נק' מוניטין:
2,107
- 927
- 811
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תשאל שאלות לא תשמע שקריםTHAT ASS
כמה מג?
חחחח, עשית לי את היום עם התגובה הזו! ❤בלי חגורה ושרוולים, RPE5, והליכה מבסוטים מיד אחרי.
מה עוד אפשר לומר, פשוט מדהים.
אני לא יודע מה הופך סקוואט ל'אידאלי ונכון', אבל אני שמח לשמוע שהוא התחיל לקבל צורה. 🙃בלי חגורה, בלי שרוולים, בלי כלום בקיצור.
מרשים. וטכניקה לא חושב שראיתי אידיאלית ונכונה יותר מזו.
הוא היה נראה יותר טוב כששקלתי 100. 😝THAT ASS
כמה מג?
משפט שלך?אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים
נייסהוא היה נראה יותר טוב כששקלתי 100. 😝
עכשיו אני 116.
לרקוד - לא.משפט שלך?
נייס
אמרת פעם שאתה רוקד,העלייה מפריעה לך?
אין הגדרה ׳לטכניקה׳ מדויקת, זה יותר מברור שמראה הסקוואט משתנה מבן אדם לבן אדם. עם זאת, יש סוג של ׳מראה ישיבה׳ יפה(אתה יורד נמוך ואין שום הכנסת אגן פנימה). ובמשקלים קרובים לאר אמ יש נטייה לחלק(ולפעמים אני מביניהם) בהוצאת המוט לנסות ׳שעה׳ לסדר את עצמנו כדי להניח אותו היטב על השכמות/טרפזים, אחרי שהוצאנו לסדר את עצמנו במנח הרגליים והברייס היטב כשהמוט עלינו ואנחנו מחוץ לריג. אצלך זה היה נראה טבעי ונינוח, בלי יותר מידי ׳איבודי אנרגיה׳ מיותרים.חחחח, עשית לי את היום עם התגובה הזו! ❤
אני לא יודע מה הופך סקוואט ל'אידאלי ונכון', אבל אני שמח לשמוע שהוא התחיל לקבל צורה. 🙃
הוא היה נראה יותר טוב כששקלתי 100. 😝
עכשיו אני 116.
זה מצחיק שאתה אומר את זה, כי בתכלס הסקוואט שלי הוא ההפך מ'מקצועיות', ואני יכול באותו האימון להסקוויט ברוחבי אחיזה שונים, וגבהים שונים על הגב סתם כי ככה מרגיש לי באותו הרגע.אין הגדרה ׳לטכניקה׳ מדויקת, זה יותר מברור שמראה הסקוואט משתנה מבן אדם לבן אדם. עם זאת, יש סוג של ׳מראה ישיבה׳ יפה(אתה יורד נמוך ואין שום הכנסת אגן פנימה). ובמשקלים קרובים לאר אמ יש נטייה לחלק(ולפעמים אני מביניהם) בהוצאת המוט לנסות ׳שעה׳ לסדר את עצמנו כדי להניח אותו היטב על השכמות/טרפזים, אחרי שהוצאנו לסדר את עצמנו במנח הרגליים והברייס היטב כשהמוט עלינו ואנחנו מחוץ לריג. אצלך זה היה נראה טבעי ונינוח, בלי יותר מידי ׳איבודי אנרגיה׳ מיותרים.
אתה ממשיך לשאול שאלות אני רואהמשפט שלך?
נייס
אמרת פעם שאתה רוקד,העלייה מפריעה לך?
מאוד חשוב להודיע לציבור הרחב כשמישהו משקר, מאוד אצילי מצידך.אתה ממשיך לשאול שאלות אני רואה
והנה קיבלת שקר אם הוא שוקל 116 קילו אני חציל
חצילי*.מאוד חשוב להודיע לציבור הרחב כשמישהו משקר, מאוד אצילי מצידך.
יש לי מוניטין לשמר פהמאוד חשוב להודיע לציבור הרחב כשמישהו משקר, מאוד אצילי מצידך.
תוכיח שטעיתי וצלם תמשקלחצילי*.
המוניטין שלך שלילי, וכל שנייה שאני מוציא עליך היא Systemic Fatigue. 😃יש לי מוניטין לשמר פה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
תוכיח שטעיתי וצלם תמשקל
תמידאתה ממשיך לשאול שאלות אני רואה