הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
חברים, ירדתי מסייקל כבד מאוד לאחרונה שערך כ-10 שבועות
נטלתי במהלך הסייקל טסט, מאסטרון, בולדנון, טרן, GH, אנאבר, S23, ארימידיקס.
לפני שבועיים הגיעה ההחלטה שלי לעצור את הסייקל היות והALT שלי הגיע ל203, כשהרף העליון לגברים הוא 45. שלשום, עשיתי בדיקות דם שוב, הALT יצא 340, והAST 195
היום, עשיתי בדיקות דם שוב והALT יצא 408, והAST 173...
יש ירידה בAST, אך יש גם עלייה מאוד חדה בALT.
יום אחרי בדיקת הדם הראשונה התחלתי לשים לב שאין לי תיאבון כבר תקופה וזה לא מקרי, ולא הצלחתי לאכול כלום, ומה שכן אכלתי שהוא לא ירקות ירוקים הקאתי הכל... עברו כמה ימים ללא אנאבולים בכלל, לא זריקות ובטח לא אוראלים, והעייפות שהרגשתי, החולשה, כאבי הכליות והכבד, וכאבי הראש הבלתי נסבלים עברו. יחד עם זאת, בדיקות הדם מטרידות ביותר.
מה דעתכם?

שלוקח זמן לחומרים לרדת, אני מאמין שאם לא היית לוקח תרופות כשהיית חולה ביחד עם האוראלים אז לא היית מגיע למצב כזה.
הכבד בסופו של דבר יתאושש וזה לגיטימי שאין לך תיאבון,
תן לזה שבועיים-שלושה, אני מאמין שיהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
שלוקח זמן לחומרים לרדת, אני מאמין שאם לא היית לוקח תרופות כשהיית חולה ביחד עם האוראלים אז לא היית מגיע למצב כזה.
הכבד בסופו של דבר יתאושש וזה לגיטימי שאין לך תיאבון,
תן לזה שבועיים-שלושה, אני מאמין שיהיה בסדר
יש תיאבון
האמת, חזרתי להיות רעב מאוד. אני די עוצר את עצמי מלאכול עכשיו. זה כאילו הגוף שלי רוצה להתחיל לפצות על כל מה שאיבד בחיטוב, וגם איבדתי 3 קילו נוספים.. אני שוקל 102 קילו, ואני נראה 13% שומן כרגע כי לא אכלתי כלום כמעט עד עכשיו... רק עכשיו אני חוזר לאכול בעדינות
לדעתך אפשר להיות רגוע? ללכת לעשות בדיקות דם עוד חודש וזהו זה?
כרגע באמת אני מרגיש הכי טוב מזה שהרגשתי כמה שבועות

להיות לחוץ לא יתרום כלום אבל כן צריך להיות עם היד על הדופק,
תבצע שוב בדיקות דם עוד שבועיים

• פותח/ת השרשור
הרופאה שלי שלחה אותי למיון לאחר תוצאות בדיקת הדם של הבוקר, היא מאוד מאוד לא אהבה את התוצאות.
הגעתי למיון, בשורה התחתונה,
אין לי שום מחלת כבד, לא דלקת בכבד.
הדבר היחידי שיש לי הוא כבד שומני, דבר שמסתבר שהיה לי גם ב2018, כשהייתי שוקל 73 קילו על 1.80.
בתאכלס, אני נקי.
בדיקות הדם יהיו שוב בעוד חודש.
ברוך השם הכל בסדר!
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

שלח תוצאות חח נראה הכול מסקרן
של בדיקות הדם?

הרופאה שלי שלחה אותי למיון לאחר תוצאות בדיקת הדם של הבוקר, היא מאוד מאוד לא אהבה את התוצאות.
הגעתי למיון, בשורה התחתונה,
אין לי שום מחלת כבד, לא דלקת בכבד.
הדבר היחידי שיש לי הוא כבד שומני, דבר שמסתבר שהיה לי גם ב2018, כשהייתי שוקל 73 קילו על 1.80.
בתאכלס, אני נקי.
בדיקות הדם יהיו שוב בעוד חודש.
ברוך השם הכל בסדר!
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

של בדיקות הדם?
ברוך השם שהכול בסדר .....וכן התכוונתי של הדם

• פותח/ת השרשור
בחור חמוד שלא איתנו יותר 3cc מהכל זה היה הסטיגמה שלו..
כואב הלב האמת...
הפנימאית אתמול במיון סיפרה לי שהיה לה מטופל שהתחרה ב "מר ישראל", המצב של הלב שלו היה על הפנים, הוא התעלם מהאזהרות שלה, ונפטר...
המראה והכוח עלולים לתעתע מאוד בבני אדם.

אבל אמרנו לך להוריד חומרים ועדיין החלטת להישאר איתם. בישלת דייסה ועכשיו אתה אוכל אותה. כרגע הגוף סולח לך, יכול להיות שבפעם הבאה הוא כבר פחות יסלח. תוריד מינונים פעם הבאה. ואני מציע שתקח הרבה זמן הפסקה לפני שאתה מחליט לקפוץ על סייקל. הייתי מריץ אולטרה סאונד על הכבד, כליות ולב עוד כמה חודשים אחרי שדברים קצת יירגעו.

הציר זה החלק הפחות מעניין בכל הסיפור הזה.. קודם כל הבריאות.

• פותח/ת השרשור
אבל אמרנו לך להוריד חומרים ועדיין החלטת להישאר איתם. בישלת דייסה ועכשיו אתה אוכל אותה. כרגע הגוף סולח לך, יכול להיות שבפעם הבאה הוא כבר פחות יסלח. תוריד מינונים פעם הבאה. ואני מציע שתקח הרבה זמן הפסקה לפני שאתה מחליט לקפוץ על סייקל. הייתי מריץ אולטרה סאונד על הכבד, כליות ולב עוד כמה חודשים אחרי שדברים קצת יירגעו.

הציר זה החלק הפחות מעניין בכל הסיפור הזה.. קודם כל הבריאות.
אולטרה סאונד כבד ובטן עליונה בוצע.
אני לא הייתי מתנסח ככה, זה עלול לפגוע בבנאדם בצד השני.
מאז שסיימתי את הסייקל נהייתי אדיש לכולם ורגיש מאוד... עצבני מכל דבר, ועושה דברים קיצוניים.
מבקש ממך להבין את זה.
דיברתי עם מישהי, והיא נפגעה ממשהו שאמרתי, אז החליטה לחתוך בלי להגיד למה, פשוט איחלתי לה בהצלחה באדישות, והיא התפלאה למה אני לא שולח הודעה לבדוק למה היא לא מדברת איתי... אז עניתי לה שזה לא מעניין אותי. שהיא תשחק לפי החליל שלי ואני אחליט את חוקי המשחק, ואם זה לא מתאים לה היא מוזמנת ללכת.
אף אחד לא מעניין אותי. לא התואר שלי, לא העבודה. אני פשוט לא מפחד לאבד כלום. ומתעצבן מכל שטות.

חברים, ירדתי מסייקל כבד מאוד לאחרונה שערך כ-10 שבועות
נטלתי במהלך הסייקל טסט, מאסטרון, בולדנון, טרן, GH, אנאבר, S23, ארימידיקס.
לפני שבועיים הגיעה ההחלטה שלי לעצור את הסייקל היות והALT שלי הגיע ל203, כשהרף העליון לגברים הוא 45. שלשום, עשיתי בדיקות דם שוב, הALT יצא 340, והAST 195
היום, עשיתי בדיקות דם שוב והALT יצא 408, והAST 173...
יש ירידה בAST, אך יש גם עלייה מאוד חדה בALT.
יום אחרי בדיקת הדם הראשונה התחלתי לשים לב שאין לי תיאבון כבר תקופה וזה לא מקרי, ולא הצלחתי לאכול כלום, ומה שכן אכלתי שהוא לא ירקות ירוקים הקאתי הכל... עברו כמה ימים ללא אנאבולים בכלל, לא זריקות ובטח לא אוראלים, והעייפות שהרגשתי, החולשה, כאבי הכליות והכבד, וכאבי הראש הבלתי נסבלים עברו. יחד עם זאת, בדיקות הדם מטרידות ביותר.
מה דעתכם?
להוריד כדורים ולהוסיף מנקי כבד להתאוששות. מוזר לי שאף אחד פה לא המליץ את זה גם בזמן הסייקל מומלץ. ולפי הבדיקות עכשיו במיוחד.

להוריד כדורים ולהוסיף מנקי כבד להתאוששות. מוזר לי שאף אחד פה לא המליץ את זה גם בזמן הסייקל מומלץ. ולפי הבדיקות עכשיו במיוחד.
כי הוא כבר רשם שהוא הולך לקנות טודקה

טודקה עובד טוב אחרי סייקל ה-ליב 52 בסייקל עצמו זה לא עוזר בכלל צריך לקחת SAME במינון של 400-800 מלגרם הוא שומר מצוין על הכבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית