הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יותר מדיי צריכת חלבון

• פותח/ת השרשור Psydox
  • פורסם בתאריך

Psydox

משתמש מתחיל
54
2
נק' מוניטין:
2
54
2
אשמח לשמוע את דעתכם כי הדעות חלוקות אני שוקל 85
לפי החישוב שעשיתי מבחינת התזונה שלי יוצא שאני צורך כמעט 240 גרם חלבון ביום השאלה שלי אם זה פוגע במשהו צריכת חלבון גבוה ממה שצריך

אני אוכל 3500 קלוריות ביום
240 גרם חלבון
310 גרם פחממה
95 שומן
אתה מחשב לא נכון את הצריכה הקלורית שלך, כי 3500 קק"ל זה לא. הגיוני להניח שאתה טועה גם בכמות החלבון.

אשמח לשמוע את דעתכם כי הדעות חלוקות
חלבון לא מזיק, מי שאומר לך אחרת מוזמן לבוא ולבסס את טענתו.
צריכה גבוהה של חלבון יכולה לפגוע בכליות לא בריאות, מפני שהן מתקשות לפנות את הפסולת של חילוף החומרים של החלבון (כמו למשל חנקן).

אבל תשאל את עצמך האם זה תפריט שאתה תצליח להתמיד בו לאורך זמן?
הרבה פעמים יחס גבוה מדי של מאקרו מסוים יכול לבוא ביחד עם תזונה לא מאוזנת ומחסור בנוטריאנטים אחרים.
צריך לדעת לעשות את זה חכם ולהתאים תפריט בהתאם למטרות שלך, אורח חייך, אוכל שאתה אוהב, מצב בריאותי וכו'

בתור התחלה תכניס יום ממוצע שלך לאפליקציה שסופרת קלוריות דוגמת myfitnesspal. ואם תרצה תשתף אותו ונוכל לתת לך פידבק.

אין סיבה באמת לאכול יותר מ1.6-2.2 גרם חלבון פר ק"ג משקל גוף...
אבל כפי שכבר נאמר, ייתכן ואתה לא סופר קלוריות וערכים כמו שצריך.

אין סיבה באמת לאכול יותר מ1.6-2.2 גרם חלבון פר ק"ג משקל גוף...
אבל כפי שכבר נאמר, ייתכן ואתה לא סופר קלוריות וערכים כמו שצריך.
למעט העובדה שחלבון זה אב המזון המשביע ביותר לכן זה העדפה אישית. אני יכול להגיד לך בתור אדם שמן לשעבר שעכשיו כמה שנים מתאמן ושומר על תזונה ברמה קפדנית שאני תמיד רעב גם במסה, לכן מעדיף לאכול הרבה חלבונים שישביעו אותי, עכשיו לצורך העניין הגעתי לכמות חלבון שלי אבל נשאר לי 1500 קלוריות לארוחת ערב להשלים את הקלוריות היומיות שלי אני כן יאכל ארוחה גדולה עם הרבה חלבון ולא יתחיל לחשב 'אה הגעתי לכמות חלבון היומית אז לא אצרוך עוד היום בוא נאכל יותר פחמימה במקום'.. אז ייצא שאכלתי ברוב הימים חלבון פי 3-3.5 פר ק"ג משקל גוף וזה לא מפריע לי בכלום

למעט העובדה שחלבון זה אב המזון המשביע ביותר לכן זה העדפה אישית. אני יכול להגיד לך בתור אדם שמן לשעבר שעכשיו כמה שנים מתאמן ושומר על תזונה ברמה קפדנית שאני תמיד רעב גם במסה, לכן מעדיף לאכול הרבה חלבונים שישביעו אותי, עכשיו לצורך העניין הגעתי לכמות חלבון שלי אבל נשאר לי 1500 קלוריות לארוחת ערב להשלים את הקלוריות היומיות שלי אני כן יאכל ארוחה גדולה עם הרבה חלבון ולא יתחיל לחשב 'אה הגעתי לכמות חלבון היומית אז לא אצרוך עוד היום בוא נאכל יותר פחמימה במקום'.. אז ייצא שאכלתי ברוב הימים חלבון פי 3-3.5 פר ק"ג משקל גוף וזה לא מפריע לי בכלום
לא אומר שזה מפריע, תאכל כמה שאתה רוצה אבל אין סיבה לאכול כזה הרבה.
נכון שזה הכי משביע אבל אם תאכל פחמימה עם ערך קלורי נמוך אתה תהיה שבע גם כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית