הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה במסת שריר

• פותח/ת השרשור Arielos
  • פורסם בתאריך

Arielos

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
היי,
שוקל 72, מטר 76.
התחלתי להתאמן לפני כחודש עם תוכנית של FBW 3 ימים בשבוע, המטרה שלי כרגע זה להעלות במסת שריר יש לי לא מעט אחוזי שומן בעיקר בבטן אבל בכללי אני מרוצה מהמשקל הנוכחי שלי כי זה מקום טוב להתחיל ממנו, השאלה שלי אם בשביל להעלות במסת שריר אני צריך להיות במאזן קלורי חיובי או שאני יכול להשאר על ניטרלי? כמובן בתנאי שאני מגיע לכמות החלבון היומית שלי.
תודה

היי,
שוקל 72, מטר 76.
התחלתי להתאמן לפני כחודש עם תוכנית של FBW 3 ימים בשבוע, המטרה שלי כרגע זה להעלות במסת שריר יש לי לא מעט אחוזי שומן בעיקר בבטן אבל בכללי אני מרוצה מהמשקל הנוכחי שלי כי זה מקום טוב להתחיל ממנו, השאלה שלי אם בשביל להעלות במסת שריר אני צריך להיות במאזן קלורי חיובי או שאני יכול להשאר על ניטרלי? כמובן בתנאי שאני מגיע לכמות החלבון היומית שלי.
תודה
אפשרי גם בניטרלי אבל אין ספק שתהליך מסה מסודר יהיה אידיאלי למטרה.

• פותח/ת השרשור
אפשרי גם בניטרלי אבל אין ספק שתהליך מסה מסודר יהיה אידיאלי למטרה.
משהו דיי הגיוני שקראתי זה שאם אני נשאר באותו המשקל איך בדיוק אני אראה תוצאות? הרי אם אני מעלה במסת שריר אני אמור להעלות גם במשקל לא? אלא אם כן אני מוריד את השומן ומעלה מסת שריר וזה מתקזז ואז נשאר על אותו המשקל אבל זה נשמע בלתי אפשרי להשיג תוצאה כזו, אלא אם כן מדובר במתאמן מתחיל שאמור לראות תוצאות מהר יחסית בין אם הוא בניטרלי או במאזן קלורי חיובי למיטב הבנתי.

משהו דיי הגיוני שקראתי זה שאם אני נשאר באותו המשקל איך בדיוק אני אראה תוצאות? הרי אם אני מעלה במסת שריר אני אמור להעלות גם במשקל לא? אלא אם כן אני מוריד את השומן ומעלה מסת שריר וזה מתקזז ואז נשאר על אותו המשקל אבל זה נשמע בלתי אפשרי להשיג תוצאה כזו, אלא אם כן מדובר במתאמן מתחיל שאמור לראות תוצאות מהר יחסית בין אם הוא בניטרלי או במאזן קלורי חיובי למיטב הבנתי.
אפשרי ואתה צריך להבין,
גם שאומרים ״ניטרלי״ זה לא שהגוף באמת בניטרלי פשוט מה שהוא שורף ומה שהוא בונה מתקזז ל0.
זאת אומרת שלחלוטין אפשר גם לשנות הרכב גוף במאזן ניטרלי ואף בחיטוב, גם מתאמן מתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית