הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Low Dose Cycles

• פותח/ת השרשור bijo
  • פורסם בתאריך
כן אתה פשוט תצטרך ליהיות בבלאסט כל השנה כדי לראות תוצאות, אם נוציא מהמשוואה לרגע גנטיקה ומשתנים אינדיבידואלים מה שיקבע את איכות התוצאות זה מינונים + זמן חשיפה .

אני בגישה שלקחת חומרים במינונים לא גבוהים.. לא יודע אם ברמה של לעשות סייקל ראשון רק עם hcg, אבל 250 או 300 מג טסט יחד עם בדיקות דם לאשש שאתה על רמות טטס גבוהות זה בהחלט יכול להיות מספק.

אני על סייקל כרגע של 400 מג טסט, פרט לתוספת של טיפה מסה לעומת ה350 ו300 שעשיתי, לא הוסיף לי כוח. אני מתכוון סייקל הבא להתחיל חודש ראשון ה250 מג לשבוע, לעשות בדיקות דם, לראות את מצבי ומשם אראה אם לעלות את המינון או לא.

נערך לאחרונה:
אני בגישה שלקחת חומרים במינונים לא גבוהים.. לא יודע אם ברמה של לעשות סייקל ראשון עם hcg, אבל 250 או 300 מג טסט יחד עם בדיקות דם לאשש שאתה על רמות טטס גבוהות זה בהחלט יכול להיות מספק.

אני על סייקל כרגע של 400 מג טסט, פרט לתוספת של טיפה מסה לעומת ה350 ו300 שעשיתי, לא הוסיף לי כוח. אני מתכוון סייקל הבא להתחיל חודש ראשון ה250 מג לשבוע, לעשות בדיקות דם, לראות את מצבי ומשם אראה אם לעלות את המינון או לא.
זה אני לפני חצי שנה משהו כזה 250סוסט ו קצת דיבול
Screenshot_20230211_144502_Gallery.jpg

אני אישית חושב אין כמו להריץ מינונים נמוכים ופשוט להוסיף קצת מזה ומזה..

זה אני לפני חצי שנה משהו כזה 250סוסט ו קצת דיבול
צפה בקובץ המצורף 84914
אני אישית חושב אין כמו להריץ מינונים נמוכים ופשוט להוסיף קצת מזה ומזה..
"250 מג טסט זה trt עחי"
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ועכשיו ברצינות... כמות הטסט שלך זה כמו 4 גברים. למה צריך יותר מזה ?

"250 מג טסט זה trt עחי"
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ועכשיו ברצינות... כמות הטסט שלך זה כמו 4 גברים. למה צריך יותר מזה ?
לא צריך יותר מזה לכן אני אישית נגד סייקל 500מג+ טסט בסיס..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית