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית