הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים לגב

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
היי חברים שאלה קטנה שוב ,
בנוגע לגב .

כבר תקופה שאני עושה ל-Lats חתירה בכבל עם כל יד בנפרד , עם רצועות , בטכניקה מושלמת ואני מתקדם יפה בנפח ובמשקלים עם הזמן .

ולגב העליון אני עושה שראגס + T bar , גם ללא בעיה .

מה שמפריע לי זה שהורדתי לגמרי מהתכנית
פולי עליון / Lat Pull Down איך שתקראו לזה ,
אני פשוט לא אוהב את התרגיל ,
ומרגיש שאני עושה יותר טוב את התרגילים האחרים שפירטתי עליהם ,
מה גם התרגיל הזה הוא חצי רחב גבי , חצי גב עליון וטרפזים , לא מובן לי .

האם זה בעייתי לדעתכם ? לנסות בכל זאת לשלב את התרגיל עם טכניקה אחרת ? אני לא רוצה שעוד חצי שנה אצטער על זה איכשהו ...

לא הבנתי למה שתצטער בעוד שנה? שאתה לא מסוגל לבצע מתח?
כל תרגיל שתרצה להצליח ממנו בעוד שנה תצטרך לעשות היום, מתח לא יוצא מן הכלל.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה שתצטער בעוד שנה? שאתה לא מסוגל לבצע מתח?
כל תרגיל שתרצה להצליח ממנו בעוד שנה תצטרך לעשות היום, מתח לא יוצא מן הכלל.
התכוונתי , שאני איכשהו אצטער על זה , כמו שתחשוב שמישהו לא מאמן רגליים בכלל או לא מאמן חזה בכלל , אחרי שנה של אימונים הוא ייראה מוזר .
אז האם העובדה שאני לא עושה את התרגיל הזה , ועושה תרגילים מעולים במקום , תפגע בי איכשהו בפרופורציה של הגב / אני אפספס פה משהו חשוב

התכוונתי , שאני איכשהו אצטער על זה , כמו שתחשוב שמישהו לא מאמן רגליים בכלל או לא מאמן חזה בכלל , אחרי שנה של אימונים הוא ייראה מוזר .
אז האם העובדה שאני לא עושה את התרגיל הזה , ועושה תרגילים מעולים במקום , תפגע בי איכשהו בפרופורציה של הגב / אני אפספס פה משהו חשוב
הבנתי, לפיתוח גוף אני מפנה אותך ל @OA

להיפרטרופיה אין הכרח לשום תרגיל, זה שאתה לא מושך מלמעלה זה אפילו לא קרוב ללהיות גרוע כמו לא לאמן חלק גוף מסוים בכלל
זה מן הסתם לא אידיאלי ועדיף שתהיה לך בתכנית גם משיכה הוריזונטלית וגם ורטיקלית(חתירה ומשיכה כלשהי)
אבל זה לא סוף העולם

אתה תמיד יכול למצוא דרך לשלב מתח/לאט פולדאון באימונים שלך, אפילו תעשה צ'ין אפס או תאחוז צר יותר, אין טעם לאחוז רחב בטירוף, לקצר את טווח התנועה ולגרום למומנט גרוע להפקת כוח, בטווח הארוך זה גם פוטנציאל התקדמות מעפן מה שמקשה להתמיד בתרגיל הזה

קח בחשבון, כל עוד אתה מתקדם עכשיו במשקלים אז אין שום סיבה לשנות דברים, תשאיר כמו שעכשיו ותמשיך להתקדם וכשתתקע תוכל להכניס שינויים

קשה להעיד כי אני לא מכיר מה נקודת הפתיחה שלך מבחינת המסת שריר.
יש היגיון בשלב תרגיל משיכה בנוסף לתרגיל חתירה בשביל גדילה פרופורציונלית, להגיד לך שאם תעשה בלוק של חתירה בלבד יהיה שוני מהותי ויזואלית? אני לא חושב.

כל דבר שאתה עושה יהיה בסדר כל עוד אתה מבין למה אתה עושה אותו.
בסופו של דבר תוכנית אימון משנים כל כמה חודשים גם ככה אז לא הייתי מייחס לזה יותר מידי חשיבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית