הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש יתרון לפרכיות על לחם בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Baraka
  • פורסם בתאריך

Baraka

משתמש מתחיל
80
23
נק' מוניטין:
25
80
23
כי שאני מסתכל על הערכים זה כמעט אותו דבר. אם כבר הלחם יותר טוב כי יש בו יותר חלבון לפרוסה.

כי שאני מסתכל על הערכים זה כמעט אותו דבר. אם כבר הלחם יותר טוב כי יש בו יותר חלבון לפרוסה.
יש לך שאלות שמעידות בבירור על חוסר ידע עמוק, תנסה ללמוד את היסודות במקום לשאול מלא שאלות קטנות ולא רלוונטיות.

לנושא,
אין כזה דבר מזון יותר "טוב", אם חסר לך חלבון בתפריט ולחם מה שיסגור לך את הפינה - תפאדל.

נ.ב
תאכל מה שטעים לך, למה להתעסק בכאלה שטויות בכלל?

בפריכיות יש יותר קלוריות פר 100 גרם. זה לא ממש מזון שחכם לאכול אם רוצים להרזות, לדעתי.

למה פרכיות כל כך פופלרי בקרב שומרי משקל?
א. כי שומרי משקל לא תמיד עושים דברים רציונליים, כמו לשתות מיץ לימון עם קפה בבוקר או לקחת חומרים משלשלים.
ב. כי הם מחקים שומרי משקל אחרים מבלי לשאול שאלות.
ג. סבורים שערך קלורי נמוך פר פריכית (ששוקלת כמו נוצה) משמע פריכיות מתאימות לדיאטה.
ד. יש אנשים שזה טעים להם.

• פותח/ת השרשור
תודה
זה תפס כל כך במרכולים סביבי. רואים פרכיות בכל מקום ובשלל טעמים וסוגים. למרות שיש לזה טעם של כלום.

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה ללהעדיף פריכית על לחם,
זה התאריכי תפוגה.
טעים ועשיר יותר, מגוון אופציות (גיוון זה משהו שאסור לזלזל בו!),
ובדרך כלל נוח להתאמה והטמעה בתפריט.

עצה שלי אל תסתכל בחיים על מה שהקהל הרחב עושה/אומר, רוב האנשים לא באמת מבינים משהו ורק עושים מה שאומרים להם/שטויות מופרכות שהם קוראים באינטרנט/שמעו מהבן של השכנה שככה הוא ירד 20 קילו. כל דבר שאתה רוצה לדעת תחפש בפורום פה זה הפורום עם האנשים הכי מקצועיים את כל הידע שלי שאבתי מפה באמת שאין יותר מדי מה לשבור את הראש. בא לך לאכול פריכיות תאכל בא לך לאכול לחם תאכל. אני כרגע בחיטוב הורדתי 7 קילו ב-3 חודשים (מתאמן די ותיק, 3 שנים), ואני אוכל בערך 10-12 פרוסות לחם ביום. הגוף לא יודע ולא משנה לו איזה פחמימה אתה צורך, העיקר שלא יהיה מחסור בויטמינים ומינרלים (ובגלל זה לדוגמא ממליצים לאכול לחם מלא כי הוא כביכול מכיל יותר סיבים וכו', אבל אם התזונה שלך מלאה ואתה אוכל את כל אבות המזון וגם פירות וירקות זה לא באמת משנה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית