עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אוכל 3500 קלוריות ביוםלאדם בריא לא מזיק, אבל השאלה היא למה? מה המטרה שלך? כמה אחוז מזה מגיע מאוכל?
יש סיבה מיוחדת שאתה אוכל ככה? אימונים למטרות מסויימות?אני אוכל 3500 קלוריות ביום
240 גרם חלבון
310 גרם פחממה
95 שומן
גובה 1.88 משקל 85
אתה מחשב לא נכון את הצריכה הקלורית שלך, כי 3500 קק"ל זה לא. הגיוני להניח שאתה טועה גם בכמות החלבון.אני אוכל 3500 קלוריות ביום
240 גרם חלבון
310 גרם פחממה
95 שומן
חלבון לא מזיק, מי שאומר לך אחרת מוזמן לבוא ולבסס את טענתו.אשמח לשמוע את דעתכם כי הדעות חלוקות
יש פה 3,055 קלוריות.אני אוכל 3500 קלוריות ביום
240 גרם חלבון
310 גרם פחממה
95 שומן
למעט העובדה שחלבון זה אב המזון המשביע ביותר לכן זה העדפה אישית. אני יכול להגיד לך בתור אדם שמן לשעבר שעכשיו כמה שנים מתאמן ושומר על תזונה ברמה קפדנית שאני תמיד רעב גם במסה, לכן מעדיף לאכול הרבה חלבונים שישביעו אותי, עכשיו לצורך העניין הגעתי לכמות חלבון שלי אבל נשאר לי 1500 קלוריות לארוחת ערב להשלים את הקלוריות היומיות שלי אני כן יאכל ארוחה גדולה עם הרבה חלבון ולא יתחיל לחשב 'אה הגעתי לכמות חלבון היומית אז לא אצרוך עוד היום בוא נאכל יותר פחמימה במקום'.. אז ייצא שאכלתי ברוב הימים חלבון פי 3-3.5 פר ק"ג משקל גוף וזה לא מפריע לי בכלוםאין סיבה באמת לאכול יותר מ1.6-2.2 גרם חלבון פר ק"ג משקל גוף...
אבל כפי שכבר נאמר, ייתכן ואתה לא סופר קלוריות וערכים כמו שצריך.
לא אומר שזה מפריע, תאכל כמה שאתה רוצה אבל אין סיבה לאכול כזה הרבה.למעט העובדה שחלבון זה אב המזון המשביע ביותר לכן זה העדפה אישית. אני יכול להגיד לך בתור אדם שמן לשעבר שעכשיו כמה שנים מתאמן ושומר על תזונה ברמה קפדנית שאני תמיד רעב גם במסה, לכן מעדיף לאכול הרבה חלבונים שישביעו אותי, עכשיו לצורך העניין הגעתי לכמות חלבון שלי אבל נשאר לי 1500 קלוריות לארוחת ערב להשלים את הקלוריות היומיות שלי אני כן יאכל ארוחה גדולה עם הרבה חלבון ולא יתחיל לחשב 'אה הגעתי לכמות חלבון היומית אז לא אצרוך עוד היום בוא נאכל יותר פחמימה במקום'.. אז ייצא שאכלתי ברוב הימים חלבון פי 3-3.5 פר ק"ג משקל גוף וזה לא מפריע לי בכלום