הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה בנוזלים מטסט

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
בוקר טוב
כרגע בסייקל שני, נוטל טסט 500 מ"ג ומאסטרון 400 מ"ג EW, ואפדרין (2 כדורים ביום).
מתחילת הסייקל היתה ירידה של 2 קילו. שלשום בבוקר המשקל היה 108.6 (עלייה של 600 גרם), ואתמול בבוקר, 109. היום 109.9
אני אוכל בערך 2000 קלוריות ביום, 200 גרם חלבון. אני מכניס קצת פחמימות בתפריט אבל זה משתלב היטב עם הערכים.
אני לא מוצא שום סיבה שתהיה עלייה כזו במשקל, עם גרעון שנושק ל1000 קלוריות, ומעט פחמימה.
האם העלייה במשקל קשורה לעלייה בנוזלים מהטסט?

בוקר טוב
כרגע בסייקל שני, נוטל טסט 500 מ"ג ומאסטרון 400 מ"ג EW, ואפדרין (2 כדורים ביום).
מתחילת הסייקל היתה ירידה של 2 קילו. שלשום בבוקר המשקל היה 108.6 (עלייה של 600 גרם), ואתמול בבוקר, 109. היום 109.9
אני אוכל בערך 2000 קלוריות ביום, 200 גרם חלבון. אני מכניס קצת פחמימות בתפריט אבל זה משתלב היטב עם הערכים.
אני לא מוצא שום סיבה שתהיה עלייה כזו במשקל, עם גרעון שנושק ל1000 קלוריות, ומעט פחמימה.
האם העלייה במשקל קשורה לעלייה בנוזלים מהטסט?
כמה זמן אתה כבר בתוך הסייקל?
אם אתה רק בהתחלה ועבר שבועיים מאז הזריקה הראשונה אז הכל טוב זה נוזלים
אם לא, תמשיך לעקוב אחרי המשקל ותראה מה קורה..יכול להיות אכלת יותר נתרן, קרוב לשינה או לא יכול להגיד בוודאות..

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה כבר בתוך הסייקל?
אם אתה רק בהתחלה ועבר שבועיים מאז הזריקה הראשונה אז הכל טוב זה נוזלים
אם לא, תמשיך לעקוב אחרי המשקל ותראה מה קורה..יכול להיות אכלת יותר נתרן, קרוב לשינה או לא יכול להגיד בוודאות..
היום אני שבוע בסייקל. זריקה שלישית אתמול
וסבבה אחי
הבוקר המשקל הראה 108.8
כנראה באמת נוזלים, שירדו בסיום הסייקל
העיקר המשקל הסתדר 😃

היום אני שבוע בסייקל. זריקה שלישית אתמול
וסבבה אחי
הבוקר המשקל הראה 108.8
כנראה באמת נוזלים, שירדו בסיום הסייקל
העיקר המשקל הסתדר 😃
בלי קשר לפוסט, איך התוצאות בסייקל? מה אתה מרגיש?

• פותח/ת השרשור
בלי קשר לפוסט, איך התוצאות בסייקל? מה אתה מרגיש?
בשונה מחיטוב בלי חומרים, אני מתקדם במשקלי עבודה בכל, יש לי מלא אנרגיה באימונים, ממש אש... אני על מעט פחמימה ועם פול אנרגיה ומתקדם חזק. העליתי משקלים וסטים לחלק מהתרגילים.
מבחינת גוף, נראה יותר חטוב מאז תחילת הסייקל, ישנו מראה קשיח מהמסטרון, והמתניים המעצבנות כבר לא מפריעות לי להסתכל במראה, כי הן קטנות ככל שאני ממשיך.
היום ומחר העמסת פחמימות מבוקרת.
יום ראשון מצפה להוריד את כל הנוזלים מההעמסה עם אירובי חזק אחרי האימון. מטרה: ירידה של 1.5 קילו בשבוע.

בשונה מחיטוב בלי חומרים, אני מתקדם במשקלי עבודה בכל, יש לי מלא אנרגיה באימונים, ממש אש... אני על מעט פחמימה ועם פול אנרגיה ומתקדם חזק. העליתי משקלים וסטים לחלק מהתרגילים.
מבחינת גוף, נראה יותר חטוב מאז תחילת הסייקל, ישנו מראה קשיח מהמסטרון, והמתניים המעצבנות כבר לא מפריעות לי להסתכל במראה, כי הן קטנות ככל שאני ממשיך.
היום ומחר העמסת פחמימות מבוקרת.
יום ראשון מצפה להוריד את כל הנוזלים מההעמסה עם אירובי חזק אחרי האימון. מטרה: ירידה של 1.5 קילו בשבוע.
מדהים אחי וסייקל ראשון מה לקחת? ואיך המעבר הזה מטבעי לסייקלראשון?

• פותח/ת השרשור
מדהים אחי וסייקל ראשון מה לקחת? ואיך המעבר הזה מטבעי לסייקלראשון?
האמת שלא התאמנתי הרבה זמן. ברגע שהפסקתי חומרים (לפני שנה) הפסקתי להתאמן
אחרי יותר מחצי שנה חזרתי לכמה שבועות והפסקתי).
שתי ההפסקות היו מסיבות אישיות.
אז אני לא באמת הרגשתי את המעבר.
סייקל ראשון לקחתי:
טסט 750 מ"ג
דקה 500 מ"ג
טרן 500 מ"ג
EW הכל
מינונים מאוד גבוהים, אני יודע, איתם גם תופעות הלוואי. לא שווה את מה שעברתי בגלל זה.

האמת שלא התאמנתי הרבה זמן. ברגע שהפסקתי חומרים (לפני שנה) הפסקתי להתאמן
אחרי יותר מחצי שנה חזרתי לכמה שבועות והפסקתי).
שתי ההפסקות היו מסיבות אישיות.
אז אני לא באמת הרגשתי את המעבר.
סייקל ראשון לקחתי:
טסט 750 מ"ג
דקה 500 מ"ג
טרן 500 מ"ג
EW הכל
מינונים מאוד גבוהים, אני יודע, איתם גם תופעות הלוואי. לא שווה את מה שעברתי בגלל זה.
אתה אמיץ, זה מינונים מטורפים ועוד טרן סייקל ראשון?!🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית