הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שבועיים קלן, עומד להתחיל ימוהבין, שאלה קטנה

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אוקיי בהפסקה מהקלן, מתחיל ימוהבין, יש לי גם l-tyrosine וקפאין, איך לשלב?

---------- התגובה התווספה ב 19:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:14 ----------

אגב, לא היו לי שום תופעות מהקלן, מלבד פעמיים יחידות(כמעט ולא היה) שבהם הרגשתי עייפות קלה, ופעם ב... סחרחורת שעברה אחרי 10 שניות(היה לי תבולגרי הרפואי, אז המלצה חמה עליו).

---------- התגובה התווספה ב 19:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:15 ----------

אגב, יעיל לקחת תמיוהבין גם בימים שבהם אני לא עושה אירובי(לצורך העניין, אני כמעט ולא עושה... פעם ב... אולי איזה ספינינג וגם זה בקושי).

זה מה שגם אני חשבתי, תודה 😃
בכל אופן בתור ניסוי ותהייה אין בעייה אפילו לתפוס טראמפ על הדופק ולנסות לעלות קצת משקלי עבודה

שומן "חום" בד"כ נועד לשמור על מצבי קור ככה שלהיפטר ממנו כמעט בלתי אפשרי הוא גם אולי קיים כ-10% מכלל השומן בגוף ככה שהוא לא כזה משנה.
השומן ה"לבן" (לא צהוב) הוא השומן שמתכוונים אליו כאשר מורידים שומן.
בגדול לייל ממליץ בספר שלו להתחיל לקחת יהומבין רק ב 10% ומטה, אני (ועוד כמה אנשים) סבורים שזה דיי "קיצוני" ואפשר להתחיל גם מ 12% מהסיבה הפשוטה שרוב האוכלוסיה לא חייה/לא מגיעה ל 12% ומטה לכן אפשר לומר שזהו שומן עיקש או לפחות שבירה של SET POINT.
שימוש רצוף ביהומבין אינו נחקר לכן לא מומלץ לקחת אותו יותר מתקופת ה"חיטוב", האפקטיביות שלו בדומה לאפדרין לא יורדת לאורך זמן השימוש ואפילו מעצימה את עצמה ככל שהשימוש יותר רציף על בסיס יומי גם בימים ללא אימון.

תודה רבה על ההסבר המפורט!
הבנתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית