הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט: 210kg

• פותח/ת השרשור
בלי חגורה ושרוולים, RPE5, והליכה מבסוטים מיד אחרי.
מה עוד אפשר לומר, פשוט מדהים.
חחחח, עשית לי את היום עם התגובה הזו! ❤
בלי חגורה, בלי שרוולים, בלי כלום בקיצור.
מרשים. וטכניקה לא חושב שראיתי אידיאלית ונכונה יותר מזו.
אני לא יודע מה הופך סקוואט ל'אידאלי ונכון', אבל אני שמח לשמוע שהוא התחיל לקבל צורה. 🙃
THAT ASS

כמה מג?
הוא היה נראה יותר טוב כששקלתי 100. 😝
עכשיו אני 116.

חחחח, עשית לי את היום עם התגובה הזו! ❤

אני לא יודע מה הופך סקוואט ל'אידאלי ונכון', אבל אני שמח לשמוע שהוא התחיל לקבל צורה. 🙃

הוא היה נראה יותר טוב כששקלתי 100. 😝
עכשיו אני 116.
אין הגדרה ׳לטכניקה׳ מדויקת, זה יותר מברור שמראה הסקוואט משתנה מבן אדם לבן אדם. עם זאת, יש סוג של ׳מראה ישיבה׳ יפה(אתה יורד נמוך ואין שום הכנסת אגן פנימה). ובמשקלים קרובים לאר אמ יש נטייה לחלק(ולפעמים אני מביניהם) בהוצאת המוט לנסות ׳שעה׳ לסדר את עצמנו כדי להניח אותו היטב על השכמות/טרפזים, אחרי שהוצאנו לסדר את עצמנו במנח הרגליים והברייס היטב כשהמוט עלינו ואנחנו מחוץ לריג. אצלך זה היה נראה טבעי ונינוח, בלי יותר מידי ׳איבודי אנרגיה׳ מיותרים.

• פותח/ת השרשור
אין הגדרה ׳לטכניקה׳ מדויקת, זה יותר מברור שמראה הסקוואט משתנה מבן אדם לבן אדם. עם זאת, יש סוג של ׳מראה ישיבה׳ יפה(אתה יורד נמוך ואין שום הכנסת אגן פנימה). ובמשקלים קרובים לאר אמ יש נטייה לחלק(ולפעמים אני מביניהם) בהוצאת המוט לנסות ׳שעה׳ לסדר את עצמנו כדי להניח אותו היטב על השכמות/טרפזים, אחרי שהוצאנו לסדר את עצמנו במנח הרגליים והברייס היטב כשהמוט עלינו ואנחנו מחוץ לריג. אצלך זה היה נראה טבעי ונינוח, בלי יותר מידי ׳איבודי אנרגיה׳ מיותרים.
זה מצחיק שאתה אומר את זה, כי בתכלס הסקוואט שלי הוא ההפך מ'מקצועיות', ואני יכול באותו האימון להסקוויט ברוחבי אחיזה שונים, וגבהים שונים על הגב סתם כי ככה מרגיש לי באותו הרגע.

אתה ממשיך לשאול שאלות אני רואה

והנה קיבלת שקר אם הוא שוקל 116 קילו אני חציל
מאוד חשוב להודיע לציבור הרחב כשמישהו משקר, מאוד אצילי מצידך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי מוניטין לשמר פה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תוכיח שטעיתי וצלם תמשקל
המוניטין שלך שלילי, וכל שנייה שאני מוציא עליך היא Systemic Fatigue. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית