הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם מ reddit של טסטוגל

Kicker177

משתמש פעיל
585
272
נק' מוניטין:
190
585
272
בתקופה האחרונה נתקלתי במספר שמועות שאם מורחים את הטסטומקס על הבולבול או החור של התחת הספיגה הרבה יותר אגרסיבית ויחד אם זה מגדילה את האיבר מין.. הנושא לא נבדק ואין לדעת עד כמה זה אמיתי אבל לפי הבדיקות דם של הבחור פה שזה בדיוק מה שהוא עשה יש פה משהו מעניין..
אין לי מושג כמה רצפטורים יש לנו למטה אבל אני בטוח שלא חסר הבדיקות דם האלה פשוט הזויות..
מדובר במינון של 50מג.
מה יש לכם להגיד על זה?!

Screenshot_20230218_203848_Reddit.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן מסתבר שגברים ו נשים עושים את זה בשביל להגיד את כיפה / דגדגן אבל אני לא חושב שזה רעיון טוב לנו הגברים למה לפי ההגיון הפרוסטטה גם תגדל ואת זה אנחנו לא רוצים.

אין פה משהו חדש, אתה יכול להשתכר דרך התחת, לעשות סמים דרך התחת וההשפעה תהיה הרבה יותר מהירה בגלל מיקום הספיגה וכמות הנימים וכלי דם שיש באיזור.
ובלי קשר שתדע שיש אנשים שמורחים את הגל בחור תחת כי הם נשואים עם ילדים ולא רוצים לקחת סיכון שהילדה בת 4 שלהם תגדל שפם כי היא אוהבת לחבק את אבא שלה.

• פותח/ת השרשור
אין פה משהו חדש, אתה יכול להשתכר דרך התחת, לעשות סמים דרך התחת וההשפעה תהיה הרבה יותר מהירה בגלל מיקום הספיגה וכמות הנימים וכלי דם שיש באיזור.
ובלי קשר שתדע שיש אנשים שמורחים את הגל בחור תחת כי הם נשואים עם ילדים ולא רוצים לקחת סיכון שהילדה בת 4 שלהם תגדל שפם כי היא אוהבת לחבק את אבא שלה.
כה הגיוני.. מה כן זה חייב להגיע עם סיכון מסויים הפרוסטטה נמצאת שמה אני לא חושב שזה רעיון טוב במצב כזה עדיף לעבור לזריקות.
יחד אם זה DHT לא אמור לתת מראה גברי רוב הנשים שעושות סייקלים זה על בסיס DHT בלי קשר לזה לא הייתי רוצה שאחד מהילדים שלי יגע בקרם הורמונלי בכללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית