עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל חשוב להבין שהעומס שאפשר להשיג מאימון במכון כושר מבחינת זוויות וגיוון הוא בהרבה יותר מכל שכיבות סמיכה שהן.אם אני מסתכל שבועית זה 700 שכיבות סמיכה.
בתכנית "רגילה" יש נניח 10-12 סטים לחזה בשבוע, כל אחד נניח 8 חזרות, זה ביחד פחות מ 100.
אז 700 חזרות בשבוע בעצימות נמוכה לעומת 100 חזקות בשבוע בעצימות גבוהה.
איפה ראית שבהכרח צוחקים על זה?למה בהכרח צוחקים על "אתגר" כזה?
ראיתי כמה שאומרים שזה חרטא ןשהתמונות שיש באינטרנט של לפני ואחרי זה פוטושופ.. אני פשוט באמת תוהה אם שווה לנסות. נניח לוקחים רק לחיצת חזב מול רק שכיבות סמיכה. זה בחודש 3000 שכיבות סמיכה מול 400 לחיצות חזה במשקל גבוה. למה אתה ככ בטוח שהלחיצות חזה עדיפות? נניח זה הדבר היחיד שהבן אדם מבצע
נפח זה תלוי עצימות, כלומר המשמעות של נפח זה בהתאם לעצימות שבה הוא נעשה, לא כל נפח שתיתן יהיה אפקטיבי, אם רק הנפח היה משנה אז במקום קורטה וסמולוב אנשים היו עושים 20X20X60=24000 ....אם אני מסתכל שבועית זה 700 שכיבות סמיכה.
בתכנית "רגילה" יש נניח 10-12 סטים לחזה בשבוע, כל אחד נניח 8 חזרות, זה ביחד פחות מ 100.
אז 700 חזרות בשבוע בעצימות נמוכה לעומת 100 חזקות בשבוע בעצימות גבוהה.
למה בהכרח צוחקים על "אתגר" כזה?
זאת יותר התשובה שחיפשתי..נפח זה תלוי עצימות, כלומר המשמעות של נפח זה בהתאם לעצימות שבה הוא נעשה, לא כל נפח שתיתן יהיה אפקטיבי, אם רק הנפח היה משנה אז במקום קורטה וסמולוב אנשים היו עושים 20X20X60=24000 ....
ולכן בתכנית "הרגילה" בחד"כ אנשים עובדים עם עצימות גבוהה יותר מהשכיבות סמיכה וגם אם תעשה 1400 שכיבות סמיכה זה לא יועיל כמו תכנית "רגילה".
אז אני יכול לענות לך על פי התאוריה שלך ולומר שכשאתה עושה 100 חזרות את לא מגיע לכשל, ואני יכול לומר לך להתעלם מהתאוריות החדשות ולעשות מה שאנשים עשו עד עכשיו כדי להגיע למטרה שלהם...זאת יותר התשובה שחיפשתי..
אבל תאוריות חדשות אומרות שזה פחות משנה כמות החזרות בסט, אלא יותר הקרבה לכשל. כלומר שבשביל פיתוח שריר פחות משנה אם אני עושה 5 חזרות של משקל גבוה או 15 חזרות של משקל יותר נמוך, כל עוד בשניהם הגעתי קרוב באותה מידה לכשל. אז בשכיבות סמיכה זה פשוט להקצין את זה להרבה יותר חזרות אולי..
וחסר אנשים שבנו גוף מעבודה במשקלי גוף?אז אני יכול לענות לך על פי התאוריה שלך ולומר שכשאתה עושה 100 חזרות את לא מגיע לכשל, ואני יכול לומר לך להתעלם מהתאוריות החדשות ולעשות מה שאנשים עשו עד עכשיו כדי להגיע למטרה שלהם...
כדי "לבנות גוף" צריך ליישם progressive overload, במקרה של עבודה במשקלי גוף זה אומר לעשות תרגילים ברמת קושי גבוה יותר/להוסיף משקל לתרגילים.וחסר אנשים שבנו גוף מעבודה במשקלי גוף?