עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשה להגיד, אני מניח שאחרי כמה זמן תהיה איזושהי התכנסות לממוצע ושם תישאר בהנחה וכל המסביב גם כן יהיה זהה.שאלה שמסקרנת אותי קצת:
אם אני נשאר באותם משקלי עבודה ולא עולה משקלים השריר נשמר איך שהוא ולא יורד ועולה ? כמובן ונניח שאני באותו משקל גוף.
אי שפיות: לעשות אותו דבר שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות.
תגדיר התכנסות לממוצעקשה להגיד, אני מניח שאחרי כמה זמן תהיה איזושהי התכנסות לממוצע ושם תישאר בהנחה וכל המסביב גם כן יהיה זהה.
איש חכם אמר פעם-
ממוצע יחסית אליו, זאת אומרת שאם הוא יפסיק להתקדם ויעבוד ב"שימור"תגדיר התכנסות לממוצע
אני מניח שאולי תיהיה ירידה קטנה (נראה לי משהוא זניח) או ממש בקטנה
כי מערכת העצבים תתחזק והתנועה תתיעל והשריר יעצמו יוכל לעבוד פחות
לגבי מערכת העצבים כיוון שאתה בהתחלה כן תמשיך לפתח שריר וכוח נערכת העצבים תתחזקממוצע יחסית אליו, זאת אומרת שאם הוא יפסיק להתקדם ויעבוד ב"שימור"
בסופו של דבר הגוף יגיע לאיזו נקודה ששם השימור יהיה וישאר לדעתי.
עם הזמן סביר להניח שיהיו תנודות קטנות לכאן ולכאן אבל הגוף מבחינת מסת שריר ישאר באיזשהו טווח קבוע.
לא מכיר טיעון כזה לגבי מערכת העצבים, סביר להניח שהגוף ידע לגייס יותר טוב סיבי שריר
לעבודה עם הזמן אבל עניין של "התייעלות" וכתוצאה מכך ירידה בגיוס היחידות המוטוריות לא ידוע לי.
מה המשמעות של זה בפרקטיקה?לגבי מערכת העצבים כיוון שאתה בהתחלה כן תמשיך לפתח שריר וכוח נערכת העצבים תתחזק
אוקיי ומה זה אומר? וזה מאוד תלוי בנקודת פתיחה,לגבי התייעלות אתה מסכים שיש התיעלות של התנועה
ואם הוא ממשיך לעבוד לכשל איך זה משנה?אז מערכת עצבים חזקה יותר תגרום למשקל להרגיש קל יותר הוגף צריך פחות שריר להרים אותו משקל כנל הייעלות
שוב זה מאוד תלוי בנקודה בה הוא החליט "לעצור" את ההתקדמות.אז נשמע הגיוני לי שלגוף לא תיהיה סיבה להחזיק אוה כמות שריר שהוא היה צריך (בכל מקרב=ה אני חושב שזה זניח)
אבל הוא מפסיק לעבוד לפי סולם מאמצים/קרבה לכשלמה המשמעות של זה בפרקטיקה?
אוקיי ומה זה אומר? וזה מאוד תלוי בנקודת פתיחה,
בסופו של דבר גם ללכת אתה לומד, זה לא אומר שבגיל 50 יהיה לך יותר קל ללכת מאשר בגיל 30.
ואם הוא ממשיך לעבוד לכשל איך זה משנה?
שוב זה מאוד תלוי בנקודה בה הוא החליט "לעצור" את ההתקדמות.
בהנחה והבחור עובד לפי איזה סולם מאמצים / קרבה לכשל אני לא רואה סיבה שכל התייעלות מסוג שהו
תפגע בשימור מסת השריר של המתאמן.
הוא לא רשם את זה, אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהוא ירים את אותו Xאבל הוא מפסיק לעבוד לפי סולם מאמצים/קרבה לכשל
העניין הוא קרבה לכשל,אני אומר שאם עם X מסת שריר Y מערכת עצבים וZ יעילות אתה מרים K משקל אם Z וY עולים אתה צריך פחות X כדי להרים את אותו K