הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מוצר חדש שאולי שווה בדיקה

• פותח/ת השרשור idoj
  • פורסם בתאריך
למה לשלם 8 דולר על 60 כדורים של 250 מ"ג קפאין? אין שם שום דבר מיוחד חוץ המקפאין.
אפשר לקנות 250 כדורים של קפאין מ NSI ב 10 דולר או 100 כדורים של 4EVERFIT במשהו כמו 3 דולר של 200 מ"ג כל אחד.

וסתם שאלה, קפאין לפני אימון .. מומלץ גם כשהאימון הוא אנאירובי בלבד?

ולא הבנתי מה חדש במוצר הזה idoj זה נראה כמו כל "שורף שומנים" קקיוני שקיים בשוק כיום..

אני כמעט תמיד לקחתי קפאין לפני אימוני כוח

בחיטוב הוא לא עושה כמעט כלום אלא רק בשילוב עם אפדרין או יהומבין

גם לפי דעתי היהומבין הזה - לא עושה כזה נפלאות. בגירעון קלורי אפשר להגיע לתוצאות משמעותיות. ביותר חבל על הכסףףף....

לגבי קפאין כן ממש נחמד לקחת אותו לפני אימון בייחוד אחרי יום עמוס בעבודה ובלימודים.

גם לפי דעתי היהומבין הזה - לא עושה כזה נפלאות. בגירעון קלורי אפשר להגיע לתוצאות משמעותיות. ביותר חבל על הכסףףף....

לגבי קפאין כן ממש נחמד לקחת אותו לפני אימון בייחוד אחרי יום עמוס בעבודה ובלימודים.

דווקא אני אוהב את היהומבין
אני עושה כל יום בבוקר שעה אליפטי קל עם יהומבין והוא מורגש
אבל הוא טוב רק לסוף החיטוב, כל החיטוב לא לקחתי כלום חוץ מקפאין כדי להתעורר באימונים

מה המינון שלקחת ? אני 85 קילו לוקח 15 מ"ג יהומבין + 3 גרם טירוזין + 200 מ"ג קפאין + כוס קפה שחור בלי כלום

ניסיתי לקחת יהומבין - לא יודע לא עשה לי טוב - לקחתי 20 מ"ג עם 3 גרם טירוזין + 200 מ"ג קפאין. עשיתי שבועיים איתו רצוף אבל בגללו הייתה לי הרגשה כללית לא טובה - באירובי היה סבבה - אבל עשה לי לא טוב בהמשך - כאבי ראש ובחילות.

הפסקתי לקחת אותו והכל היה סבבה - המשכתי בדיאטה מאוזנת עם מאזן שלילי בחיטוב והמשכתי לרדת בא.ש.

אני מכבד את דעתך ומאמין שזה עושה לך טוב ואני די משוכנע שאתה תגיע לתוצאות טובות ומרשימות בחיטוב. לי בגלל התופעות לוואי והרגישות הנמוכה לפחמימה (רזה טבעי) פשוט ירדתי חזק בחיטוב עם דיאטה רגילה ובלי היהומבין.

אני מאמין שאפשר עדיין להסתדר בלעדיו יפה ולהגיע לתוצאות יפות. אבל כל אחד וניסיונו הוא.

נ.ב 😃 אבל בלי קשר קפאין אחלה תוסף לפעילות אנארובית בחדר כושר.

נערך לאחרונה:
בחיטוב הוא לא עושה כמעט כלום אלא רק בשילוב עם אפדרין או יהומבין

לא מסכים, קפאין יכול לעזור המון בריצות ואירובי. אני מניח שהתכוונת שהוא לא עושה כמעט כלום מבחינת אינטרקציה ישירה של שריפת שומן לעומת אפדרין \ יהומבין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית