הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ממוצע שקילות- חיטוב

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אהלן
כרגע בחיטוב כ-6 שבועות (עם מספר נפילות קטנות פה ושם חח)
התחלתי 91.5 היום 86.5
יורד במשקל בקצב יפה, בערך 700-900 גרם בשבוע. נשקל בין 4-6 פעמים בשבוע כמעט כל יום חוץ משבת.
העניין הוא שבשבוע האחרון כמעט כל הימים אני עומד על אותו המשקל, אבל עדיין בממוצע השבועי ירדתי כ-700 גרם משבוע שעבר.
(87.1, 86.6, 86.6, 86.1, 86.6.)
השאלה שלי היא האם להמשיך עם אותן הקלוריות (אוכל 2600 ביום, חוץ מנייטרלי, בערך, ביום שישי קבוע) או כבר אפשר לקצץ עוד 100 ביום (כדי שלא אבזבז סתם עוד שבוע ואשאר אותו משקל, זה סתם יבאס אותי)

מה הייתם עושים?

אהלן
כרגע בחיטוב כ-6 שבועות (עם מספר נפילות קטנות פה ושם חח)
התחלתי 91.5 היום 86.5
יורד במשקל בקצב יפה, בערך 700-900 גרם בשבוע. נשקל בין 4-6 פעמים בשבוע כמעט כל יום חוץ משבת.
העניין הוא שבשבוע האחרון כמעט כל הימים אני עומד על אותו המשקל, אבל עדיין בממוצע השבועי ירדתי כ-700 גרם משבוע שעבר.
(87.1, 86.6, 86.6, 86.1, 86.6.)
השאלה שלי היא האם להמשיך עם אותן הקלוריות (אוכל 2600 ביום, חוץ מנייטרלי, בערך, ביום שישי קבוע) או כבר אפשר לקצץ עוד 100 ביום (כדי שלא אבזבז סתם עוד שבוע ואשאר אותו משקל, זה סתם יבאס אותי)

מה הייתם עושים?
הייתי ממשיך כרגיל מכמה סיבות.

א. אתה עדיין בטווח ואפילו ברף העליון שלו.
ב. שבוע זו לא תקופת זמן מספיקה כדי לקבוע "תקיעה".
ג. אני תמיד מעדיף לסחוט כמה שיותר לפני קיצוץ קלורי נוסף, בהנחה והחיטוב ממשיך אין לאן למהר.

• פותח/ת השרשור

ג. אני תמיד מעדיף לסחוט כמה שיותר לפני קיצוץ קלורי נוסף, בהנחה והחיטוב ממשיך אין לאן למהר.

תודה רבה
עוד שאלה קטנה
לאחרונה בשבוע האחרון אני טיפה יורד בחזרות, או במשקלים (בקטנה, משהו כמו 10%-15% משיא המסה), האם זה סביר בחיטוב? או אולי כדאי לי לעשות איזה יום העמסת פחמימות עם פלוס קלורי של 500? לא ממש עשיתי עד עכשיו כי שוב פעם אני על נייטרלי פעם בשבוע וגם אוכל בערך 250 גרם פחמימה ליום בערך אז לא ראיתי צורך אבל אולי עכשיו כדאי? (אציין שלא מפריע לי לאבד קצת מסת שריר, יותר חשוב לי לאבד שומן..) הפעם האחרונה שהייתי בפלוס זה היה לפני שבועיים "בנפילה" שלי בערך 1500 קלוריות פלוס.. אולי הגיע הזמן לחדש מאגרים עם קצת יותר פחמימות וקלוריות ליום אחד? או שלא חייב

נערך לאחרונה:
לאחרונה בשבוע האחרון אני טיפה יורד בחזרות, או במשקלים (בקטנה, משהו כמו 10%-15% משיא המסה), האם זה סביר בחיטוב?
נשמע הגיוני, אולי זה הזמן לבחון שינויים והתאמות בתוכנית האימונים.
או אולי כדאי לי לעשות איזה יום העמסת פחמימות עם פלוס קלורי של 500?
לא רואה איך זה יקדם אותך למטרה שלך.
לא ממש עשיתי עד עכשיו כי שוב פעם אני על נייטרלי פעם בשבוע וגם אוכל בערך 250 גרם פחמימה ליום בערך אז לא ראיתי צורך אבל אולי עכשיו כדאי?
250 ג' פחמימה ליום זה לגמרי מספיק ואני לא רואה סיבה שהאנרגיה תיפגע מידי אבל אם אתה אומר אתה יודע.
(אציין שלא מפריע לי לאבד קצת מסת שריר, יותר חשוב לי לאבד שומן..) הפעם האחרונה שהייתי בפלוס זה היה לפני שבועיים "בנפילה" שלי בערך 1500 קלוריות פלוס.. אולי הגיע הזמן לחדש מאגרים עם קצת יותר פחמימות וקלוריות ליום אחד? או שלא חייב
אתה לא תאבד מסת שריר, תשמור על נפח אימון ראוי ועל תזונה וחלבון גבוה ואתה תהיה בסדר.
וכמו שכבר עניתי קודם לא חייב, אין בזה שום רציונל בטח לא במצבך.
6 שבועות זה לא חיטוב ארוך ו250 ג' פחמימה זה לא מעט בכלל.

לכמה זמן נראה לראות תקיעה כדי להגדיל את הגרעון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית